Palo mi je na pamet da ako nece ad da nece tit ni 8bicno kravlje Al evo, pustit cu je jos 10ak dana pa cu pokusat s kravljim cisto iz znatiželje. A za alergiju nekako sumnjam, ja pretpostavljam da je alergicna da bi vec to se ispoljilo na neki nacin obzirom da je dojim a ja konzumiram kravlje mlijeko svaki dan, no mozda grijesim.
Znaci prvo dijete nije jelo nista, i isto tako nisam imala ideje sta vise da mu dam, a ova sada jede sve (osim mlijeka) i isto vise nemam ideje sta da joj dam a da se stalno ne vrtim u krug.
Ja sam mozda previše opustena, ili sam se uhvatila ovih novih smjernica pedijatrijskih 😂(Losa da,u pravu si, mislim da nije WHO u pitanju) Al moja je danas lizala kremu od cheesecakea samnom. Ja sam ga pravila, u kremi nrma ni jaja ni niceg opasnog, osim sto ima secera dosta. Pojela je mozda pola žličice sve skupa. Sta ja znam, ja nisam toliko u strahu oce li polizat gemišt, sok itd. Meni je to sve simpatično. Naravno da joj nebi dala kulen u ruku da žulja zube. 😂
Iako, ako bolje razmislim, mozda bi joj od kulena utrnilo desne jer ovaj gel sta imamo nista ne pomaze🤔😂😂
Ne mogu, ne mogu, ne mogu... Sa razmaka od 4 sata smo dosli na jedva 2,5.. WTF? nakon 3 sata ili ne daj boze 3,5 ak se nekaj oduzi popiju jedva 140 al nakon 2,5 sliste 200 ml bez da trepnu. Vriste non stop, ne zele spavat, ne zele na pod, ne zele na ledja, ne zele na trbuh, ne zele na ruke, ne zele u one stolice... Koji k.. ta djeca zele? Mozda je samo u meni problem 😕 imam takvu glavobolju da jedva gledam i osjecam se kao drek na vodi. Tko prezivi danasnji dan, pricat ce... 😒 Mogli bi svi cetvero zavrsit u 7 u krevetu ak popizdim...
url=https://lilypie.com][/url
Ista stvar ovdje PetraB...imam osjecaj da ga samo sopam, pretpostavljam da je to famozni skok sa 6mj
..
Mikio ima nade, nece zauvijek biti takva😋
.
Grizli imaju putni krevetic,i ne samo to,kako imas svedski stol za rucak i veceru i sto vrsta posebnih lajni za razne kuhinje svijeta, imas posebnu lajnu za bebe 1-3 godine prehrana!! I tamo svedski stol, mini palacinkice, kuhano na pari povrce voce bez zacina, nuggetse,pomfri itd. Zakon!!
Lavice pretpostavit cu i ja da je skok pa da su malo uranile jer ne pamtim kad su ovakve bile... Evo sad pojele jedva 140 i placu li ga placu... Ne zele nis... A da... Spavanje je SF zadnja dva dana... Po 20 min, svaka u svoje vrijeme naravno. Nadam se samo da nece noc poremetit previse. Ova dva dana nisam uspjela ni van izaci s njima, van na dvoriste pri tome mislim... Morat cu nekaj opako promijeniti sutra 🤔
Da, krstarenje, nismo nikad bili al znam da smo mm i ja gledali da se cak vise isplati tako nesto uplatiti nego ljetovanje kod nas, tak da nam je to zelja i definitivno cemo si ju ostvariti, sa svih cetvero 🤪
url=https://lilypie.com][/url
Mda nešto je u zraku, ja sam jedva dočekala ovog svog da dođe s posla da mu je predam i zatvorim se malo u sobu, a to se u 6 mjeseci desilo valjda tri puta.
[/url
.
Cure koje dojite, jel vam bebe zuje i okrecu se i izvode akrobacije na cici?
ooooo da, baš sam danas 9365-ti put zaključila da ću prestat dojit skroz 🤪🤪🤪
[/url
Da, bas se vrti non stop. Ako mm nesto kaze totalno zaboravi da cica pa se okrece njemu pa meni 100 puta. Pa me grebe, capa mi cicku s noktima pa tura u usta, svasta po malo :)
Mi isto zakljucili da moramo probat nesto all inclusive s malim. Da bacimo sve 4 u zrak i imamo vise vremena za gustanje. Mozda iduce godine...
PetraB 🥴🥴 respekt...
Mikio moja isto zuji na sve strane, po novom sisa 4 min pa se digne u sjedeci pa malo gledal, pa se baci na leđa opet malo sisat, da me strefi svaki put da ce glavom opaliti o rub od fotelje, pa geicka pa nateze glavu sa bradavicom između zubi da cidi sta to suska, mice se, pjeva... Tako da po novom dojim iskljucivo u prostoru di sam sama samcata ja i 4 zida,jer su joj zubi preostri.
Lavice woooow I like this... Moze moze... Samo jos da rijesim svoj problem morske boelsti.
Sortiraj odgovore
Najstariji