Lavice uzivajte onda sad na najjace... Mantram da bude lijepo vrijeme svima koji ste na go...
Mikio vodu joj ponudim u kljunasici al malo pije, a kasica danas je recimo bila iskljucivo tikvica, jucer samo semolina, prije toga palenta i kruska. 🤷♀️ Imas kakcu ideju sto jos da joj to olaksam, a da nije sljiva jer od nje povraca.
Losa moj nick je grizli zbog mede grizlija kojeg sam dobila od tate kad sam imala 3 godine. I od onda spavam a tim medom Grizlijem. Da se razumimo medo ima cca 50 cm mozda i vise, nisam spavala s njim jedino na purovanjima na koja nije uspio ici s nama zbog dimenzija, a do 3.godine faksa je isao samo i kad sam isla doma na vikend. I da i sad spava s nama u krevetu, a M nije nikad pa me mm zeza da medo ima privilegije koje nisam ni rođenoj kceri dozvolila.
Ja se ne sjecam kada sam svoj osmislila...ja msm cak za blog(pred 8-9 god), isla sam traziti latinske prijevode nekih fora(meni tad👀) rijeci i htjela sam damnare al je bilo zauzeto, pa sam dodala damnarexx kao sigurno je to free i bilo je.
I od tad to koristim🙈 uopce mi se ne da novo izmisljat.
Ahahaa,, ja sam se baš lijepo nasmijala svima, posebno Lavici🤭🤭
Samo pišite cure, nemojte se sramiti😂
DeeDee, jel bebica skroz ozdravila?
Anikka, jesi ti bolje od onog šoka za operaciju?
Grizli, osim tekućine i vlaknaste hrane, ne znam šta da probaš. Ne znam da li daješ Biogaiu bebi? Znam da probiotik inače super radi za probavu. Ako ne daješ, možda da to pokušaš?
Ja imam traume od starije curice, kakvih je problema imala sa probavom😔tako da se nadam da će bebi biti vrlo brzo lakše.. Ako ne bude, ja bih pitala pedicu za savjet, nekog vraga bi trebali i oni znati. Sretno☺️
Lavice 😂😂😂 uzivajte na moru ☺
.
Sjetila sam se jos jednog gafa...naravno muževog...sad kad sam bila trudna kupila ja one babske gace,neke sareneeeee i naravno mogu se navuci skoro do rebara..i sad on mene iz zajebancije slika u njima i umjesto da meni posalje slike on ih posalje kumu 😂😂😂😂😂 Zakljucak: nije mobitel za njega 😂😂😂🙈
Lavice 😂😂😂 uzivajte na moru ☺
.
Sjetila sam se jos jednog gafa…naravno muževog…sad kad sam bila trudna kupila ja one babske gace,neke sareneeeee i naravno mogu se navuci skoro do rebara..i sad on mene iz zajebancije slika u njima i umjesto da meni posalje slike on ih posalje kumu 😂😂😂😂😂 Zakljucak: nije mobitel za njega 😂😂😂🙈
Ahahaa,, jooojjjj😂😂
Jutro
Covjek bi pomislio da ako se ti ne naspavas jer cijelu noc dodajes dude ili mazis da smiris dijete, da ce i to dijete biti nenaspavano... BUT IT'S WROOOOOONG
Nemrem gledat, budne od 6 otprilike. Do 7 sam ih ignorirala 🙈 a onda ih nahranila u nadi da ce zaspati. Karmen se naravno zasrala... U medjuvremenu Vesna krenula vec divljat i plakat... Otvaraju se vrata od sobe, ulazi Megz... ok, rekoh lezi i suti... Hranim Vesnu, iz susjedne sobe se cuje maaamaaaa... Fuck i on je budan... Saljem Megz da mu da medvjedica koji svira i da mu kaze da smsvi spavamo jos... Cujes plac odjednom... Dolazi muz gore, uzima ga sa sobom u dnevnu i pokusava spavati... Karmen se nekako i umirila, mozda bi i zaspala, Vesna podemonila... Odustajem....
Evo nas pijemo kavu... Svaki sam sa sobom... Nemamo snage ni pricat
url=https://lilypie.com][/url
Petra izdrži 💪💪💪
Ja se tako otprilike osjećam s ovom jednom šmizlom koja je očito ozdravila jer zaje...kao velika. S četvero bi valjda postala sklona samoozljeđivanju 🙈
[/url
Mi se sad probudili...cijeli tjedan spava bez buđenja po noci..nadam se da je to sad # novonormalno 😃
Jos kad bih se i ja prestala budit bilo bi super haha
Jutro cure! Petra ja se tebi divim, ne znam kakk bi ja taj tempo drzala...kao i Mikio! Nocas se opet budila a ja sam bila toliko umorna da sam teturala od kreveta do kinderbeta kao da sam pijana...ocito nam je proslo vrijeme cijelonocnog spavanja. Ali sefica se naspava, evo cijelo jutro prica kao navijena. 🤣
-
Super su vam dozivljaji, bas sam se fino nasmijala. Ja sam svoje ocito potisnula negdje daleko jer se ne mogu sad sjetiti a bilo ih 😂
-
Ps. bebice su vam divneee! 🥰🥰🥰🥰
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji