Ej Ŕkoljka, kod prve i druge menge mi je bilo straŔno, sad nisam toliko osjetila..
Em se smanjilo mlijeko, em ona nije htjela približit nos sisi, znaÄi doslovno je okretala glavu na drugu stranu i vriÅ”tala iz petnih žila kod samo pokuÅ”aja približavanja, a izdajat se nisam mogla, tj. nisam imala dovoljne koliÄine za njene potrebe tako da sam tad prvi put uvela formulu, i onda bi jedan obrok formulu, jedan izdojeno.
Sad nekako uspijevam sisa / izdajanje / jednom dnevno AD ali od kad je bila bolesna puno manje jede pa se vjerojatno zato stignem pokriti..
E da, najgore je bilo dan prije i prvi dan.
Sretno i da proÄe Å”to bezbolnije š¤
[/url
Zaboravila napisat⦠Sretan imendana Anama! Mislim da nas ima ovdje nekoliko š
Mikio sretan put! I da imate ti i m dejtā¦
DeeSB bravo za izlazak⦠Puno puta sam cula da su oni bolji kad ih neko drugi cuva nego kad su samo s nama.
Moj je dokazano bolji kod bake š dakle frajer se tam sam igra, zaspi i do jutra se ne probudi ni jednom za dudu em duze spava...
DeeDee,,, jel dobro vrijeme?? šš
Nama godiÅ”nji proÅ”ao bez mora, otkazali zbog glupog straha od korone.Ā
Sad gledamo da odemo bar na dan dva da se djeca okupajuš
VeÄina vas je na moru. A, cure, da li je itko u iznajmljenom app?? Jel vas imalo strah?Ā
Beba vrijeme je savrseno š„³š„³
Angelly i mikio wow bravo za bebe stajacice šš losa spa ako muzu nije dosta spavat do 9 onda stvarno š¤Ŗ
GrizliĀ ne znam dal su ti samo postovi takvi il zbilja, ne bih htjela da ispadne da ti pametujem, al nemoj se tolko zivcirat oko svekrve š ja sad bila s tatom na moru koji isto sve po svom htio, par puta sam sebas nazivcirala, al onda sam skuzila da nema smisla, il ga pustim il jednostavno uzmem malog i po svom, nemamo se kaj uopce objasnjavat i tocka
Mi na putu za zagreb, treba malo iskusit i cari zagrebackog asfalta š¤Ŗ
Haha Beba ces da te lažem ili? š¤£š¤£š¤£
Ne,, ozbiljno te pitam..Ā
Haha Beba ces da te lažem ili? š¤£š¤£š¤£
Ne,, ozbiljno te pitam..
I da li ima neki hotel/hostel da mogu po potrebi samo banuti na prespavanac bez rezervacije??Ā
Bebe stajacicešš Ajme, mame, ne skidajte oci s njih.
Pakiranja...svaki put cete bit sve bolje i vidit da vam pola toga ne treba...ili cete mozda ko i ja ponijeti i to za sto znate da vam nece trebat...onako... za svaki slucajš
Grizli, pa ne mozes se sakrivat svaki put, rijesite to oci u oci i nadite neki kompromis. Koliko god te smetala, sigurno je željna malene kad je tako rijetko viÄa, dogovorite se. I nemoj se sekirat, uzivaj!
Sorry beba, pozvali sveki na ruÄak i poslije doÅ”li moji na kolaÄe, proleti dan bez mobitela :)Ā
Kao Å”to su ti cure napisale, vrijeme je danas krasno, a trebalo bi i ostati do daljnjeg. Hmmm, stvarno ne znam za hotele i hostele kako su popunjeni, vjerujem da u svima ima mjesta š¤·
Mogu ti se eventualno za apartmane raspitati.
booook Mikio, mah mah š
Grizli ti ÄeÅ” se pojesti živa..ne znam, mislim da bi ti bilo lakÅ”e da se malo opustiÅ” za tih par dana godiÅ”nje Å”to se vidite ali ne znam...tvoja beba tvoja odluka da se razumijemo, ali fakat imam osjeÄaj da si u straÅ”nom grÄu i nervozi stalno i da samu sebe muÄiÅ”, nemoj krivo shvatit..
Slažem se s mrgud, losom i Hani š¤·
[/url
Sorry beba, pozvali sveki na ruÄak i poslije doÅ”li moji na kolaÄe, proleti dan bez mobitela :)
Kao Å”to su ti cure napisale, vrijeme je danas krasno, a trebalo bi i ostati do daljnjeg. Hmmm, stvarno ne znam za hotele i hostele kako su popunjeni, vjerujem da u svima ima mjesta š¤·
Mogu ti se eventualno za apartmane raspitati.
booook Mikio, mah mah š
Grizli ti ÄeÅ” se pojesti živa..ne znam, mislim da bi ti bilo lakÅ”e da se malo opustiÅ” za tih par dana godiÅ”nje Å”to se vidite ali ne znamā¦tvoja beba tvoja odluka da se razumijemo, ali fakat imam osjeÄaj da si u straÅ”nom grÄu i nervozi stalno i da samu sebe muÄiÅ”, nemoj krivo shvatit..
Slažem se s mrgud, losom i Hani š¤·
Hvala ti š„°najbitnije je da je vrijeme ok, smjeÅ”taj smo rijeÅ”ili u MoÅ”ÄeniÄkoj ā¤ļø
Sortiraj odgovore
Najstariji