ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 19:39

MaRe

Mom dodala sve koje prate Damnarexx 😂😂😂😂 za svaki slucaj hahahha
    Taaani bravo za uzv…sad ste mirni.
    Losa bolje da si sutila 😂😂😂
    .
    Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD😄🤭

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 19:40

beba2019

MaRe

.
    Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD😄🤭

MaRe

.
    Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD

😄🤭

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 20:17

MaRe

.
    Kad smo kod gafova…ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedeepa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije…ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD

Ahahahahahhw pozdravi muža, reci da skoro pa znam kako mu je 

[/url

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 20:19

Ahahah Mikio 🙈🙈🙈
    Kad smo kod poslovnih gafova, kolegica je ful bitnoj klijentici koja se zove Silvana krenula mail s poštovana gospođo silovana 👌
    I ne, nije primjetila niti ispravila, ja sam skužila tek kad sam nešto tražila po mailovima 🤦

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Srpanj 2020. 22:04

Hahahaha ovo je odlicno!😂
    Ja se trenutno ne mogu sjetiti ni jednog svog zanimljivog🤔
    Taani super! 🥰👏
    Mrgud zeno, sta se zalis, ja ti dajem kompliment, a ti se smijes🤪
    Deedee hvalaa! 🙃 Bas sam ti danas vidjela novu profilnu. 
    Mare to za svaki slucaj😂😂
    .
    Bas su vam preslatke bebice🥰🥰

Damnarexx 🌺
    24. Srpanj 2020. 22:05

LoSa

mikio ova kineskinja nije jela batke ili tako nesto vec ono dolje sa kandzama. Nekaki je u woku spremala…no nije mi jasno sta se toga uopce najedes… sqma kost i gore koza… pokoji nokat

Ok, zeludac mi se okrenuo🥴
    Bljuuc

Lavica27
    24. Srpanj 2020. 22:12

Od gafova... iz cinestara Avenue mall iz onog tamnog hodnika nakon filma sam ispeljala za ruku tudjeg decka van🙈🙈🙈 Jos frajer cima ruku,ja onako junacki pptegnem sta si se uplasio,izlazim van a ispred neka poprilicno nabrijana zena, moj decko(sad bivsi jel) skoro isto obucen kao neppznat lik kojeg sam izvela🤣🤣🤣🤣

Mikio 2 tjedna smo. Prvo Kvarner pa Dalmacija :)

Grizli
    24. Srpanj 2020. 22:21

Taani super za uzv 💪💪
    PetraB 🤣🤣🤣
    Damnarexx nam glavni izbor kontakata 😎
    Losa a jbt bolje bis bila prosla sa taljanom bar bi 
     finih vina i mozda jos sto fino podijelio s tobom, a ne pilece nogice... Ahahha pve nogice 🤮
    Koji gafovi... Tooop... Joj ovo mi je jedan od drazih iako nisam ja direktno ga uprskala. Uglavnom isli na sluzbeni put za sajam neki i HR jos nije bila u EU i dodjemo na carinu u Brussel i moj sogor se išao praviti pametan a nezna engleski skoro nista. I fino dodje do carinika i ovaj ga pita razlog dolaska i sogi ispali fire job. Lik ga gleda cudno i kao ponovi what? Ovaj opet fire job i trazi ga iskaznicu od vatrogasaca, a sogi ne ne nisam fireman, i do fire job somewhere. A sogi inace izgleda malo ko taliban. Carinik se uzjebao, zvoni, dolaze 2 policajca... Nakon toga se sogi uzjebao zove nas u pomoc jer je hito samo rec da je dosao na sajam (fair), dobro da smo imale akreditacije na njegovo ime inace bi u zatvoru zavrsio ko terorist. 
    Mi smo inace vrlo komicna firma pa maltene na tjednoj bazi neko od nas ima stand up performans. 

Cure jel se 💩 u kolicine 3 kuglice racuna kao zatvor ili je to kao obavljeno kakanje? 😒 Ja se lijepo uplasila sad u polumraku kad sam ju presvukla prsvo sam pomislila da je nesto progutala i pokakala. 

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 22:30

LoSa ni ja nisam Instagramuša, htjela sam postat suptilno danas pa poslala svima obavijest 👌 i deaktivirala brže bolje 🙈
    Lavice znači zagrcnula sam se od smijeha hahahahah👸

[/url

PetraB
    24. Srpanj 2020. 22:51

Lavice moj naklon 👑 upisah se od smijeha skoro. 
    Grizli 🤣 pretpostavljam da je sogor sljedeci put komunikaciju prepustio vama.
    Upravo sam shvatila da cu kad cure narastu malo i pocnu klopati s nama, morati kupiti novo posudje... Griz kuham od 1,5 l mlijeka za nas troje 🤭 (muz to ne jede)... Francuski krumpir od 2 kg krumpira i 8 jaja... Bolonjez od 1,5 kg mesa i cijeli paket spageta... Variva sve manje ima sljedeci dan za rucak 🤔... A nemas nas kaj vidjet... Tj, ajde ja sam sad "debela" u kuci 😅
    Isuse, pa tko ce to nahranit 🙈

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.