Ahahaaaaaa😂😂😂😂😂smoto😂😂😂😂
Tak sam ja, 2007,kad je face tek stigao.. Kao stavit ću ja svoje prijatelje sebi u grupe s nazivima tak kad hoću nest podijelit, da dijelim sa određenom grupom. Bilo je tu naziva.. "dragi prijatelji", "obitelj", "poznanici", "bivši dečki".. itd. 😂😂kad sam shvatila nakon par dana da su to grupe koje oni vide, jer sam ih stavila u njih.. Bilo je već kasno🤭baš sam se fino obrukala,😂😂da ne pričam.. Lajkanje svoje pjesme, pisanje tiskanim slovima…… 😂😂Ali, tjesim se, jer bilo je još bisera.. Frend je uredno na svoj status pisao privatne poruke, misleći da ih šalje curi, a dijelio ih javno😂😂
Tako da,, suosjećam nova instagramušo😂😂
😂😂😂😂😂😂😂 Umrla sam od smijeha!! Jel bila grupa luda svekrva? Ja obično imam par kontakata ne javljaj se baš bi bili zadovoljni da to vide 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ovaj moj mali prespavao noć u komadu, probudio se u 7 i sisao, nastavio spavati do pola 9...ustali se oko 9 i evo već zadnjih 15ak min opet spava xD
Garant sprema nešto pa toliko spava odjednom hhh
.
Mislim da bi se za koji dan mogao posjesti...od jučer se diže na jednu ruku, dns se malo i odgurnuo al je zaronio hahaha
Uspjet će brzo :)
.
DeeDee baš si haker
Nisam ni ja nešto aktivna na Insta...više gledam okolo Nemam smisla za fotkanje xD
LoSa stare navike teško umiru hahah. Nadam se da ćete se ipak uspjeti okupati 🤞
.
Ma ja obrisala odmah insta od srama 😂 ali idem malo aktivirati fejs nakon 2 mjeseca da vidim šta ima 😁
[/url
Evo ja sam skroz ljubomorna na vas koje ste na moru...nama vec 3.godina da ne idemo, uvijek nas nesto zezne 😭😭
Kod nas je uzasno sparnoo. Jutros magla bila, ja se ponadala malo ce biti ugodnije za setnju, jos pametna obucem duge rukave...znaci gace su mi bile mokre 🥵
-
Sto se tice vjere (kao i politike) ne upustam se u rasprave, svatko zna svoje.
L 💛
Pa nije iz prikrajka ako sam najavila na prosoj stranici 😂😂😂
Beba tvoja prica je vrh 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji