DeeDee super da je V bolje! 👍 Nek tako i ostane danas... A ovo za soavanje satnice ko da si moju M prepisala identicno je spavala. Bit ce iz solidarnosti 😉.
Lavice gledala sam te na kotacice super su mi al moramla bi ga vidit uzivo malo mi po dimenzija izgleda malo iako mi ona bubamara ili pcelica su predivni. I naravno opcija da ga jase po aerodromima mi je top... Mislim da tu narukvicu ce i dobiti nisam sigurno jer moja mama je smusena pa nezna objasniti mi bas. Torta je bas slatka! Na moju zalost necemo biti doma za njenih 6.mj 😭😭😭 nego kod svekra i svekrve pa smo mm i ja rekli da ideml na rucak negdje, al zato dana na imendan ce imati kolač u obliku slova M, kuhala sinoc u 23 kremu za krempite da mi se do jutra ohladi, danas moram urediti i sloziti sve za vecerasnji imendan party. 🥰
Ja i dalje uzivam u peglanju, njene robe imam masinu od 6 kg svaka 3 dana 🙊... Presvlacim ju i dalje nekoliko puta i jos se nisam umorila 😝
Mare provjeri s muzem jer ide na Murter ili je promjenio lokaciju negdje blize Zadra? Ako nije mjenjao lokaciju nece k meni 😂
Mrgud osjecam tvoju mrznju za vratom 🤣
Sretan imendan M....grizli mozes kupit ledovu sladoled tortu i prerezat je na pola...bas lijepo izgleda tako sam ja...vrijedna mama nema sta🤣🤣🤣🤣....bar za slikat je😊😊
DeeDee drago mi je da je V bolje ♥️
--
Lavice torta je top! Odlično mi izgleda! Nadam se da je bila fina 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ok, pohvatala vas ja 🤭
Ove vjezbe ujutro mi totalno sve poremete 🤦🏻♀️
Od pon je muz trebao biti na go... No... Kako to obicno biva kod nas... Jucer dosao sa info da vjerojatno u pon ide za Italiju, na brod, na dva tjedna. 🙄 Tko prezivi pricat ce... AnnA drago mi je da si se i ti javila... Hendlam ja njih ok... Malac je u vrticu a M pomaze jako puno oko cura. One su stvarno dobre i nezhtjevne tako da je u stvari vrlo lako s njima bez obzira na brojcano stanje 😅... Vise spavam ja s njih dvije nego Mikio s N 🤭... Tak da super je sve. Mikio pa N je prava mala ninja... Bravo
DeeDee bas mi je zao da je V bolesna, drzim fige da sto prije sve prodje.
Grizli sretan imendan tvojoj M ❤️
I samo da ponovim... I dalje vas sve mrzim koje ste na moru 😉
Uzivajte 😘
url=https://lilypie.com][/url
I da... Ovaj vikend cemo krenuti sa kasicama jer sam dobila domace jabuke i stvarno mi je zao propustiti ih pa cu im u subotu dat da probaju... Ne mogu vjerovati da je i nama doslo vec vrijeme za to 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Mom ja bas volim pravit kolace i to mi je najvise zao jer sam imala tako lijepu ideju. Al dobro prebolit cu 😉 A da se malo i pohvalim sa uratkom danasnjim.
rijesila 2 muhe 1 udarcem... Napravila kolac i ispunila mm zelju za krempite 😝
Mom ja bas volim pravit kolace i to mi je najvise zao jer sam imala tako lijepu ideju. Al dobro prebolit cu 😉 A da se malo i pohvalim sa uratkom danasnjim.rijesila 2 muhe 1 udarcem… Napravila kolac i ispunila mm zelju za krempite 😝
😍😍😍 Predobra idejaaa 👍🏻 Sretan imendan M 💖
Lavice zaboravila sam komentirat tortu, fora je, i ja planiram nešto zbrčkat. Isto sam otkrila boje za hranu nedavno 🙈
Grizli top izgleda stvarno 🤞
.
Je, ima apetita, sad je pojela baš puno mrkvice i banane. I jutros u dva navrata dosta mlijeka. I i dalje joj rehidromiks uvaljujem.. imala je još samo jedan proljev ali stalno prdi i napreže se šta jučer nije npr., imam dojam da je danas više muči. No dobro, sve u svemu, krenulo je na bolje:)
Mikio bas me zvali iz ljekarne da poslije 14 mogu doći po granule.
[/url
Grizli stvarno predobro izgleda...
Meni su kolaci slaba tocka...a i inace kuhanje...radije bi sa jasnom u polje...🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji