DeeDee drzite se! 🤞 Da V bude uskoro bolje!
Hani ti si ko ja, ne idem u more ako nije bar 24. Ono svi vicu da je more pisota a ja da bi moglo jos toplije biti
Joj DeeDee koma. Mi imali virozu kad je bio mjesec dana star i bas smo se napatili. Al imali smo i ja i on. Cicu sam uvaljivala cijeli dan. Jeste se cijepili za rotu? Mi nakon tog po savjetu pedijatrice uzeli cijepivo. Drzte se.
Cure htjela sam napisati ugodna nedjelja i morala sam ići provjeriti koji je dan.. Eto takvo mi je stanje uma. Mala se opet budila 1000puta u nekom polujecaju nisam znala što bi s njom, a ujutro je ko nova. A ja sam totalno sjebana od jučer, povraća mi se, stomak me boli, vrtoglavica, nemam snage, temp mi je 37.2. Osjećam se kao da ću pasti svakim korakom.
--
DeeDee nadam se da će V brzo biti bolje ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdravim svim curama koje ne znam.😊.
Jucer sam krenula tipkati pa me nesto omelo pa cu sad probati opet. Tri dana sam slusala samo cendranje, tuli tuliiiii tuliiii, kao kad je umoran za dnevni spavanac, ali nije prestajao. Vrijeme je ta 3 dana bilo bas mrljavo pa valjda takav i on. Pripisujem i vremenu i skoro 6 mjeseci i zubicima koji se bijele godinama, a bome i vjestici koja je dosla nakon 14 dana. Wtf? 🙄 Nije on nista kriv, ali da, pricala sam mu da cu ga bacit kroz prozor 😪. (Pozdrav gosponu jasNI). Navikla sam da je dobro raspolozen pa me ovo izludilo..
Kako je sunce izaslo, tako je i on bolje.
DeeDee, kako je V?
Mi smo jos uvijek kod bake, cetvrti tjedan, majstori su prejadni i nakraju ce mm hrpu stvari sam napravit, naradit se kao konj 😒.
Nisam napisala... Grizli, za onaj poklončić... Meni je simpa ona ideja o narukvici koju svake godine dopuniš privjeskom koji te podsjeća na neki događaj te godine🤗
Bravo za preseljenja, treba to izdržati💪
E, da, vezano za nešto od jučer... Bake i svekrve tek naknadno u nekim pričama rodbini ili nekom trećem otkriju kako su potajno davale unucima ono što su mame zabranile😁😁😁
Danas se pocela penjati na jastuke koje sam postavila na casmatino da ju ogradim. Nema vise mira… 🤭
Ej Mikio pa to je super. Jastuci im pomognu da se nauce posjedati. Ja taman perem navlake da ih postavim. Cini mi se idealan onaj ogromni banana jastuk za dojenje za tu svrhu, al vec samga proslijedila dalje.
Simbalija joj ja isto kad ne spavam dobro nekoliko dana odmah ko da virozu imam se osjecam. Prosli put kad je imala epizodu 3 noci ne bas spavanja sam i groznice dobila. Uzas! Drzi se! Pokusaj ako nista bas malo se ispruziti ako se hoce poigrat solo. Ja kad sma krepana onda moju stavim na casmatino i ja se legnem do nje i pricam joj ona se igra pa bas malo odahnem.
Zarice meni jastuk za dojenje sluzi sad njoj za igru. Pentra se po njemu, vrti, uziva... Mislila ga spremiti al sad def ce njoj sluziti za igru.
I da vec par dana se gospođa u rikverc gura zubima o podlogu. 🙊 Ili u krug...
Jel vasi vas grizu kao za rame ili vrat? Ja ko da imam drakulu a ne bebu. Sva izgrizena sam.
Mikio krenulo ju znaci ludovanje 😝
Hani tnx za ideju... Moja mama je rekla da bi joj kupila neku narukvicu pa da ja prdlozim koju bas cu joj to reci sviđa mi se ideja jako.
A posto je za krstenje dobila dosta nakita uz poklone vecinom obiteljsko nasljeđe je taj nakit onda smo rekli joj kupiti za prvi imendan njenu putnu torbu. Vidila neku jako zgodnu u carpissa ili kako se vec zove trgovina a to ce joj sluziti sigurno... Jedva cekamo da corona zavrsi vec si pikirano 2 putovanja po svijetu pa ce joj svakako trebati. 😁
E jos nesto da vas pitam ako koja zna ili jede pa da pomogne mi odluciti... Kolac tipa millefoglie ili po naski krempite je bolje napraviti dan ranije ili dan kad se jede? Ja ne volim bas krempite a mm obozava pa me molio da mu ih napravim jer dugo nisam. Obicno mu iz napravim onaj dan kad jede al sad nisam sigurna da cu stic jer idemo na put pa bi dan prije probala pa nisam sigurna dal su i dalje fine ili lisnato dođe gnjecavo previše?
Pozdrav cure, mi vam se brzinski javljamo, nemam bas signala i traje mi 100 godina da mi otvori stranicu 😢 sjetim vas se, al jos smo u fazi prolagodavanja 😂 nemamo vrtic, mali jede japanke, stalak od ventilatora i moramo stalno visiti nad njim 😂 na plazi kamenje, lisce, ak mu uzmemo dere se iz petnih zila. Nije se kupao, more je jaaaaako hladno. Nadam se da ste sve dobro, citam vas sa par dana zaostatka 😘
Mikio u Istri smo, Barbariga blizu Vodnjana. Internet me bas zeza. Uspjela sam pohvatati da ste posale ua novalac 2, pa ste me zabrinule jesam trebala promjeniti ili ne 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji