Mrgud samo razgovijetno viči deda, da ne pomisle da ga zoveš daddy 😛😂😂😂
Sunshine drago mi je da te veselim 😁😁
.
Moja beba je danas ekstremno dobra kao nekad pa mi je to malo sumnjivo.. kakala je i 5.put, malo ali je. Jela je puno manje nego zadnjih mjesec dana i spavala puuuuno više. Nije imala ni jedan nervozni ispad. Sad sam joj mjerila temperaturu, ima 37.5 🤔
Znam da to nije temperatura za bebe ali njena je inače niža. Pratit ću malo i mjerit svako toliko, ne znam šta da mislim..pomislila sam da me ujutro možda koji zubić dočeka? 🤔
[/url
Ni ja nisam bas za starije...pa uvik naglasavam dida🤣🤣🤣🤣....znaci mrgud nisam jedina🤣🤣🤣🤣
Moram podijelit s vama, ne znam kako ciji muz ima godina pa nek se nitko ne uvrijedi, ovo je samo moj stav, al osobno ja ne volim ful starije muskarce 😂, a kak sam tu sa svojim tatom, stalno nam netko uletava s pitanjima dal je on mrgudov tata 😂 pa ja stalno vicem i kad nitko ne pita “deda deda” 🤪🙈😂
Ajme..
Moj je stariji. 9 godina. Nije da staro izgleda a niti ja nešto mlađahno
Jednom smo se šetali u našem kvartu, ona više nije htjela biti u kolicima pa ju je on nosio a ja sam gurala kolica. Iz jednog vrta je izlazila bakica, ali ono baš prava seoska bakica u crnini s maramom na glavi, sitnička i cca 85-90 godina. Pa nas gleda i pita mene kaj deda pomaže
Kaj bum objašnjavala pa sam samo rekla da.
Poslje sam mu mast vadila. Reko nije da samo ti izgledaš staro, nego očigledno i ja izgledam tak mlađahno da ti i kćer mogu biti
mrgud ja isto nisam bas za stare… muz je dvije godine stariji od mene. No prosle se godine moja frendica udala za muskarca 20 godina starijeg od nje. On je skoro godiste njenih staraca. Iskreno, mislim da je nju izmedu ostalog privuklo to da je on situiran… a njega na njoj jer je zgodna. On je blizu 60 no ok se drzi. Sad bebu cekaju…
Ideeeeš🤪🤪20 godina!!
mrgud ja isto nisam bas za stare… muz je dvije godine stariji od mene. No prosle se godine moja frendica udala za muskarca 20 godina starijeg od nje. On je skoro godiste njenih staraca. Iskreno, mislim da je nju izmedu ostalog privuklo to da je on situiran… a njega na njoj jer je zgodna. On je blizu 60 no ok se drzi. Sad bebu cekaju…
Ideeeeš🤪🤪20 godina!!
Ideeeeš🤪🤪20 godina!!
Moj je mladji skoro tri godine i opet mi malo prestar😂😂
Hahahaha... Eto a ja budala neđem mlađega pa mi ne mogu niti laskat da je on deda... 😒 Nama pak su ljudi redovito mislili da smo brat i sestra... Tko nezna da ja nemam brata naravno, pa je nekoliko puta ljude skoro infakt strefio kad su nas vidili d smonse zagrlili ili poljubili... Te scene su mi uvijek vrlo drage! A da se razumimo ne licimo si ni 1%, al mm radi u mojoj obiteljskoj firmi ko da je njegova pa cesto ljudi su pomislili da je on "gazda" ili brat jer nemoguce da je to od zenine obitelji a muz da radi tamo. 😏
Inace sto se neki dan zalila na kvrgu i bol... Uglavnom dr misli da je ta kvrga prsna kost koja je sad jako izbocen jer sam omrsavila, a bol ispod rebra moram se kao narucit na uzv abdomena i vadit krv. Isla se naruciti krv imam termin u cetvrtak, ajde nije daleko, a za uzv abdomena dobila termin 18.8.2021. Prvo se cudila kao kako vec tako brzo termin, a onda tek skuzim 21... Zivili privatnici jer do tog termina bi mogla i papke otegnut... 🤷♀️
Mikio iskreno najviae volim 4 roses outlet al ovaj nam usput do ikee bio al nađe se super stvari.
Za klopu maloj ja odem na trznicu ili u trgovinu i onda gledam sto nađem svijeze i da je lijepo pa kupim svega i imam za par dana. Onda kombiniram ovisno o obavezama mojim. Kad uvodim novo onda to planiram da 2-3 dana kad smo sigurno doma nas dvije i pazim koja smjena je pedica nasa pa joj dam tako ako joj je nesto da mozemo odmah k pedi.
.
Laku noc cure nadam se da se sve ujutro budimo naspave...
Grizli idući put kad se tako zgroze vi recite pa bitno da firma ostane u obitelji 😉
.
Moj je 8 godina stariji. Uvijek su mi sve simpatije/dečki/veze bili bar 6 god. stariji, napredna sam oduvijek 😅
.
Nego, kakanje se nastavilo i temperatura raste. Jako mantrajmo da je zub a ne nešto drugo jer naravno da imam scenarije sunčanice, viroze, korone i slično.
[/url
Do 10 mi je normalno, do 15 prihvatljivo, preko toga mi je upitnik iznad glave ali no, svatko zna kakav mu je ukus 😁
Meni je npr. puno više čudno šta frendica koja je 84. ima dečka koji je 90. ali eto, skupa su godinama i super funkcioniraju a i izgledom si ful pašu😁
[/url
Pih, moja sestra je 77-o, a dečko joj 90 i neko
Ja velim da je sve je to isto s*anje samo drugo pakovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji