Moguće da je od nespavanja, mislim ne spavam ja niti inače cijelu noć (čitaj nikad), uvijek se ona budi za cicanje, ali ima bolje i gore dane. Zadnjih par su grozni i stolica joj je rijetka pa i dalje mislim da su zubi. Ima ih 3, a nigdje četvrtoooog 😩 baš sam za ležanje, ali ona ima energije za njih 10 danas, probala sam legnuti pa da se "mirno" igra pored. Rezultat je da mi se skoro na glavu popela 🥴 i dalje ne puže nego se krenula dizati.. Ima netko neke vježbe za poticanje puzanja? Ja je mamim igračkama i guram onako nogice i rukice pa joj pokazujem kako ja puzim, ali ona samo sjedne i gleda me kao da sam za ludnicu. 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Dobrodosle nove i stare cure...😃😃...
Dee nadam se da je V bolje....
Grizli super ideja za poklon...
Cure na moru uzivajte...mi smo jos danas pauzirali pa sutra idemo..
Evo me, tnx na brizi.. nije bolje, šta god pojede samo prođe kroz nju, od jutros je imala proljev bar 10 puta, više ni ne zapisujem. Pozitivno je to šta je prihvatila bočicu već par puta, vodu na žličicu popije koliko god joj dam, još je jednom pojela malo mrkvice i rehidromiks joj uspješno uvaljujem. Temperatura opet dosla do 38.5 ali se sama spustila, vrti se oko 38..
Čula se s pedijatrom, moja je na bolovanju pa je neki ultra tihi tip mijenja, jedva sam ga razumjela šta priča. Ugl. i on mi je rekao da ima brdo viroza, da sve šta radim radim ok, da uzmem probiotik i dao mi je recept za neke granule koje kao pomažu formiranju astolice ali ubi me ako sam čula kako se zovu. Sad cu u ljekarnu kad opet zaspi.. ona je i dalje super volje, uglavnom spava ali kad je budna se smiješka, vrti po krevetu i igra.
Ne znam tko je pitao, nije cijepljena protiv rote
[/url
A da vidis onaj linex...mislim da ima i za djecu...naravno vidi od koje dobit...
Probiotik mi je tata već donio jer je taman bio u prolazu kod ljekarne, preporučila mu je pro bios ways kapi. 7 kapi se daje jednom dnevno
[/url
A jeste se raspisale, kad sam vidjela zaostatak mislila sam da je Jasna opet bila tu🤣
Mi smo kod mojih na 2 tjedna, beban je dozivio super promjenu na bolje. Na dan kad je napunio 7 mjeseci, postao je nekako fantastican. Evo ne znam sta da kazem da se ne okrene na staro, haha.
Opet super spava noc, dosli smo na to da od bebe koja 5 mj nije htjela u kolica, sad moze 2 sata biti u njima...konacno opet imamo drustveni zivot...pri tom mislim da napokon mogu dok setamo stati sa starim znancima susjedima i frendovima, normalno pricati, cak i sjesti na kavu.
Ovo je nekima oduvijek normalno, ali evo...nama koji smo imali zahtjevnih pola godine ovakvi pomaci stvarno budu izvor velike srece.
I ja se cesto sjetim "starih" cura...Ena, Iva, Jaivanpa, Crnokosa, Omerta, Angie, Tinchy...nadam se da su dobro, ali ok je ako i nemaju vremena ili volje za forum...
Probiotik waya je super, ali ja sam prestala s njim jer mi je J imao po 7 stolica dnevno tada...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ajme deedee grozno mi je citat da je v pobrala nekaj, tak sam se vezala uz vas grozno mi je ko da je nama nekaj. 😣 nadam se da ce proc sto prije 🤞 bitno i da je ona i dalje dobro raspolozena 💪
Mikio pa ti se nis ne hvalis, wow Nina bravo za sve akrobacije 💪💪🥳🥳 ps-more se fakat zgrijalo. Jedino ko zna kakvo ce pogorsanje doc za vikend
Mala pa super za procitat da vam se dogodila takva promjena na bolje, nadam se da ce tako i ostat 🥳🤞
Mrgud 🖤
Evo prva pelena od sinoć u kojoj je bilo i konkretne kakice, a ne samo sluz i tekućina 💪
Ma najbolja je stvarno, ja sam 3837 puta gora kad sam bolesna, a posebno kad imam virozu 😁
Opet joj se temperatura digla i to skoro do 39 pa sam joj dala sirup i sad je opet živnula. Cijeli dan je na mom krevetu, sad sam je stavila u gym malo da se poigra i ovako s daljeg gledana uopće ne djeluje bolesno tko je ne zna, samo što je sumnjivo tiha i ne okreće se na trbuh pa je meni sve jasno, mišica mala iscrpljena.
Nego, imala sam potragu za tim granulama, pop... sam, bila u 4 ljekarne i tek onda mi mozak proradio da nazovem 5. umjesto da vozim još koji bespotreban kilometar.
Naručili su mi i možda!?! dolaze sutra. Ne kužim kako ja uvijek dobijem neki lijek kojeg nigdje nema 🤨
.
Sorry uopće ne pamtim šta pročitam..zapamtila sam da je Nina podivljala ali pozitivno ovaj put 😁 bravo Nina 💪
I da se mala.le beba civilizirala 😁 bravo bravo
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji