ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    27. Srpanj 2020. 00:35

Hahaa,, Grizli 😂😂😂😂ja sve gledam, da li se šališ??
    Nisam roda, ni baba, nisam kašica ni krokodil, ali da mi bebi netko da da samo poliže kap alkohola, zgazila bih ga!!!!!!!
    Moje starije cure isto još ne piju😂😂
    Ma, sve i da je istina i da znam da bi joj pomoglo sa zubima, ne bih dala ništa slično. 
    Cure, nemojte me sada napadati, ali to je moje mišljenje 🤭🤭

PetraB
    27. Srpanj 2020. 01:42

Mare ja mrzim peglanje 🙈 Evo danas sam na pol sata/sat izasla iz kuce mm pomoc dic rogove za krov na grede... Radje ja takve poslove radim nego kucanske... Kod ovog bar vidis kaj si napravio 😅🤷🏻‍♀️
    Grizli ni ja ne volim da su mi curke po rukama, a pogotovo jer se one ni ne vole nosat bas... Jako kratko izdrze, jednostavno su naucene na slobodu kretanja... Jbg... A i pazim da ih se drzi po babyhandlingu pa to ljudima nije napeto tak da odustanu. A ak mi se prave pametni, da je to glupost i da im nista nece biti od jednog nepravilnog nosanja, samo spomenem kad je sljedeci termin vjezbi pa nek izvole... 🤷🏻‍♀️  Sreca malo ih je takvih bilo u posjeti...
    Losa pelene... Ak je torta bila iz dm-a onda pogledaj kaj oni imaju u ponudi, ili ak znas od kud je torta bila, pogledaj ponudu pelena tog duckasa 😉 Vidim da su nam iskustva i razmisljanja kaj se pelena tice vrlo slicna pa ako vec nisi probaj helen harper pelene. Meni odlicne bile s Jurajem, za curke nikako nisam pronalazila dvojku al sad kak smo na trojku presle 😎, nadam se da cu nac. Inace ih ima u sparu, kauflandu... E sad, dm i muller ne sjecam se 🤔... Cjenovno su bile kao puffies ak se ne varam.
    Beba  a zakaj bi te napale? 😉 Pa iznijela si svoj stav, kako Losa kaze, konstruktivna rasprava je dobrodosla...a kaj se tice alkohola i djece... Taj dio sam prepustila mm jer ja od alkohola popijem samo pelin ili gin tonik a to im nedam 😅 ma probali su kad su bili mali pjenu od pive ziher, prst umocili u gemist... Meni je to sastavni dio odrastanja 🤣🤣🤣... P. S. Nismo alkoholicari 😅😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    27. Srpanj 2020. 04:28

Hvala cure.. Pa, eto.. sad vidim da možda nisam trebala otkazati, ali sad je tako kako je.. Budemo se zadovoljili izletima na more i gotovo 😄😄uživajte svi🥰🥰

• Hani
    27. Srpanj 2020. 06:52

Losa, dobro jutro!😄 Evo i moj se počeo buditi oko 6 zadnjih dana. Ja iščekujem vrucinu koju najavljuju. Kao da je danas prvi dan ljeta. Baš se veselim😊

MaRe
    27. Srpanj 2020. 07:54

Dobro jutro 
    Mi se probudili oko pola 7 al evo nazad spava.
    Grizli i meni je vec par ljudi reklo da mu namazem desni s vinom...znaci da ima nešto u tome 😆 Nisam jos probala al ako se bude patio ne znaci da neću. Nisam protivnik toga...pa i ja imam slike s prvog rodendana s pivskom bocom  🤣 Naravno ne bi mu dala da pije al da  malo lizne nista mu nece biti.

Damnarexx 🌺
    27. Srpanj 2020. 08:30

Juutro🙃
    Dama jos spava, pa cu pokusat natipkati.
    Losa, pojma nemam koje bi to pelene mogle biti🤔
    .
    Zaboravila sam tko je pitao dal je netko u apartmanu.
    Mi smo, zenska je sve dezinficirala prije nas, i nije me bas strah. Nekako pokusavam ne misliti o tome, uzivamo u godisnjem..
    S nikim nismo preblizu, druzimo se sa njegovom rodbinom od 5,6 ljudi i tjt. Tu smo do cet, pa onda idemo u RI. 
    Mare sta si ti Rijecanka?😋
    Sto se tice sveki, moja je ok, tu mi je fkt dosta pomogla.. a i ostali. Zabavljaju se s njom da mi mozemo u miru pojesti, okupati se u moru, pa onda idemo kratki điric kolicima da zaspi i na kavu😁
    Grizli hvala, također i tebi sretan imendan😘
    I jadna ti sa sveki.. izdrzi🙈

.
    Meni su tu malo digli zivac recenicom "opet spava" (jer je vide skoro pa samo tad) kazem ja, dijete ima ritam i spava svakih 2-2,30h. Ili kazu "ne spava joj se, vidi kako je budna" a ja, da, spava joj se... Pa valjda znam svoje dijete😑
    .
    Curke uzivajte na moruuuu🥳🌊🌞

DeeDee
    27. Srpanj 2020. 08:33

Dobro jutro 😊
    Mi standard #novonormalno 3 noćna urlanja 😏🙄😒 (to je kolut napred pa nazad očima, budite oduševljene kao ja🤣)
    .
    ccc Beba kako se usudiš imati svoje mišljenje?! Svi na Bebu!! 😉
    Ofc da joj necu dat da pije ali ne vidim ništa loše u tome da lizne za foru, tipa moja npr. obožava šalicu iz koje pijem kavu jer ima neku šarenu mačku veliku nacrtanu i uvijek pokušava doći do nje i uvijek joj je dodam pa ona pokušava piti, a ja umirem od smijeha, bar popijem kavu ujutro s nekim tko ne priča puno, di ćeš bolje🤷
    .
    Moja cura ima 6 mjeseci, podosta me peru emocije, kao da sam je jučer proučavala u rodilištu i molila se svim bogovima da nije gladna i da se ne probudi jer kako da je podignem iz krevetića tako sićušnu bez da je ozljedim 🙃
    I prvo presvlačenje doma neću zaboraviti valjda nikad, trajalo je brat bratu 20 minuta dok sam joj presvukla bodi😁

[/url

skoljka
    27. Srpanj 2020. 08:35

DeeDee evo je stigla je vjestica 😵 sreca pa ne boli 💪🏻
    E i ja sam dala izdojeno to je odmah popio, a na sisi se dere 

skoljka
    27. Srpanj 2020. 08:38

DeeDee 6 mjeseci 🥳🥳 cestitamooo ❤️

mrgud_zg
    27. Srpanj 2020. 09:25

Mrzim zagreb 🙄 dok nismo usli u kvart uspjela sam potisnut da nemamo plina i tople vode 😫. Nasa rutina zubi cendranje necu spavat u zg se nastavlja. Na moru je bilo tak lijepo 🙈
    Nocas se budio svakih sat-sat i pol da se malo pomazi/utjesi. Ja na nekom autopilotu danas uopce ne funkcionirat 😫
    Deedee sretna polugodisnjica 🥳🥳. Super su te emocije. Mi jucer bas isto gledali slike 🙈 kako je sve proletilo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.