ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    26. Srpanj 2020. 19:38

Hvala cure🥰ma vidim prognozu, ali ne vjerujem im,, ovako znam iz prve ruke😄😄

DeeDee
    26. Srpanj 2020. 19:51

Supeeer 😊
    Možda me inspiriraš da se cca treći put u životu okupam u Mošćeničkoj 🤣

[/url

PetraB
    26. Srpanj 2020. 20:07

Dosla sam do dna obje kosare za prljavi ves 😲😲😲
    Fuck... Ne zelim gledati u hrpu za peglanje 🙈

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    26. Srpanj 2020. 20:30

Petra posalji meni...inace mrzim peglanje al u zadnje vrijeme mi bas nekako fora peglati navecer kad sve otpremim u krpe 😁
    .
    Ma joj i ja sam tako prije mracila na sveki al sad u zadnje vrijeme samo zazmirim na to sve..ono dok je bio manji sam ga pazila ko kobac a sad sam se opustila...shvatila sam da ne mozes ti nekom zabranit da ga pipne il nesto...mislim mozes al umori stalno da vices nemojte ga dirati 😁 kupila sam one maramice za ruke i lice za bebe i odmah ga obrisem i gotovo.
    .
    Losa ti isprobavas pelene...jesi probala Canebebe...mislim da se tako zovu...ja dok sam kod svojih neplanirano duze ostala morala kupit pelene a u trgovini sam te bile i mogu ti reci da mi se svidaju..tanje su a miriiiiisu..cak i kad se ukaka i upiski..naspram PPC su premija po mirisu 😂😂😂 al imaju manji kalup.,uzela sam 3 pa su mu naknap

DeeDee
    26. Srpanj 2020. 21:05

Evo i ja peglam upravo 😅
    Ali napravila sam dvije hrpe: "jako zgužvano" i "nije strašno" pa ću o drugoj razmisliti 🤣
    .
    Ja od jp samo lidlove, ok su mi pa nisam dalje tražila, kupili baš prvu četvorku jer računam da trojku ne bi stigla potrošiti.

[/url

MaRe
    26. Srpanj 2020. 21:23

Losa nisu...ljubicaste su i ima neki kit gore. Sad vidim na netu da su to turske pelene...mislim da ću ih početi kupovati i miksati s PPC. Dosad sam probala obični pampers (fuj), babylove (užas), za violetu sam čula da bude ko kamen kad se upiški pa nisam ni probala...trebala bi te Puffies probati i koje su one od  Kauflanda Huggies? Znam da je bilo priče da su i njihove dobre...al kažem te Canbebe su mi baš mirisne i ne smrdi čim se upiški a ne PPC smrdi ko da ga nisam 3 mjeseca presvukla a ne tipa pol sata xD

Grizli
    26. Srpanj 2020. 22:06

Losa sta nije neka reklama od nelih pampersica sa tim nekim dabrom koji se spusta niz tobogan? 
    Cure hvala, naravno ne zamjeram, kuzim sto hocete rec i ne sad da se opravdavam, a ne bi htjela ni da sad ispadne da sam ja neka azdaja. Naravno dam malu i pustim ih da se igraju, druze, gura kolica, budu s nama dok se kupa itd. Shvacam da se ne vide uzivo cesto, na videopozov svaki dan, protiv cega sam ne zbog sveki nego zbog male, al pregirzem. Cak vise tog njegovima toleriram nego mojima. Odem i ja s njom u grad i na kavu i u trgovinu... Ali me izbaci iz takta situacije kad ju stalno drzi na rukama recimo,  m nude svak mokra, ona isto sva se preznoji dok ju drzi. M krene plakat i cendrati. Ona umjesto da poslusa, najcesce mm prvi krene brojati da ju spusti na casmatino ona nece dok mala ne pocne vristat iz petkih zila i onda mene pita sta joj je sad. E to mene nervira onda jako jer mi bas zao M da toliko place. Koliko se u ova 3 dana naplakala nije od kad se rodila. Kuzim da joj fali, al moze se nje nagledat i lijepo provest vrijeme s njom iako se mala igra na podu, moze ju hraniti, nek ju vozi u kolicima okolo isl. Al ona bi ju samo na rukama jer po njenom je samo noseno dijete sretno dijete, a moja M na to nije navikla. Drugo ne voli da joj se ljudi unose u facu, a ona ju stalno gura ljudima u lice jer i sama joj se unosi u lice. Nekako osjecam potrebu kao zastiti M kad vidim da je nesretna, a mislim da to svaka mama napravi, meni je bas tesko slusat da ona cendra da bi netko drugi bio sretan. Mi odemo svako malo pod izlikom cicanja u sobu di radi klima, ova moja odmah zivne, smije se i uziva. Rekla sam sveki nek dodje u sobu se igrat s njom dok ju stavim na krevet, e ne to njoj ne pase. Toliko se mm raspravlja s njom ovih dana da je reko da sutra idemo svakako doma iako smo prvo nesto kombinirali da ostanemo mozda jos koji dan. Mozda tako ne zvuci al zbilja uzivam u svakom danu bez obzira na sve.Nekako moju svekrvu nisam ranije tako dozivljavala ajmo rec nerazumnu pa me valjda zato to zulja jer je ona sto bi mm reko preko noci zaboravila ono sto je 35 godina radila, a bila je pedagog.

Grizli
    26. Srpanj 2020. 22:07

I da slazem se svakako, ni meni moja sogorica nije the best ali maloj je teta i zbog nje svoje misljenje drzim za sebe, da ju protracam sa svojom sestrom na samo to da 🤣, al necu sigurno joj braniti da se njih dvije druze ako to maloj odgovara.
    Prijavljujem da sam M danas dudu umocila u pjenusac... 🤪 Djete se odusevilo, mm isto uz komentar sva je na mater! Hahahahaha... Faca joj je bila neprocjenjiv dozivljaj. Nadam se da ne citaju rode, babe i kasice! Jeste vi probale koja klincima dat vino/pivo? Znam da neki govore cak da se bebama desni masiraju s vinom.🤔👀 

Lavica27
    26. Srpanj 2020. 22:08

Hej cure...
    LoSa ja imam Bipine doma pa ti pogledam za 2 tjedna🤣 Al su to prve koje su mi po noci promocile. I dalje su mi Muller najbolje, a s kceri su mi bile uzas. 
    .
    Zaboravila sam odg na ono otkud nick na forumu- u prijevodu ime moje kceri i pocetak njenog datuma rodjenja.
    .
    Znam da od mene ovo ne zvuci dobro🙈 al beba ne bojim se korone do te mjere da nr bi isla na ljetovanje. Znam da je necu skupiti s povrsine jer mislim da ti treba direktan kontakt (kapljicno) da bi se zarazio,a sto se tice boravka u zajednickim prostorijama, odrzavamo razmak s nepoznatima i ne rukujem se. Iskreno na moru ko da niko nije cuo za koronu,dobro da u bircevima jedni drugima u krilu ne sjede. Cak je jucer bila neka festa s koncertom. Ono wtf? Mi idemo u bungalov kucicu u sklopu hotela ali imamo sve obroke u hotelu.

mrgud_zg
    26. Srpanj 2020. 23:39

Beba moscenicka ❤️❤️❤️ 
    Sto se mora tice, na cresu su isto bile krcate plaze, ja sam se kupala normalno. S nikom nisam pricala pfeblizu, al zivjela sam normalno, popila kavu u kaficu, u ducan isla s maskom
    Mislim da smo danas dozivjeli vrhunac boli od zubiju. Prvo nije mogo zaspat jedno pol sata je cvilio dok sam ga nosila. Onda se probudio u placu, al bas onaj pravi plac, i isla mu namazat desni, i kak sam dotaknula gore desno tak je zavristao 😢😭😥. Dala sam mu cicat poslje pa je uspio zaspat. Al ak mi se jos jednom probudi u placu dat cu mu sirup, nemreem ga gledat da ga tako boli 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.