Grizlistvarno predobro izgleda…
Meni su kolaci slaba tocka…a i inace kuhanje…radije bi sa jasnom u polje…🤣🤣
😂😂😂😂😂Bog zna šta ONO onako isfrustrirano radi u polju😂😂😂😂😂😂
Mom ja bas volim pravit kolace i to mi je najvise zao jer sam imala tako lijepu ideju. Al dobro prebolit cu 😉 A da se malo i pohvalim sa uratkom danasnjim.rijesila 2 muhe 1 udarcem… Napravila kolac i ispunila mm zelju za krempite 😝
Ovo je prva liga! Bravo! Ja obožavam raditi torte i kolače, ali nismo proslavili pola godine jer smo taman putovali.. Sad mi malo žao kad vidim ove tortice..
Sretan imendan M! ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ajme Grizli prefora! Sretan imendan M🥰
Joj cure cure nakon godine i kusur tako me slabo znate...jel vam ja izgledam ko tip koji ce se igrat s bojama za tortu? Ja sam prakticna. Narucin,platim 150kn i svi sretni😁😄
Deedee drago mi je da je bolje!
DeeDee super da je bolje V
Mikio praline neke iz lidla + roza coksa kandit
Beba 😂😂 IT... Ko klaun onaj skeri sad zamisljam jasnu...
Lavice 😉 kad pokrenes onaj biznis bude ti falilo kolaca 🙋♀️
Grizli, Lavice torte su bas lijepe😍😍
Btw, Lavice mislim da si ti instagramusa😁
Ostatak? IG? ja sam tamo, lako me je naci, pa tko hoce 🤳 💬👀
Deedee taj period ti je nama pod normalno😍 mama is happy. Vita je dobro?
.
Curke sretno s pakiranjem za more, nemojte nesto zaboraviti, ja srecom nisam😁
.
Bokic lorija😊
Curke torte su odlicne...Grizli bravo za ideju...meni od kolača i torti dobro ide jedenje 🤣🤣🤣 prije sam voljela peći a sad sam prelijena...eno oblatne cekaju vec dva tjedna da ih napravim xD
Deedee kako je malena dns?
Zab. sam kom. Annna bas mi drago sto si se javila i sto ste dobro. Nedavno sam se prisjecala kako smo cekali rezultate testiranja za vas tri 🙂
Damnarexx ja nemam Instagram ali tlači me frendica godinama, čak nekad dođem u napast malo od kad nemam fejs.
Mare puno je bolje, evo igra se u gymu. Počela je jest malo normalnije i evo imala je jednu samo popišanu pelenu i jednu skoro normalno pokakanu tako da napredak ful. I cijeli dan je bez temperature. Puno spava ali ne djeluje nadrogirano kao jučer :)
[/url
Mare i ja sam u jedenju kolaca pravi profesionalac... I isto mi oblatne stoje i cekaju Dobru Volju 🙈... A prije sam svaki vikend nesto pekla... Jbg... Nikak da se vrati ta Volja, ne znam zasto je pobjegla 😅
DeeDee woohoo za poboljsanje... Neka samo tako nastavi 🤞🏼
Lavice zadnjih godina i ja tako, narucim, platim i cak ni ne pokupim nego mi dostave 😉
url=https://lilypie.com][/url
Bok svima, ja sam zakljucila da ne stignem citati sve zaostatke pa se ukljucujem od danas.
DeeDee drago li je da je V bolje, ja bi se bas prepala. Al vidim da su ti bebaci zilaviji nego kaj mislimo.
Lavica Noelu sretan mali rodendan 🎂 nadam se da ste lijepo proslavili.
Kaj se tice mora, mi smo malo uhvatili ritam, al te me kasice ubijaju, nikak istempirati. Bas smo muz i ja komentrali kak je najbolje ici na more s bebom od 4 mjeseca, kad jos nije pokretna, ne jede kasice 😂 ovak smo ko kobci nad njim 🤦🏼♀️ Danas se malo kupao, more je toplije bilo, sutra cemo isprobati kolut.
A ves, perem svaki dan isto ko u zagrebu 🤦🏼♀️ Al imamo novu taktiku, jede samo u peleni😂
Prijavljujem novi super kasicu: griz na vodi i banana zblendano sa stapnim, ja sam pojela ostatak. Mislim da bi to cak bilo super i smrznuti kao sladoled iduce godine.
Inace bas mi fali forum, ne znam kak mi je tak slab internet, osjecam se odvojeno od svijeta 😂
Ajme Mikio tebi je baš veselo, Ninuška nema mira uopće 😱
Temperaturu danas nije uopće imala, i dalje je kakica čudna i česta ali nije proljev. Dala sam joj jedan paketić kad već imamo ali realno više je pljunula nego popila, dok npr. rehidromiks popije baš lijepo. Ali smirilo se prije samo od sebe tako da mislim da joj neću ni davat više te granule, vidjet ću kako će se situacija razvijati
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji