DeeDee 💪 slatko!
Mikio a joooj mozda je zbilja zedna ili gladna? Nisam pametna sto ti rec. Koliko ona dobiva? Neznam dal po jos necemu mozes skuziti ako joj "fali" hrane tokom dana. To kod vas je situacija ono da ti dodje da poslusas stare babe nakrkat ju keksima navečer pa da padne u komu i spava. Uf mogu mislit kako si umorna.
Za pakiranje recimo ja sam u ikei uzela neke vakum putne vrece - spas bozji! Zavakumirala madrac od putnog, njen jastuk, dekici, posteljinu, Ewana (izvadila onak dio sto hrce) sve sto zauzima mjesta, a dalo se vakumirat. I puuun pogodak jer netreba usisavac. Igracke odanrala 5 razlicitih namjera i funkcija. Kadicu imam na srecu onu sto se sklopi i to je pun pogodak. Ppdloga za prematanje ona za nanpuhavanje isto iz ikee. Tako da smo dosta mjesta u autu usparali.
Kasice uzela tikvicu, krusku, palentu, semolinu i 2 kupovne pa spremam to za sto mi ne treba puno pomagala i brzo je gotovo. Da smo vise dana onda bi ostalo isla kupiti recimo ne bi vukla sve za sobom sigurno. A jede u kolicima u sportskom dijelu. Casmatino je naravno s nama dosao. 😁
Mikio, naše su bebe tu negdje.. Moja je do prije dva mjeseca papala samo dva puta po noći., a zadnjih dva mjeseca se budi kao navijena doslovno svakih sat i pol, žedna ili gladna, malo papa i zaspe natrag,oko 6h ustajanje. Tako da je to po meni neka faza i naviknula sam.. znam da moram ustati 5-6 puta po noći.. i gotovo 🤭
DeeDee, super za tortu☺️
Grizli, kako to da ne treba usisavač za vakumiranje? Daj please link. Imam tonu plišanaca, pa bih ih malo zgurala negdje 😄
Deedee torta je mrak 👌
Mikio moj isto puno jede po noci. Ja sam luda. Ja vec 2 mj govorim da ce zubi svaki cas al ocito to nije to. A zubiju nigdje 🤦♀️ Sinoc doso mm k nama na more kao ide ga on uspavat mali vristao iz petnih zila. Sve sto nisam htjela (da bude preovisan o meni) na kraju mi je tocno tak. Em korona, em sam puno sama s njim na moru. Meni dode ponekad da mu dam kekse u mlijeku il namazem zubno meso s rakijom 😂🤪. Al onda to ipak ne napravim.
Na kraju ce dijete ko sva djeca se vjerojatnp normalno odvojit od mene a ja cu bit u problemu 🤦♀️ Jbg tak mi je pao grah
Sto se tice kasica ja sam se odlucila ne opterecivat dok sam na moru. Nakon ljeta cu zbilja probat da to budu pravi obroci, al sad mi je bitno da sto vise toga proba i da zeli jest. On meni ovaj mj jede vise nego prosli u zagrebu. Al po meni ga sunce i more iscrpi puno vise nego lezanje u dnevnom boravku. Tak da mu sve dam kak hoce.
Mikio sori mozda glupo pitanje al zakaj ne idete s 2 auta? Nije to ne znam kakav put. A znam kad smo mi prvi put isli, pol auta stvari. Sad se recimo nakon 4 putovanja puno pametnije pakiram 🙈, i krevetic sam ostavila dole...
E i najvaznije, jedno tisucu puta sam htjela odustat od dojenja, jer “sigurno bi bolje spavao da mu dam bocu i mogla bi nekam otic”, i onda ipak ne odustanem i tak. Dosta mi je ovo majcisntvo ponekad izazovno 🙈🙊😂🤪
Beba ne treba rola se pa se ispuhne zrak. Ne bude onako full zavakumirano kao sa usisavacem, al dobro drzi. U malu sam zavakumirala probno bila njen poplun i 2 dekice male, drzalo je dok nisam sad otpakirala jer mi je trebala vreca.
https://www.ikea.com/hr/hr/p/spantad-vakuumska-vrecica-rolo-2-kom-svijetloplava-20427445/
Evo mikio, ako ce te utjesit, moje prvo dijete je bilo takvo, pa ako ne i gore. Do druge godine zivota nije odspavao noc u komadu. To su bila budjenja po noci svakih 15min bez pretjerivanja. Sjecam se kao jucer, u spavam ga navecer, dodjem u dnevni, legnem na kauc i naslonim se na muza i on pocinje plakat. I tako svaku noc pune 2god. Moj se budio radi sise, nije htio dudu tako da mu je sisa bila i duda i hrana i sve, mislila sam da ce prestat kad napuni godinu dana kao bit ce veci itd, medjutim postajalo je sve gore, sve dok jedno jutro, na izmaku svih snaga i zivaca, nisam odlucila da je gotovo s dojenjem jer ocu svoj zivot i svoj san nazad. Prve 2 noci bez sise su bile malo zeznute, a trecu noc je odspavao u komadu i nakon te noci svaku iducu isto. Nemoj mislit da zagovaram prestanak dojenja, ovo je samo moje iskustvo pa sam tila pokazat da nas ima jos koji smo prosli tu muku i razumijem te u potpunosti i nemam ti sta rec nego izdrzi. Proc ce. Ja sam bila svjesna da je sisa problem u mom slucaju Al mi ga je bilo zao prestat dojit. Kao rekla sam sebi do godine dana cu, Al onda mi je bio jos nekako malen, pa onda aj kao jos 2mj e onda oni pocnu kuzit stvari i ugl sto su stariji to je teze prekinut to. Hvala Bogu sad imam curu kojoj sisa ne znači nista osim hrane, Al nije da su nam noći nešto bajne😂 uglavnom, nekad se tokom dana upitam sta je meni opet ovo trebalo Al onda mi se nasmije pa joj iznova sve oprostim. Bog je to tako upravio da volimo ovoliko tu djecu jer bi ih u protivnom kroz prozore bacale u 4 ujutro. ✌️
Evo i nas na moru. Mi smo ludi s tim autom. Imamo nekog clia onak srednje velicine. Znaci stvari po cijelom autu. Prednji sic bude tolko krcat da mm jedva u retrovizor vidi (zadnji put nismo nikako mogli namjestit da ga vidi). Isto sve od malca + malo nase robe. Svaki put naizmjenicno poludimo par puta kod pakiranja. I ja obicno iza plivam u stvarima, jedino mali u svojoj sjedalici bude ko car Mi smo bas gledali za kasice u ducanu, al nema ni jedne koju bi on mogao za rucak. Ili neko povrce koje nismo jos probali il bude s mesom, a to isto nismo jos. Uzeli smo samo jednu kruska+jabuka pa bar da ujutro ne miksamo voce vec da odma odemo do plaze. Inace smo zabrijali i ispalo je da nismo bas u gradu u kojem smo mislili da cemo bit, al smo odusevljeni mjestom:)
.
Kaj se tice naseg cicanja, mali se budi obavezno svaka 3 sata, a u zadnje vrijeme i cesce. Ubaci jos budjenje, 2, onako izmedju. Ja sam vec tako oguglala da ni nemam sat pored nego mu sam dam cicu da rijesimo to sto prije. Nekak sam se pomirila s tim. A pedijatrica nam rekla 'kad uvedete kasice prvo nocne obroke izbacit'. Stvarno ne znam kako bi to izveli i dal je to ikad nekom ko doji uspjelo. I mrgud,sto se tice tog da se mali neda odvojit, cim se ustanem s casmatina on se strelovito izvrti do mene i uz ocajnicke zvukove me prima za noge Zasad mi je slatko, al vidit cemo za koji dan. Bas zna plakat i nisanit me pogledom po sobi dok ga ne primim.
Mare, bas super za posjedanje. Moj bas ne pokazuje nikakve znakove da ce sjest, a ja se sve nadam😬 Bilo bi mu bas lakse kod igranja
Ne znam bas za gafove. Imam ih, al bili su mi vise tragicniji neg smjesni. Poput kad sam jednom slucajno zakupila duple kapacitete robe za cijeli portfelj firme, to je fakat bila banana
.
A nadimak sam smislila u jednom naletu inspiracije kad sam odlucila da cu na internetu imat drugo ime i prezime isao mi fejs na zivce a bilo mi je glupo brisat ljude pojedinacno pa sam ga izbrisala i napravila novi s ovim novim imenom i dodala samo najuze prijatelje. U medjuvremenu sam vratila pravo ime na fejs, al uzimam ovaj nick svugdje.
Beba ne treba rola se pa se ispuhne zrak. Ne bude onako full zavakumirano kao sa usisavacem, al dobro drzi. U malu sam zavakumirala probno bila njen poplun i 2 dekice male, drzalo je dok nisam sad otpakirala jer mi je trebala vreca.
https://www.ikea.com/hr/hr/p/spantad-vakuumska-vrecica-rolo-2-kom-svijetloplava-20427445/
Super, hvala ti 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji