ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Srpanj 2020. 12:48

🤣🤣🤣 Umirem u sebi od smjeha da opet malu ne probudim kao negdje prije. Dobre ste sa ekscesima na stranicama. Moj sogor je inace "haker" pravi... Kod nas neki lokalni svecenik umro nebitno skroz i neko je zaljepio web stanicu od tih novina gdje je to izaslo i on slucajno u komentar zaljepio slicice 🖕💪... Dok je on to skuzio proslo je par dana. Mi smo umirali od smjeha poslije na to.
    Losa pocni kasljat pa ce cesi otic 🤣... Mi jutroa do grada na kavu i evo tetice sve se sjatile oko nas. Kaze mm e ajde se malo maknite imam temperaturu pa da ne bi sto god bilo... Trebalo im 17 sekundi da nestanu iz videokruga nam.

Neznam dal ste vidjele obavijest na stranicama od SINSAY znam da je dosta nas kupovalo pa povlace puno artikala i vracaju novac zbog problema nekih pa ogledajte si ako imate sto od toga. Pod kontaktima je obavijest za kupce. 

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 12:52

Grizli

🤣🤣🤣 Umirem u sebi od smjeha da opet malu ne probudim kao negdje prije. Dobre ste sa ekscesima na stranicama. Moj sogor je inace "haker" pravi… Kod nas neki lokalni svecenik umro nebitno skroz i neko je zaljepio web stanicu od tih novina gdje je to izaslo i on slucajno u komentar zaljepio slicice 🖕💪… Dok je on to skuzio proslo je par dana. 

Ahahahaah pa ne mogu 😂😂😂😂

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Srpanj 2020. 13:38

Hej haj🙃
    Ja necu nista napisati u vezi vjere i Crkve.
    Svatko ima pravo na odabir, vjerovati ili ne, i to postujem.💆 Ja osobno nisam vjernik, nesto sam izmedju agnostica i ateista😅
    Imam sve sakramente, a nakon toga sam isla na misu samo za Uskrs i Bozic dok sam bila doma jer sam 'morala'. Sad vise nista. Jako mi se sve zgadilo, vise manje sam odgajana u vjeri, ali nije doprijelo do mene, a kako sam bila starija i kuzila sve vise...onda su mi se stvari i zgadile.
    .
    Mom opet mi pises krivo nick😂😂
    Pozz instagramuse✌️ lijepo vas je vidjeti😁
    I ja sam za mrgud mislila da je mrgud, kad ono lijepa nasmijana zenica. Sad napokon mogu spojiti lica sa nickovima, dobro...ne bas sva🤪
    Deedee ustelat ces se. Mogla si ostati😂
    Beba prica je vrhunska hahaha😂😂
    Grizli  ja sam dobila mail, i srecom nista od toga nisam kupila..
    Mikio nisu normalni, 2h🤯🤯 i mene isto brinu ti brzinski pregledi, isto mislim da ne uspiju nista vidjeti....a kazu, tek eto, da kazu🙍
    Nadam se da ce se srediti koljeno.

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 13:43

Mikio i mojoj ti ful kvrcaju koljena i to od rođenja, jedno više jedno manje. Meni muka svaki put kad čujem/osjetim jer ja imam sranja s koljenima ful.. i pedijatrica i patronažna me uvjeravaju da je to ok, a u uvjetima kakvi su sad mi je se ne vuče po bolnicama na svoju ruku 🤷
    Damnarexx gledaš me na fejsu, to ti je dosta 🤣
    Vrh su vam fotke iz Istre, bacila sam brzinski povratnički stalk 👀

[/url

• Zarica
    24. Srpanj 2020. 13:45

Mikio, kak to da ste isli zbog koljena? Mi smo primjetili da mu koljeno kao skljoca kad radimo zabice, al nismo nikad spomenuli pedijatrici...

Lavica27
    24. Srpanj 2020. 13:50

Mikio stanje uma mi je trenutno identicno tvojem!
    Jutros kontrola fizijatra u bolnici u Karlovcu. Dolazim 8 50 a u 9:20 termin,red od ne lazem 200 ljudi a jedan trijazni sator. Ja imam u rukama jaje jer smo do vrha auta spakirani i kolica su na dnu razmontirana. Ajd ja preko reda, stize tip i kaze zena mi je u autu u trudovima mozemo unutra,kaze ova kaj mjeri temp mrtva hladna "evo da ove rjesim prvo (nas 15)". Ja popi*dila. Pa zena ce rodit u autu,kako smo mi prioritet?? A dobro dobro ide ona njoj temp izmjerit. 😲
    Udjem ja u 9:15,bolnica prazna. Za 20 min hrpetina ljudi ulazi,kaze sve pustili unutra jer kasne po 2 sata na preglede i na kraju ja cekala ove koji su kasnili zbog trijaze,poludila sam. Uglavnom naravno da imamo dg, distonija. Kaze da su mu trbusni misici oslabljeni, da nastavim na vjezbe gdje idem blizu sebe jer znaju zensku, za 4 mj kontrola. Ne bi se okrenuo na desni bok kod nje nema teoretske sanse🙄 odize se na ruke al jedan lakat se ne ispravi skroz. I da ne vjeruje jos bar mj i pol da ce se posjest.
    .
    U vjeru i politiku ne ulazim.
    .
    Na more s olujom krenuli😄🤣 natrpani i vise od ceha, no briga me,samo da se ide!
    .
    Beba crkoh od smijeha🤣🤣

Lavica27
    24. Srpanj 2020. 13:51

p.s. netko me dodao na ig pojma nemam ko je to🤷‍♀️

PetraB
    24. Srpanj 2020. 14:15

Hej haj!!! Vjera... Ne bi se stela mesat 😅... Al Grizli potpuno razumijem tvoju reakciju... Ja nebi bila pristojna u takvoj situaciji 🤷🏻‍♀️
    Danas se curke probudile u 7 Vesna, u 8 Karmen s par dodavanja dude pred jutro...tako da cu vjerojatno prestati nosati flase, vodu i ad u spavacu 💪🏼😎
    Probale butternut tikvu danas... Brljavile, premetale po ustima. Vesna daleko zainteresiranija od Karmen.
    Annika zao mi je zamalca no ukoliko nisi sigurna u ovakav zakljucak, potrazi drugo misljenje.
    Mikio, Lavice ovo za preglede uopce necu komentirati. Pa to je ludost. Moram priznat da je na rebru to bilo sasvim ok a i kod nas u sisku, svaki put kad smo bili, bilo je u redu. Mikio a zakaj opet kontrola kukova? Ili sam ja nesto krivo pohvatala.
    Sad vas idem stokat na instac 🤣

url=https://lilypie.com][/url

Angelly
    24. Srpanj 2020. 14:23

Ja sad isto malo zujim i pokusavam vas nac na insta al mozak mi malo kasa pa mi ne ide bas 😅 mene bi rekla da se isto lako nadje 🤪

mrgud_zg
    24. Srpanj 2020. 15:11

Reci cu samo ovo: damnarexx mi je rekla da sam zenica. Znaci gasi internete. Ja sam stara baba za ove mlade generacije 🤦‍♀️😂😂😂 mogu ja sama sebi mislim da sam mlada kolko hocu al ovo je kraj 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.