ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    25. Srpanj 2020. 10:19

beba2019

Od svih gafova, zaboravila napisati, jučer prvi zubić izašao 🥰❤️

Bravo 🥳🥳
    .
    Mi smo se upravo posjeli 🥳🥳🥳 Jos uvijek mu ne uspije iz prve svaki put kad si zamisli pa se ljuti 🤣

• Hani
    25. Srpanj 2020. 10:41

Aaa, jedva čekam posjedanje🤗 
    Zubici😊😉
    Išla sam vas potraziti na instagram😉 Inace ne objavljujem, samo citkam uz kavu. Nisam ni znala da postoje poruke🙈🙊😎. Maloprije sam ih jedva nasla. Izgleda da moji ig gafovi dolaze

Grizli
    25. Srpanj 2020. 10:51

Joj cure hvla za savjete. Losa bas cu probat potraziti taj sok, ako nis otic u Zadar u muller ili tako nestoga kupiti, pa sutra isprobat ako do sutra ju ne pokrene ostalo. Ipak danas slavjmo 1/2 godine pa da ju ne filujem svime danas.
    PetraB pospana sam od zamisli samo kako je tebi i muzu.
    Beba 🦷💪
    Ja nocas skoro muza ubila! Isli na neku festu i nalio se ko prasac, neznam sto mu bi valjda ga ponjela ekipa iz osnovne i rostao po kuci naravno da je M se probudila i sad je sva pospana jadna... Doslo mi je da mu glavu zabim u wc i pustam vodu. Sreca njegova sto ga ne mogu dignut. Za kaznu kuha rucak s mamicom si, a ja i madam setamo po plazi. 

mrgud_zg
    25. Srpanj 2020. 11:29

Jutro! Mrgud se probudio u 5 i do 7:15 haracio. Prvo po svom krevetu onda po nasem. U 7:15 zaspao, u 8 se probudio jest i spavao do 10. O boze koja noc, kao puno dam spavala al sam slomljena 🤦‍♀️
    Mare bravo za posjedanje 🥳🥳🥳
    Beba bravo za zub 👌
    Grizli mozes joj dat maslinovo ulje?
    Jos me netko dodao ne znam tko 🙈

beba2025❤
    25. Srpanj 2020. 12:09

MaRe

beba2019

Od svih gafova, zaboravila napisati, jučer prvi zubić izašao 🥰❤️

Bravo 🥳🥳
    .
    Mi smo se upravo posjeli 🥳🥳🥳 Jos uvijek mu ne uspije iz prve svaki put kad si zamisli pa se ljuti 🤣

Suuper❤️sad će biti lakše sve🥰

• mom12
    25. Srpanj 2020. 12:12

Bravo za zubic beba...
    Nadimak eto bzvze mom kao mama 😁😁...nije tilo samo pa jos nadodala 1 2🤣🤣....
    I ja sam dodavala bzvze...damnarex je glavni izvor🤣🤣  
    A bas mi je drago nakon god dana da se malo vidimo...mada sam neke i ja fb vidila...😆😆

beba2025❤
    25. Srpanj 2020. 12:12

mrgud_zg

Jutro! Mrgud se probudio u 5 i do 7:15 haracio. Prvo po svom krevetu onda po nasem. U 7:15 zaspao, u 8 se probudio jest i spavao do 10. O boze koja noc, kao puno dam spavala al sam slomljena 🤦‍♀️
    Mare bravo za posjedanje 🥳🥳🥳
    Bebabravo za zub 👌
    Grizlimozes joj dat maslinovo ulje?
    Jos me netko dodao ne znam tko 🙈

Hahaa,, ja znam tko nije🤭ja nemam instagram😂imam traume još od fejsa😄

Taani
    25. Srpanj 2020. 12:25

Mare, super!! Ja jedva cekam da sjedi sam 🤗🤗.
    Grizli, sretan polurockas 🥳. Muz poceo malo ranije slaviti 😅.
    Beba, Losa, wohoooo za zubice 🤓.
    Mikio, odlicna noc, nema sta 🙉🙈.
    Peetraa, udahni izdahni, udahni izdahni 💪😌

Grizli
    25. Srpanj 2020. 12:54

Hehehe na "mom" ig istp imam 3 koje me prate/pratim od vas ovdje a nemam pojma ko su... 🤣Mozda pokopcam jednog dana.
    Mikio ja jela sve i svasta, nemogu povezat od cega. Razmisljam mozda da ja pijem slatku kamilicu jel bi joj to kroz mlijeko pomoglo? Iako to mrziiiim piti... Strah me njij dat jer do sad nije kamilicu pa da ne bi bilo kakvih reakcija a tu dr je onako 45 min odavde pa mi se ne riskira bas. Marelicu ne smijem alergicna na nju. 😒 Al mogu probat mozda sok od kruske?
    Beba zaboravila ti napisat da probiotike pije svaki dan biogaiu 😏...
    Sta je najbolje ona sve vise traži cicu. Mislim da je uzasno zedna od ove sparine. 

• Bobica91
    25. Srpanj 2020. 13:18

Ja sam znala popiti ful slatki caj od kamilice i odmat dat da doji u uvijek je upalilo pokakao bi se za pol sata. Tako da mozee Grizli ili to ili krusku sto kaze Losa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.