Bravo za zubice Losa.
I Mare za posjedanje isto.
Ja jedva cekam isto da se sam posjedne a hoce skoro vidim na casmatinu baca guzu na bok ali se prevrne nazad. Bit ce lakse malo naadajmo se.
PetraB sto rec zena majka kraljica. Mene sram kad vidim da ti napises komentar a ja ne stignem 5 puta udjem procitam pa me nes omete.
Dobar provod sa bebicama na moru tko putuje ali vrijeme nazalost i nije netko. Nema ni veze bitno da se promjeni prostor, bar meni.
joj bravo za posjedanje Mare! Ja cu ga se nacskat prema rijecima fizijatrice jer je "mekan" na trbusnim misicima. LoSa zenska ima cca 45god.
I za zubice bravo! Nas je nervozan za poludit,10 budjenja po noci, umirem.
Tu je sad suncano.
Grizli mi kad smo imali problema s kakanjem (po 4 dana) i gastric nam je maknuo probiotik i rekao da on nekad radi vise problema nego sto koristi. Tad je poceo svaki dan,a otkad kasice jede po 3 puta na dan.
Moj spava sad i gledam ga kako se okrene na trbuh i samo nastavi spavati 🥰. Inace bi se probudio i ne bi se bunoo ali ne bi vise ni spavao, a sad vec zna spavati sam 😁.
Danas probao bananu, nije bio odusevljen 😅. Vjerojatno zbog teksture, sutra cu probat pomijesati s mlijekom pa zblendat.
-
Nego, vi koje vec znate bolje 🙂, kad mu uvedem rucak kak spada, jel mogu uvesti veceru (mlijecno-zitni obrok)? Citala sam kao da budu sitiji po noci (iako se moj budi jest tek oko 5.30), ali najvise me zanima sta je po njima vecera? Tipa onaj obrok u 18h ili u 21h 😏
Sok od kruške 🍐🥤 nisam imala di kupiti pa isla sam ga napraviti jer sam donjela sa sobim kruske domaće iiiii... 💩... Bravo ja! Visak pulpe sto je ostao od kruske sa umjesala u palentu i to je pojela s gustom. Zatvor i sluzbeno rijesen... 😎
U potrazi za tortom i dalje nista sto sam zamislila nemaju ili mi ne izgleda privlacno. Dodje mi da sama smutim neku veceras, samo kad bi ova moja svekrva isla nekud da mi ne dahce vec bi torta bila u izradi. Koja je spomenula ledo tortu? Kakva je ta torta od sladoleda ili kladicna torta? Jel izgleda kao na fotki na kutiji i unutra ili je unutra neka komedija?
Sok od kruške 🍐🥤 nisam imala di kupiti pa isla sam ga napraviti jer sam donjela sa sobim kruske domaće iiiii… 💩… Bravo ja! Visak pulpe sto je ostao od kruske sa umjesala u palentu i to je pojela s gustom. Zatvor i sluzbeno rijesen… 😎
U potrazi za tortom i dalje nista sto sam zamislila nemaju ili mi ne izgleda privlacno. Dodje mi da sama smutim neku veceras, samo kad bi ova moja svekrva isla nekud da mi ne dahce vec bi torta bila u izradi. Koja je spomenula ledo tortu? Kakva je ta torta od sladoleda ili kladicna torta? Jel izgleda kao na fotki na kutiji i unutra ili je unutra neka komedija?
Obična torta od sladoleda, meni bezveze za nešto posebno, ali posluži kada se nema bolje. Izgleda skoro kao na kutiji, nema onih bombonciica, nego samo smedje/bijelo.
Ništa specijalno. Okus je prihvatljiv.
Sok od kruške 🍐🥤 nisam imala di kupiti pa isla sam ga napraviti jer sam donjela sa sobim kruske domaće iiiii… 💩… Bravo ja! Visak pulpe sto je ostao od kruske sa umjesala u palentu i to je pojela s gustom. Zatvor i sluzbeno rijesen… 😎
Obična torta od sladoleda, meni bezveze za nešto posebno, ali posluži kada se nema bolje. Izgleda skoro kao na kutiji, nema onih bombonciica, nego samo smedje/bijelo.
Ništa specijalno. Okus je prihvatljiv.
Pobjeglo mi. Ima ih više vrsti. Ima jedna i sa tim bomboncicima, mi smo uzeli jednom četvrtaste i-ta ih nema.
Bravo za krušku🥰
Moj spava sad i gledam ga kako se okrene na trbuh i samo nastavi spavati 🥰. Inace bi se probudio i ne bi se bunoo ali ne bi vise ni spavao, a sad vec zna spavati sam 😁.
Danas probao bananu, nije bio odusevljen 😅. Vjerojatno zbog teksture, sutra cu probat pomijesati s mlijekom pa zblendat.
-
Nego, vi koje vec znate bolje 🙂, kad mu uvedem rucak kak spada, jel mogu uvesti veceru (mlijecno-zitni obrok)? Citala sam kao da budu sitiji po noci (iako se moj budi jest tek oko 5.30), ali najvise me zanima sta je po njima vecera? Tipa onaj obrok u 18h ili u 21h 😏
Tani, moja djeca baš i ne vole jesti, pa nisam baš kompetentna, ali mislim da možeš slobodno dati za večeru žitarice. Mada, ja ne vidim nikakve promjene što se sitosti i spavanja tiče. Isto mi se bude, pojele kasicu ili popile mlijeko. Meni je večera u 20h.a,normalnim ljudima u 18h😂🤭
Mi smo za pola rodendana imali ledo...i bila mi je ok za slikat😆...
Ta zadnji tren i mamu koja nije od pecenja odlicno😆😆...
Da sam se sjetila narucila bi.
Mi smo za pola rodendana imali ledo…i bila mi je ok za slikat😆…
Ta zadnji tren i mamu koja nije od pecenja odlicno😆😆…
Da sam se sjetila narucila bi.
Pa, da, kažem. Ništa posebno, ali kad nemam bolje, uzeli smo to🤭
Mikio ja kad sam u guzvi ili na putu ili lijena, kupovne bez pardona 🙃
Evo ja završila dečkoRođendansku / bebaPolurođendansku, našla sam recept za neku kinder a jede mi se slatko i živčana sam kao pas danas, a mene ful opušta radit kolače (ako ne userem recept😁) pa sam se eto malo zabavljala.
Šlampava jer ja i urednost dva sveta različita ali je fina i kremasta i jedva čekam sutra da nadoknadim dvotjedni izostanak slatkog, mislim da ću kvalitetno proslavit stavku programa "slastica po izboru" 😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji