ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    24. Srpanj 2020. 10:58

beba201

Ahahaaaaaa😂😂😂😂😂smoto😂😂😂😂
    Tak sam ja, 2007,kad je face tek stigao.. Kao stavit ću ja svoje prijatelje sebi u grupe s nazivima tak kad hoću nest podijelit, da dijelim sa određenom grupom. Bilo je tu naziva.. "dragi prijatelji", "obitelj", "poznanici", "bivši dečki".. itd. 😂😂kad sam shvatila nakon par dana da su to grupe koje oni vide, jer sam ih stavila u njih.. Bilo je već kasno🤭baš sam se fino obrukala,😂😂da ne pričam.. Lajkanje svoje pjesme, pisanje tiskanim slovima…… 😂😂Ali, tjesim se, jer bilo je još bisera.. Frend je uredno na svoj status pisao privatne poruke, misleći da ih šalje curi, a dijelio ih javno😂😂
    Tako da,, suosjećam nova instagramušo😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 Umrla sam od smijeha!! Jel bila grupa luda svekrva? Ja obično imam par kontakata ne javljaj se baš bi bili zadovoljni da to vide 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    24. Srpanj 2020. 11:02

Ovaj moj mali prespavao noć u komadu, probudio se u 7 i sisao, nastavio spavati do pola 9...ustali se oko 9 i evo već zadnjih 15ak min opet spava xD  
    Garant sprema nešto pa toliko spava odjednom hhh 
    .
    Mislim da bi se za koji dan mogao posjesti...od jučer se diže na jednu ruku, dns se malo i odgurnuo al je zaronio hahaha 
    Uspjet će brzo :)
    .
    DeeDee  baš si haker
    Nisam ni ja nešto aktivna na Insta...više gledam okolo  Nemam smisla za fotkanje xD 

• mom12
    24. Srpanj 2020. 11:13

Mare jesi ti zapratila damnex?

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 11:17

LoSa stare navike teško umiru hahah. Nadam se da ćete se ipak uspjeti okupati 🤞
    .
    Ma ja obrisala odmah insta od srama 😂 ali idem malo aktivirati fejs nakon 2 mjeseca da vidim šta ima 😁

[/url

MaRe
    24. Srpanj 2020. 11:26

mom12

Mare jesi ti zapratila damnex?

jesam..nije me teško naći 

DeeSB
    24. Srpanj 2020. 11:32

Evo ja sam skroz ljubomorna na vas koje ste na moru...nama vec 3.godina da ne idemo, uvijek nas nesto zezne 😭😭 
    Kod nas je uzasno sparnoo. Jutros magla bila, ja se ponadala malo ce biti ugodnije za setnju, jos pametna obucem duge rukave...znaci gace su mi bile mokre 🥵
    -
    Sto se tice vjere (kao i politike) ne upustam se u rasprave, svatko zna svoje.

L 💛

• mom12
    24. Srpanj 2020. 11:40

Mare pretpostavila sam al mi glupo dodat ako nisam 100posto..

• mom12
    24. Srpanj 2020. 12:29

Mrgud jel nas ti iz prikrajka dodajes na insta??🤣🤣..

mrgud_zg
    24. Srpanj 2020. 12:36

Pa nije iz prikrajka ako sam najavila na prosoj stranici 😂😂😂
    Beba tvoja prica je vrh 😂

• mom12
    24. Srpanj 2020. 12:37

Sryy nisam upratila🤣🤣
    Preskocila sam valjda tvoj post...😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.