ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Srpanj 2020. 22:30

Mikio nije za sad..

[/url

mrgud_zg
    20. Srpanj 2020. 22:34

Ajme deedee ovo ti je provala mjeseca 😂😂😂 
    Ja znam da se o ukusima ne raspravlja zato sam se odmah i ogradila, ja mogu rec da mi je george clooney naocit muskarac, al meni su to daddy issues i nebi nikad mogla 🤮. Al fkt se ne petljam ljudima u njihova 4 zida. No, Moj tata fkt izgleda ko da mi je tata (iako dost mladolik 65-godisnjak🤪) tako da mi je fkt smijesno kak nas ljudi gledaju, a i neki koje znamo vec godinama tu na otoku su cak pitali 🤦‍♀️  Inace, Mm je stariji od mene 1 god
    Deedee drzim fige da temp nece vise rast i da vas ujutro doceka zub. 🤞
    Kod nas i dalje nis od zuba. Al zato dijete poslje kupanja u moru odspava sat vremena. Fala bogu da je zatoplilo, sad cemo svako jutro i popodne na kupanje 🥳🥳
    Mikio ja sam doma otisla jednom tjedno u kvartovski opg i kupila kaj je bilo frisko, i imala sam veliku kupovinu u tzh kad smo kretali s dohranom pa sam uzela svasta da mogu pomalo uvodit. Sad na moru cu krenut s ribom jer mi je tata frend s ribarom i znam da je to frisko da friskije nemre bit. Priznajem da ovo kaj sam na moru dost lezerno to dajem, bitno mi je da svasta proba a kasnije cu uvodit reda 🙈

Lavica27
    20. Srpanj 2020. 23:19

Cure grozna sam s pracenjem tolko da sam totalno izostavila da nam se Lorija javila! Sutra nasi pune 6 mjeseci🙈 Kud je proslo prije! Kako ste?

Annika i meni je pala na pamet dijastaza. Ja je imam, i na vjezbama sam upoznala xuru koja 9 godina nakon poroda  imala takav trbuh da je nakon 9 mjeseci vjezbanja bas za dijastazu izgledala kao trudnica u 4.-5.mj trudnoce (a mrsavoca inace al trbuh ogroman,u soku sam bila). Meni je dolje brijegic onako🙈

Ifkaminja pozdravi sestru 😘
    Deedee nije korona, djeca gotovo i nemaju simptome. I kiseli proljev moze biti od zubica al temp uglavnom ne preko 38. Obrati pozornost sutra da nije nesto urinarno mozda... pa zovni pedicu.

Grizli 2021.? Ajd bar u ovom desetljecu. Ej zivote crna kutijo...

Haj sunshine!
    Moj muz je mladji 4mjeseca od mene i cim ja napunim prva godinu vise svima prica da sam godinu starija.🙄

Lavica27
    20. Srpanj 2020. 23:20

ah da,ja ne planiram nis, kaj imam iz vrta u frizideru to pripremim.🙈

• Zarica
    20. Srpanj 2020. 23:23

Mene nisu nikad stariji privlacili, ali nije mi cudno vidit par s razlikama u godinama. Cini mi se pretesko da se desi prava ljubav pa da jos pogodi i godine😊
    .
    Mikio ja planiram jer jos uvijek jede premalo namirnica da bi mu dala nesto iz frizidera. Svega 4-5 vrsta povrca i 3 vrste voca. Kroz mjesec dva ce to bit lezernije.
    .
    DeeDee drzim fige da prodje.
    .
    Inace mom malcu tolko izbiju ti ubodi od komaraca da smo za vikend dobili savjet da odemo na hitnu i provjerimo sto su te bubuljice. Ko neki veliki pristevi budu. Bas je tad naglo iskocilo na vise mjesta. Na srecu dobro smo izvagali i nismo nikud isli i dosad skoro potpuno proslo...

• lorsss
    20. Srpanj 2020. 23:50

Pozdrav mame,
    nova sam i vidim 1036 stranica 🙉
    Ne znam da li ste vec pricale o zubicima i nespavanju. Nama je 5 mjeseci i tjedan dana, zadnjih 3 tjedna nista ne spavamo, budjenje svakih sat i pol, dva sata, prije je znao potegnuti od 20h do 3 ujutro i onda još do 7 ujutro. Ima li netko neke ucinkovite metode za manje nervoze zbog zubica?

