ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    21. Srpanj 2020. 22:29

Mare šta i tvoj pobjegao kod Mrgud? 🤣🤣🤣

[/url

MaRe
    21. Srpanj 2020. 22:35

DeeDee

Mare šta i tvoj pobjegao kod Mrgud? 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣
    Moj ce kod Grizli...ona je spominjala da ce na Murter 🤣🤣

mrgud_zg
    21. Srpanj 2020. 23:07

Deedee ne brinem ja za vas dok god imas snage zaj*** 😈😉😁
    Lavice sretan polurockas 🥳🥳
    Mi smo isli vec 4 puta na more i skroz sam se ispraksala u pakiranju, bas sam si ponosna. I dalje nosim previse za njega al bolje nego premalo. Al. Ne treba mi vise pol dana za spakirat se 😁 sad samse skroz vec ispraksala tu, ne znam kolko ce mi trebat da se usemim u 8 mj kad odemo kod muzevih 🙈 #mukepovikendicama 😂

beba2025❤
    22. Srpanj 2020. 01:08

DeeDee

Lavice ona to podnosi kao prava ženska pa mi to ful olakšava. Temperature se ne bojim ali dehidracije da, sreća pa smo se ushemile sa špricom i žličicom, a blaženo dijete popije šta god joj dam, čak je i sisala dva puta po par minuta. Hvala ti, ma i ja se nadam, za sad obećava, drži dudu s obje ruke i objašnjava joj nešto jako ozbiljno 😁
    Beba je, 37.3 je sad, hvala što brineš:)

Hvala Bogu ❤️bit će bebica ok, sve super radiš, meni su jednom prilikom u bolnici rekli da čak ako neće mlijeko dok je pod temperaturom, da nema veze, važno je samo da unosi dovoljno tekućine, vode/čaja.
    Daj Bože da više ne raste temperatura🤞ne daj se Vitica❤️a i ti, DeeDee, izdrži 💪🥰

Lavica27
    22. Srpanj 2020. 03:04

DeeDee odlicno da je pala temp!
    Mrgud meni za dvoje treba pola dana plus dok sve operem i ispeglam prije puta🙈
    Mikio hvalaaa :) 

mrgud_zg
    22. Srpanj 2020. 08:25

Lavice super je torta 🥳🥳🎉🎉
    Ja sam negdje nakon sto je napunio 4 prestala peglat 🙈. Imam susilicu pa mi je to opcenito svelo peglanje na minimum. A perem i dalje ko luda. Prosli tj sam bila 4 dana u zg mm me zezao da masine nisu prestale radit 🤦‍♀️😂

Deedee kako je vita? Kak je prosla noc?
    Mi po novom imamo #novonormalno, budenje negdje prije 6 i neda mu se vise spavat 🤦‍♀️  A to mi je prerano za sve. Onda ga stavim u bracni krevet i sat vremena ga lovim dok on haraci, na kraju se umori i iza 7 zaspe na pol sata-sat 

lorija
    22. Srpanj 2020. 08:46

Jutro
    Hvala cure na dobrodoslici. Da se sad ne vracam i ne nabrajam lijepo vas je vidjeti. Osim te Jasne, inace ne znam o cemu je rijec al mi je simpa kad je spomenete. 😆
    Tesko mi je sve pohvatati. Inace kad god stignem uhvatiti malo vremena za sebe, jedan me od njih potrazi. Sad je stariji u jaslicama a mladji na cicki pa mogu 😀
    Lavice dobro smo hvala Bogu. Guram s njima svaki dan dok je mm na poslu. Nakon onog prethodnog zatisja stariji je krenuo ponovo u jaslice pa sam sad malo slobodnija. Znas o cemu pricam. :)
    Krenula sam u nedjelju s kasicama (prepisujem iz E blokica sta sam pisala detaljno svaki dan do godinu dana, bar o tome ne moram puno razmisljati)  inace je samo dojen.
    Torta ti je odlicna :) i super ideja! Kako su tvoji lavici? 

mrgud_zg
    22. Srpanj 2020. 09:23

Losha ja te bijele iz pepca 3 za 10 perem na 90, vec mjesecima i nis im nije. Meni su te isto najbolje za sve zivo 😁
    Mrzim vas sve koje spavate cijele noci 😘
    Ja zato odvela danas dijete ful rano na plazu da moze na sunce, malo da mu se te crne noge izjednace s ostatkom tijela 🙈 
    Ps. Bas mi je fascinantno gledat te bebace kak napraduju. Moj puze po vojnicki vec cca 3 tj. I u pocetku si nije ni guzicu s poda mogo dic. Sad kak doslovno svaki dan “vjezba” bome napravi vec jedno 2-3 “koraka” na kolenima kad se zalaufa, plus penje se na sve prepreke (preko mojih nogu, preko ruksaka, preko koluta..)

DeeDee
    22. Srpanj 2020. 10:08

Dobro jutro 😊😊
    Kod nas savršena noć, pretpostavljam da nije bio normalno nego novo normalno kad je bubana pa se neću previše veseliti 😁
    Zaspala je sinoć oko 22i30 i nije se uopće budila do 5, ja bi je svako toliko pipkala i osluškivala. Digla se izdojit u 4i30 pa sam je valjda probudila. Pojela je 150ml🥳🥳🥳🥳 presvukla ju (bilo je proljevasto) i nastavile spavat. Gospođica produžila do 9i30 😮 nisam znala da li da se veselim ili brinem ali evo sve je ok, doručkovala je (90ml), temperature nema, super je volje i bolje me izgleda, ali opet je imala dosta jak proljev. A na šta joj guza jadnoj liči 😐😐, obzirom da joj je u 6 mjeseci valjda dva put bila crvenkasta, ovo je strasno ali dobro..mažem, proći će i to..
    .
    Ja sam sterilizator spakirala i spremila još zadnji put kad smo o tome pričale na forumu a to je bilo davno. Peglam sve manje..zapravo kad dečku peglam jednom tjedno majice za posao, onda usput i njoj koliko mi se da, nekad je to 20, a nekad 2 komada 🙈
    Ajme ja sam prljavica u usporedbi s vama, pelene perem svaka tri dana (sad sam koristila jednokratne da se razumijemo, evo prva platnena nakon dva dana na guzi napokon) ali njenu robicu perem posebno i dok mi se napuni njena košara treba sigurno tjedan, ma i deset dana 😮

[/url

• mom12
    22. Srpanj 2020. 10:23

Noel sretan polurockas sa zaksnjenjem❤❤❤
    Super je torta ..😍😍
    Drago mi je da je vita bolje...🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.