ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    24. Srpanj 2020. 17:37

Insta i face ja obrisala pred par godina. Islo mi na zivce gubljenje vreemena na scrolanje i gledanje sveg svaceg e onda bih ja to. Pa preseravanja na lajkovima i onim koemntarima. Imam problem sa tim, totalno nisam taj tip. 
    Sad imam face sa znj imenom nemam frendove vec pratim tih par grupa sa dohranu i bebe i to je to. 

• mom12
    24. Srpanj 2020. 17:43

Cure zao mi je zbog zastoja u bolnici al uspile ste rjesit...zdravstvo kao hvale al kriticno do bola😱😱...
    Ja do sad u jednom danu nikad nisam dodala ovoliko ljudi🤩🤣🤣....al bas mi je drago vidit vas kako izgledate ...🤩🤩🤩🤩. ..

Taani
    24. Srpanj 2020. 18:05

Uvjerena da sam vec tipkala i ne vidim post. Pogubila se totalno...
    Bili na uzvu mozga dana, nema ciste vise, neeeema 🤗🥰. Ne moram vise ici.
    Grizli, Beba  umirem na gafove 😆. Ne mogu se sjetiti niti jednog, a bilo ih je sigurno.
    Mikio, Prestrasno da ste morali toliko cekati...
    -
    Idem sad popratiti instagramuše 🤗.

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 18:17

Taani

Uvjerena da sam vec tipkala i ne vidim post. Pogubila se totalno…
    Grizli, Beba umirem na gafove 😆. Ne mogu se sjetiti niti jednog, a bilo ih je sigurno.
    Mikio, Prestrasno da ste morali toliko cekati…
    -

Aaa,, hvala Bogu ❤️❤️❤️❤️super,, bravo za bebicu🥰🥰🥰🥰

• mom12
    24. Srpanj 2020. 18:18

Taani

Uvjerena da sam vec tipkala i ne vidim post. Pogubila se totalno…
    Grizli, Beba umirem na gafove 😆. Ne mogu se sjetiti niti jednog, a bilo ih je sigurno.
    Mikio, Prestrasno da ste morali toliko cekati…
    -

Super...hvala Bogu❤❤..

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 18:22

Super taaani ❤️
    Simbalija moja je uvijek takva 😁 ali i jede voće svaki dan, hmmm, /napeta muzika iz horora/ 😂

[/url

PetraB
    24. Srpanj 2020. 18:23

Taani 🎉 super pregled 😎
    Mikio sorry kad sam procitala zadak sam se sjetila da si vec to pisala 🙈... Drzim fige da bude to sve ok
    Gafovi... Evo isto jednog poslovnog... Dobili ogromnu narudzbu iz Kuvajta... Naj...se sa proizvodnjom, a o papiroligiji za izvoz da ne govorim. Narudzba robe u kolicini 5 paleta, stvarno jedan bitan kupac. Sve rjesavamo putem maila... Mjesecima se direktor i ja dopisujemo s kupcem, Dear Mr. XY i jbg, nastao zastoj s papirima i treba kupca nazvat, tko ce nego ja 😎... Zovem, zvoni, javi se zenska ja se lijepo na engleskom predstavim i kazem da bi trebala gospodina tog i tog... I kaze zena: Hi Petra, it's me. It is nice to finally hear from you! Znaci u tom trenutku sam htjela u zemlju propast. 🤦🏻‍♀️ Sva sreca zena normalna, ja se ispricala i dobro smo se nasmijale 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 18:44

PetraB

Taani 🎉 super pregled 😎
    Mikio sorry kad sam procitala zadak sam se sjetila da si vec to pisala 🙈… Drzim fige da bude to sve ok
    Gafovi… Evo isto jednog poslovnog… Dobili ogromnu narudzbu iz Kuvajta… Naj…se sa proizvodnjom, a o papiroligiji za izvoz da ne govorim. Narudzba robe u kolicini 5 paleta, stvarno jedan bitan kupac. Sve rjesavamo putem maila… Mjesecima se direktor i ja dopisujemo s kupcem, Dear Mr. XY i jbg, nastao zastoj s papirima i treba kupca nazvat, tko ce nego ja 😎… Zovem, zvoni, javi se zenska ja se lijepo na engleskom predstavim i kazem da bi trebala gospodina tog i tog… I kaze zena: Hi Petra, it's me. It is nice to finally hear from you! Znaci u tom trenutku sam htjela u zemlju propast. 🤦🏻‍♀️ Sva sreca zena normalna, ja se ispricala i dobro smo se nasmijale 🤷🏻‍♀️

😄😄

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 19:10

LoSa

Taani super da nema cisteBas sam se fino nasmijala s ovim vasim zabludsma.
    Ja imam jednu no nije direktno moja no ticala me se. Podsjetila me Petra n to. Jos na doktoratu sam isla u drugi lab neko vrijeme i odsjela sam u kao nekom smjestaju za PhD studente. Kao trebala sam imati svoju sobi no i cimericu u drugoj sobi. Kad sam dosla nije bilo nikog u sobi i nakon par dana dođe neki lil Andrea iz Italije. Meni kao ono zasto moram biti s muskim u stanu. Idem na recepciju i oni mi tvrde da je lik zensko… ja reko pa kako musko je. I zovu oni njega, traze ga osobu i sl… i zbilja lik musko. No oni nisu vjerojatno gledali sto pod spol pose i zakljucili po imenu da je zensko . Premjestili su ga u musku sobi a meni dosla kineskinja koja je svakodnevno za veceru jela pilece nogice.

Hahaaa,, bolje bi ti bilo s njim nego sa pilićima😂

MaRe
    24. Srpanj 2020. 19:28

Mom dodala sve koje prate Damnarexx 😂😂😂😂 za svaki slucaj hahahha
    Taaani bravo za uzv...sad ste mirni. 
    Losa bolje da si sutila 😂😂😂
    .
    Kad smo kod gafova...ja ih i nemam al mi je zato muz haker kao i Deedee pa je jednom slucajno podijelio na fb story sve slike iz galerije...ne moram reci da ima svega tamo,uključujući porod🙈🙉🙉 Sva sreća pa sam reagirala i stavila privatnost da samo on vidi i onda ih pobrisala prije nego je itko vidio xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.