• AnnA
    21. Srpanj 2020. 00:09

Pozdrav cure. Evo da se i ja javim. Bas me neki dan spomenula damnarex (bar mislim). Zapravo sam procitala sve zaostatke al nikako da se javim. Vidjela sam da se lorija javila p rekoh mogla bih i ja. 
    Evo mi smo dobro. Zubica jos nema, iako ga opako muce. Prije tjedan dana je poceo papati i sasvim ok prihvatio. Mislim da i pojeo i tri put vise da mu dam. Isto kao i s mlijekom. Uvijek je bio u stanju bljuvay a i dalje trazit. Poceo se budit 150 puta po noci i iskreno se nadam da je to faza zbog zubica. Po danu oduvijek slabo spava. A navecer jako kasno zaspi. Evo tek pred 10 min. I stalno se pitam sta krivo radim. 
    Da se osvrnem na aktualne teme. Mm je stariji od mene 2 godine. Kad sam radila u jednoj stomatoloskoj ordinaciji, doktor je imao zenu koja je bila mldja od njega 40 godina. Pa ti vidi. On bio zaludjen a ona ga naravno iskoristavala. 
    Mi smo kupili fredov kolut i malac je odusevljen kupanjem/plivanjem. 
    Ne znam kako vasi dozivljavaju glazbu ali moj je ocaran. Zapravo ga jedino to i smiri. Preferira latino ritmove hahhaah
    Govorile ate o usporedjivanju i natjecanju medju bebama. Znaci to mi je stvarno koma. Ali isto tako mi je neki dan tlak skocio na pitanje jesam li ga pocela posjedat. I to pitanje covjek ocekuje od starijih generacija a kad ono cura mladja od mene i majka dvoje djece. I ta ista cura je skoro mom malcu uvalila vocni jogurt jer eto pocela sam mu davat hranu pred koji dan. Ah
    Lavice jako mi je zao zbog cijele situacije sa coronom i drago mi je da je to sada iza vas. Sad jos ti rijesis svoje stanje sa vjezbama i bit ce to sve super. 
    Petra tebi se fakat divim. Kako hendlas sa svime. Ja nekad ne znam kako dalje a imam samo jednu bebu. Svaka cast. 

• AnnA
    21. Srpanj 2020. 00:14

Mikio vidim da si i dalje neispavana. I stvarno se nadam da ce curka poceti vise spavati. 
    Mrgud drago mi je da mali mrgud uziva u kupanju
    DeeDee takodjer mi je drago da gospodjica uziva. I nadam se da temp ne raste i da cete sutra ugledati zubic
    Losa i mi imamo bebetto holland. I kolica su mi mrak. Nekome su prevelika i teska. Al meni trebaju takva zbog terena. Onu torbu dole ni ne koristim jer mi je neprakticna. Razmisljam da narucim sa alia nekakvu kosaru. I to holland ima torbu. Ovi neki drugi modeli imaju kosaru. 
    Hm. Sigurno sam jos nesto htjela iskomentirati ali sam naravno zaboravila

• sunshine1
    21. Srpanj 2020. 00:16

Losa hvala ti :) pokusat cu i dalje forsirati taj AD za treci obrok pa cese valjda naviknut na njega, jer sta god drugo ponudim pojede a sve u cemu ima AD nakon prve žlice zatvori usta i ignorira me.
    Lorsss, moja je do 4mj spavala cijelu noc. Od tad do sad, veci dio noci je budna nego sto spava. Al ne plače, hvala ti Boze. Al je ženska budna. Jutros od 5i30 do 7. Budna i gleda po sobi, dira mene, jede noge itd. Zub čekam od 4.og mjeseca svaki dan, sad joj je 8ipo i jos uvik nije izasao ni jedan🤪 nema tu neke učinkovite metode, ja svaki dan sebi govorim: proc ce, narast ce (beba, ne zub). 

Damnarexx 🌺
    21. Srpanj 2020. 00:27

Heelou🙃
    Jedva sam vas pohvatala😅
    Anna da da ja te spominjala😋ma joj, fkt se nadam da ga zubici muce...jel ima kakvih crvenih/bijelih naznaka?
    Deedee nadam se da temp nece rasti😑 bas se grozim toga...
    Mrgud uzivajtee😍😍nama je isto lijepo, al more je hladnjikavo pa ju nisam stavljala...
    .
    Mi smo trebali na pocetku 8mj ici na svadbu paru od 14god razlike. 27 i 41. Ne kuzi se bas tolika razlika kad ih se vidi. Vole se, slazu se, why not😁
    Moji starci su 13. Al nekako sve preko 16,17 mi je too much.
    Decko je od mene stariji 4god. 25-29 👍 i u glavi, tu smo si...
    .
    Evo mi na moru, uzivamo..
    Subota popodne je bio exorcizam ...malo za promjenu i kod nas😂😂 al fala bogu proslo. Sad se priviknula i sad je sve ok, bude cendrava tu i tamo...al zubi izlaze pa moramo izdrzati😋 cekamo drugi da probije, za sada se samo bijeli.
    .
    Laku noc!💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.