ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    24. Srpanj 2020. 08:50

Zarica se referirala na moj post. NIje mi cilj bio rasprava o vjeri, nego me nasekirala Grizlina premila jer slutim koji su njeni motivi bili. A bome ne smatram da se netko treba meni ili bilo kome objasnjavati, bilo po pitanju vjere ili odgoja ili odgoja u vjeri ili bilo ceg drugog osobnog. Tko hoce ili nece voditi bebu na misu je njegova/njezina stvar, ali osobno ne razumijem zasto bi ih se vodilo. Mm je htio maloga voditi pa meni nije bilo jasno zasto. A razlozi "pa da ide s tatom" nisu bili dovoljni tako da nije ni isao. 
    -
    Inace, imam 3 nove followerice, toalno smo moderne 😆.

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 08:56

Heheh BEba bila sam brzi unproforac. LoSa drago mi je da ti je pomoglo, u tim trenucima je najvažnije naći nešto što daje snagu. 
    Mare slažem se, a Zarica i LoSa tskođer se slažem. 
    Eto opet super razumna forum rasprava🥰
    .
    V se probudila oko ponoć i pol i vrištala jedno 15 minuta, pelena suha, jest nije htjela nikako 🤷 Nastavila spavat kao da ništa nije bilo. Pa u 4 presvlsčenje, 7 brzinsko hranjenje i sad se digle. Not good, not terrible.

[/url

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 08:59

Taaani evo i s tobom se slažem 🤣 
    .
    Ajme kad smo kod Instagrama, ajme seljanke se. Odlučila ja jučer vidjet kako to funkcionira i napravit neki nepovezan s ničim za početak. I neš krivo stisla i poslala svim kontaktima iz imenika obavijest jadna ne bila 🤦😂 😂😂

[/url

• mom12
    24. Srpanj 2020. 09:06

Ma ne idem ni ja zbog svecenika nego zbog sebe kada idem....al nemogu ic na misu i slusat misu od nekoga za koga znam da gore zivi od mene....npr nas svecenik se kupa na plazi do mene wtf😖😖😖
    Uzeo bi zadnju kunu ne gleda ko ima ko nema...i tako neke stvari ..

Simbalija
    24. Srpanj 2020. 09:16

Jutro cure! 
    Hm Crkva..nemam neko dobro mišljenje o njoj. Vjeru i vjernike poštujem koje kod vjere bili, moje društvo je svih vjera i to mi je super. 
    Kad netko ide u Crkvu zbog sebe mi je isto okej, sad zbog korone ne bih vodila dijete, a ni sebe jer izbjegavam mjesta s puno ljudi. Moja je i prenemirna za Crkvu, a ne pada mi na pamet deset kila držati dva sata mise na rukama. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

mrgud_zg
    24. Srpanj 2020. 09:52

Dobro jutro!
    Necu se upustat u raspravu o vjeri ni politici, jer se obicno na tim temama lone koplja, a bas mi je lijepo kako se tu druzimo i slazemo zadnjih godinu dana 😁
    Nasa noc tak tak. Zato se suncamo na plazi. Danas nam dolazi mm, a sutra jedni frendovi, totalno slucajno ispalo oni dolaze kod nekih trecih, al to znaci za vikend hrpa djece, pa eto da i to isprobamo po prvi put 🙈😁
    Treba mi preporuka za neku kremu za podocnjake. 😂😂 odkad je doslo ljeto ne sminkam se uopce a stvarno vec po malo ko zombi izgledam. Pa ako itko ima neku pametni preporuku? 🙈🤗

beba2025❤
    24. Srpanj 2020. 09:59

DeeDee

.
    Ajme kad smo kod Instagrama, ajme seljanke se. Odlučila ja jučer vidjet kako to funkcionira i napravit neki nepovezan s ničim za početak. I neš krivo stisla i poslala svim kontaktima iz imenika obavijest jadna ne bila 🤦😂 😂😂

Ahahaaaaaa😂😂😂😂😂smoto😂😂😂😂
    Tak sam ja, 2007,kad je face tek stigao.. Kao stavit ću ja svoje prijatelje sebi u grupe s nazivima tak kad hoću nest podijelit, da dijelim sa određenom grupom. Bilo je tu naziva.. "dragi prijatelji", "obitelj", "poznanici", "bivši dečki".. itd. 😂😂kad sam shvatila nakon par dana da su to grupe koje oni vide, jer sam ih stavila u njih.. Bilo je već kasno🤭baš sam se fino obrukala,😂😂da ne pričam.. Lajkanje svoje pjesme, pisanje tiskanim slovima...... 😂😂Ali, tjesim se, jer bilo je još bisera.. Frend je uredno na svoj status pisao privatne poruke, misleći da ih šalje curi, a dijelio ih javno😂😂
    Tako da,, suosjećam nova instagramušo😂😂

mrgud_zg
    24. Srpanj 2020. 10:37

Odite vrit vi instagramuse. Mali zaspo na plazi sad mi je doaadno i idem vas sve postokat. Svima cu poslat zahtjeve pa kog pogodim ostale ce valjda mislit da sam neka frikusa 😂 ja inace nisam instagramusa (u onom smislu u kojem je lavica bila spomenuta neki dan 😁, vise ovaj klosarija tip 🙈😂)

Simbalija
    24. Srpanj 2020. 10:55

E da samo još jedna stvar o Crkvi koja mi je fascinantna, bila sam na krštenju u subotu jer nevjenčani parovi ne sniju krstiti djecu nedjeljom i nije smjelo biti na glavnom oltaru. Mislim wtf?
    Ovdje isto ima par popova koji broje koliko im para daješ i sl. Meni je to van dometa mog razuma i gotovo.
    --
    Naša noć je bila toooplaaa, ali beba je bila ok. Ja sam bila budna jer mi je bilo prevruće 🙈 jei ljeto.
    Danas je jako grintasta, a zašto pojma nemam. Retrogradni merkur? 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    24. Srpanj 2020. 10:56

beba2019

DeeDee

.

Ahahaaaaaa😂😂😂😂😂smoto😂😂😂😂
    Tak sam ja, 2007,kad je face tek stigao.. Kao stavit ću ja svoje prijatelje sebi u grupe s nazivima tak kad hoću nest podijelit, da dijelim sa određenom grupom. Bilo je tu naziva.. "dragi prijatelji", "obitelj", "poznanici", "bivši dečki".. itd. 😂😂kad sam shvatila nakon par dana da su to grupe koje oni vide, jer sam ih stavila u njih.. Bilo je već kasno🤭baš sam se fino obrukala,😂😂da ne pričam.. Lajkanje svoje pjesme, pisanje tiskanim slovima…… 😂😂Ali, tjesim se, jer bilo je još bisera.. Frend je uredno na svoj status pisao privatne poruke, misleći da ih šalje curi, a dijelio ih javno😂😂
    Tako da,, suosjećam nova instagramušo😂😂

Aahahahha pobjedila si. A bome i frend 😂😂😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.