ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Srpanj 2020. 15:16

Beba, čisto da ti ne bude žao odluke, nit mora nit neba, a grmi tako da zatrese kao potres😬

Mrgud, daj ženice dodaj me na fejs, ne mogu više taj život u neznanju 😅

[/url

Simbalija
    24. Srpanj 2020. 15:28

E, jesu vaše bebe kao na baterije nakon što pojedu voće? Moja danas nekako manijakalno samoubilački luda 🙈 baca se na glavu, već je ne znam koliko puta iz sjedećeg skočila na nos, iz naručja se otima.. Jaoooooo

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 15:41

Simbalija

beba201

Ahahaaaaaa😂😂😂😂😂smoto😂😂😂😂
    Tak sam ja, 2007,kad je face tek stigao.. Kao stavit ću ja svoje prijatelje sebi u grupe s nazivima tak kad hoću nest podijelit, da dijelim sa određenom grupom. Bilo je tu naziva.. "dragi prijatelji", "obitelj", "poznanici", "bivši dečki".. itd. 😂😂kad sam shvatila nakon par dana da su to grupe koje oni vide, jer sam ih stavila u njih.. Bilo je već kasno🤭baš sam se fino obrukala,😂😂da ne pričam.. Lajkanje svoje pjesme, pisanje tiskanim slovima…… 😂😂Ali, tjesim se, jer bilo je još bisera.. Frend je uredno na svoj status pisao privatne poruke, misleći da ih šalje curi, a dijelio ih javno😂😂
    Tako da,, suosjećam nova instagramušo😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 Umrla sam od smijeha!! Jel bila grupa luda svekrva? Ja obično imam par kontakata ne javljaj se baš bi bili zadovoljni da to vide 🙈

Jok, nije bilo svekrve, tada sam bila još curetak🤭.. Umjesto toga NE JAVLJAJ Se,imala sam i grupu, S OVIMA NE DIJELI NIŠTA!!!!! 😡😡😡😡MA, Bog me sačuvao od svih tih ljudi.. Dan danas kad ih sretnem, bude me sramota, iako je prošlo toliko godina, mislim da takve stvari nitko nikad ne zaboravi😂😂😂😂😂a, šta da radim. Jbg. Glupi fejs😂😂

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 15:45

Lako se vama smijati😂😂Ja se crvenim kad god odem na fejs. 
    Čekaj... Ajde... Kao, nije mi bilo dosta tada pa se sad i tu brukam😂
    Bacite i vi koji svoj gaf. Nismo valjda samo DeeDee i ja smotane😂

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 15:46

DeeDee

Beba, čisto da ti ne bude žao odluke, nit mora nit neba, a grmi tako da zatrese kao potres😬

Mrgud, daj ženice dodaj me na fejs, ne mogu više taj život u neznanju 😅

Jaaoo,, hvala ti,❤️, ja upravo cvilim suprugu što nismo otišli, jer kod nas je vrijeme prekrasno🤭

Grizli
    24. Srpanj 2020. 16:51

Ja sam malo skicnula na ig i povezala neka imena al mi je malo bezveze da vas dodajem na profil od firme jer cete se nagledati reklama i objava samo od firme. A privatno mi too much svega toga. 
    Mikio i Lavica katastrofa dan vam bio... Pukla bi na zivce tamo. Bas losa organizacija. 
    Beba mojih gafova je previse... Jedan od je da kad me zvao jedan poslovni suradnik koje je uzasno dosadan i naporan i međusobno sestra i ja ga zovemo Mister Seratitis. Uglavnom zvao na mob me i sad trebale dogovoriti nas dvije se koji dan smo obe slobodne da dodje do nas kao. I ja stisla kao zagasen zvucnik da on ne cuje, a umjesto toga ja ga stavila na razglas i jos se derem sestri koja je bila u drugoj prostoriji eee sis zove Mister Seratitis kad cemo se naci? 🙄🙄🙄 Srecom tip nije zlocest pa nije zamjerio al bas mi je bilo neugodno kad mi je reko Miater Seratitis moze odmah danas za 2h ako ste vi slobodne. Naravno nisam neko vrijemw trebala rumenilo kad smo isle s njim na sastanke. 

MaRe
    24. Srpanj 2020. 17:18

Grizli

Ja sam malo skicnula na ig i povezala neka imena al mi je malo bezveze da vas dodajem na profil od firme jer cete se nagledati reklama i objava samo od firme. A privatno mi too much svega toga.
    Mikio i Lavica katastrofa dan vam bio… Pukla bi na zivce tamo. Bas losa organizacija.
    Beba mojih gafova je previse… Jedan od je da kad me zvao jedan poslovni suradnik koje je uzasno dosadan i naporan i međusobno sestra i ja ga zovemo Mister Seratitis. Uglavnom zvao na mob me i sad trebale dogovoriti nas dvije se koji dan smo obe slobodne da dodje do nas kao. I ja stisla kao zagasen zvucnik da on ne cuje, a umjesto toga ja ga stavila na razglas i jos se derem sestri koja je bila u drugoj prostoriji eee sis zove Mister Seratitis kad cemo se naci? 🙄🙄🙄 Srecom tip nije zlocest pa nije zamjerio al bas mi je bilo neugodno kad mi je reko Miater Seratitis moze odmah danas za 2h ako ste vi slobodne. Naravno nisam neko vrijemw trebala rumenilo kad smo isle s njim na sastanke.

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 17:25

Grizli

Mikio i Lavica katastrofa dan vam bio… Pukla bi na zivce tamo. Bas losa organizacija.
    Beba mojih gafova je previse… Jedan od je da kad me zvao jedan poslovni suradnik koje je uzasno dosadan i naporan i međusobno sestra i ja ga zovemo Mister Seratitis. Uglavnom zvao na mob me i sad trebale dogovoriti nas dvije se koji dan smo obe slobodne da dodje do nas kao. I ja stisla kao zagasen zvucnik da on ne cuje, a umjesto toga ja ga stavila na razglas i jos se derem sestri koja je bila u drugoj prostoriji eee sis zove Mister Seratitis kad cemo se naci? 🙄🙄🙄 Srecom tip nije zlocest pa nije zamjerio al bas mi je bilo neugodno kad mi je reko Miater Seratitis moze odmah danas za 2h ako ste vi slobodne. Naravno nisam neko vrijemw trebala rumenilo kad smo isle s njim na sastanke.

Ahahaaaa😂😂😂😂😂
    Dobar🤭🤭🤭🤭🤭🤭
    Ajmo cure.... Dalje😂😂
    Sjetila sam se još.. Dok su bili fixni tel. aktualni, a mobiteli tek krenuli...... Nazvao starog neki lik za posao,ali tati se to nije dalo radit s tim likom i tata mu kaže,, joj nemoj sad dolazit, nisam doma, na putu sam za Zagreb 😂😂.... Lik više nije dosadjivao🤭
    Danas bi se još mogli izvući na preusmjereni poziv, ali tada toga nije bilo..
    Čekam😈😈

• Bobica91
    24. Srpanj 2020. 17:29

Pozz cure sve procitam navecer i onda krenem tipkati i zaspim sa mobom u ruci. 
    Cijeli dan sam sa malim super nam je ali navecer kad on zaspi ja se tusnnem i padnem u nesvijest. 
    Kasice nam super idu vocne pogotovo to ujutro. Ubacila sam u popodne povrtnu sa mesom ali meso svaki 2 3 dan teletina piletina junetina puretina. Pa mjenjam ne zajedno ali te popodnevne ne pojede puno. 
    Cure koje niste na moru vrijeme je katastrofa ja zivim na moru ali jednom smo bili. Danas kisa lije bas je vrijeme bezveze. 
    Crkva- tamo ne zalazim. Vjernik sam ali ne vjerujem u te institucijw koje vise nemaju veze sa vjerom nego sa novcem i pedofilijom. Nedavno gledali film bas o tome u Europi raskrinkali mrezu svecenika pedofila zadnji je osuden 2016 iz Njemacke bas. Mislili da love 9 njih na kraju njih 90 i nesto bilo upleteno. 
    Mi nismo isli na kontrolu za kukice na kraju kaze sestta od pediiateice oni po defaultu kazu kontrola kad je zadak ali na nalazu pise uredan pa ne treba. Ako bude trebalo idem privatno i to je to s obzirom na narucivanje i koronu. 

• Bobica91
    24. Srpanj 2020. 17:35

Tema SVEKRIVA 😂😂. Mali imao nekih 2 mj uputili se i mi k njima na rucak. Mali zasoao nakon 3 sata grceva olakanja nosanja. Odlozim ga u dnevni u kosari da spava a ona meni nedas mi ni da ga uzmem i poljubim. Ja govorim mali spava. Ona kazw sta to mwne briga sta on spava ja ako hocu cu ga uzet. Rekla sam vi ga taknete ja vas istucem. Sad je zaspao nakon 3 sata grcica i plakanja. Mislim haloo pa nije budan a ja ti nedam boze dragi. 
    Podrzavam totalno sve cure kojw nedate sa ih se nateze i razvlaci samo za pokazivanje. Premali su svijet u banani od ove korone. Bit ce prilike za sve kad su malo veci a pogotovo u te zatvorene prostore konkretni crkva se ovdje spominjala.
    Naravno ne mislim na cuvanje kod kuce ili na zraku da se razumijemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.