Mom dodala sve koje prate Damnarexx 😂😂😂😂 za svaki slucaj hahahha
Taaani bravo za uzv…sad ste mirni.
Losa bolje da si sutila 😂😂😂
.
Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD😄🤭
.
Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD😄🤭
.
Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD
😄🤭
.
Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD
Ahahahahahhw pozdravi muža, reci da skoro pa znam kako mu je
[/url
Ahahah Mikio 🙈🙈🙈
Kad smo kod poslovnih gafova, kolegica je ful bitnoj klijentici koja se zove Silvana krenula mail s poštovana gospođo silovana 👌
I ne, nije primjetila niti ispravila, ja sam skužila tek kad sam nešto tražila po mailovima 🤦
[/url
Hahahaha ovo je odlicno!😂
Ja se trenutno ne mogu sjetiti ni jednog svog zanimljivog🤔
Taani super! 🥰👏
Mrgud zeno, sta se zalis, ja ti dajem kompliment, a ti se smijes🤪
Deedee hvalaa! 🙃 Bas sam ti danas vidjela novu profilnu.
Mare to za svaki slucaj😂😂
.
Bas su vam preslatke bebice🥰🥰
mikio ova kineskinja nije jela batke ili tako nesto vec ono dolje sa kandzama. Nekaki je u woku spremala…no nije mi jasno sta se toga uopce najedes… sqma kost i gore koza… pokoji nokat
Ok, zeludac mi se okrenuo🥴
Bljuuc
Od gafova... iz cinestara Avenue mall iz onog tamnog hodnika nakon filma sam ispeljala za ruku tudjeg decka van🙈🙈🙈 Jos frajer cima ruku,ja onako junacki pptegnem sta si se uplasio,izlazim van a ispred neka poprilicno nabrijana zena, moj decko(sad bivsi jel) skoro isto obucen kao neppznat lik kojeg sam izvela🤣🤣🤣🤣
Mikio 2 tjedna smo. Prvo Kvarner pa Dalmacija :)
Taani super za uzv 💪💪
PetraB 🤣🤣🤣
Damnarexx nam glavni izbor kontakata 😎
Losa a jbt bolje bis bila prosla sa taljanom bar bi
finih vina i mozda jos sto fino podijelio s tobom, a ne pilece nogice... Ahahha pve nogice 🤮
Koji gafovi... Tooop... Joj ovo mi je jedan od drazih iako nisam ja direktno ga uprskala. Uglavnom isli na sluzbeni put za sajam neki i HR jos nije bila u EU i dodjemo na carinu u Brussel i moj sogor se išao praviti pametan a nezna engleski skoro nista. I fino dodje do carinika i ovaj ga pita razlog dolaska i sogi ispali fire job. Lik ga gleda cudno i kao ponovi what? Ovaj opet fire job i trazi ga iskaznicu od vatrogasaca, a sogi ne ne nisam fireman, i do fire job somewhere. A sogi inace izgleda malo ko taliban. Carinik se uzjebao, zvoni, dolaze 2 policajca... Nakon toga se sogi uzjebao zove nas u pomoc jer je hito samo rec da je dosao na sajam (fair), dobro da smo imale akreditacije na njegovo ime inace bi u zatvoru zavrsio ko terorist.
Mi smo inace vrlo komicna firma pa maltene na tjednoj bazi neko od nas ima stand up performans.
.
Cure jel se 💩 u kolicine 3 kuglice racuna kao zatvor ili je to kao obavljeno kakanje? 😒 Ja se lijepo uplasila sad u polumraku kad sam ju presvukla prsvo sam pomislila da je nesto progutala i pokakala.
LoSa ni ja nisam Instagramuša, htjela sam postat suptilno danas pa poslala svima obavijest 👌 i deaktivirala brže bolje 🙈
Lavice znači zagrcnula sam se od smijeha hahahahah👸
[/url
Lavice moj naklon 👑 upisah se od smijeha skoro.
Grizli 🤣 pretpostavljam da je sogor sljedeci put komunikaciju prepustio vama.
Upravo sam shvatila da cu kad cure narastu malo i pocnu klopati s nama, morati kupiti novo posudje... Griz kuham od 1,5 l mlijeka za nas troje 🤭 (muz to ne jede)... Francuski krumpir od 2 kg krumpira i 8 jaja... Bolonjez od 1,5 kg mesa i cijeli paket spageta... Variva sve manje ima sljedeci dan za rucak 🤔... A nemas nas kaj vidjet... Tj, ajde ja sam sad "debela" u kuci 😅
Isuse, pa tko ce to nahranit 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji