ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    21. Srpanj 2020. 20:38

Mikio moja se identično ponaša danas, jedino je odspavala dva puta po pola sata, inače ima tri spavanca i jedan bude duži. Isto se stalno penje, poteže, pada pa plače pa sve iznova. Sjedne pa se digne pa se baci pa plače, ne znam u koju pozu bi je stavila a da joj odgovara bar pet minuta.
    --
    MalaLe super za vožnju!! 😊
    Apropo kolica neki dan sam je stavila u sjedeći položaj, bila je nekih 20min zadovoljna, bile smo ispred kuće. Ne znam možda bi čak bila mirna i duže da smo se zbilja išle šetati, morat ću isprobati..
    --
    DeeDee joj žao mi je da još traje, šaljem zagrljaje Viti, neka mišica što prije bude dobro. Baš ih je teško tako nemoćne promatrati..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    21. Srpanj 2020. 20:41

DeeDee a jadnica V.... Nadam se da ce biti bolje i da nece ni trebat taj lijek. Ako ti ga ne naruce reci koji je mogu ti pogledat ja kod nas ako ga imaju pa poslat ti ga nekako da ga dobijete.
    Mikio 😏 uf uf kod 

Grizli
    21. Srpanj 2020. 20:43

Poslala prije nego natiplala... 
    Mikio bas mi te zao koliko se patite.. 
    Mi se borimo veceras sa zatvorom.... 😒Iako je jela krusku i palenti i dalje nije kakala od jucer ujutro i sva se napinje... Sv3 me strah sta ce biti kad ju odstopa

DeeDee
    21. Srpanj 2020. 20:57

Hvala ti Grizli❤️, ma nadam se da će doći sutra..
    Radi se o hidrasec granulama, nikad čula iskreno, gugl kaže da je to lijek koji se koristi za liječenje akutnog proljeva kod djece starije od tri mjeseca, i da se koristi do pojave dviju urednih stolica, ali ne dulje od sedam dana. Fakat se nadam da nam preksutra više neće trebati, ma ni sutra 🤞

[/url

annika
    21. Srpanj 2020. 21:09

Vidis Dee kako je V to junački odradila, bit ce co vec sutra bolje
    Pridruzujemo se bebama koje luduju. Prederao se pola dana, na kraju se u kolicima- koja je dosada mrzio  ivrištao nakon minute -smirio. Ali cim smo dosli kuci opet po starom
    Jedino sto jede super. Pojede dva obroka, i to onako poprilicna, oko 150 gr budu.

[iimg]

Lorena94
    21. Srpanj 2020. 21:12

Pozdrav starim i novim curkama! 
    DeeDee brz oporavak V!
    Mikio super za N, moj T uff, jednom sam ga našla kako sam sjedi i više neće ponoviti koliko god ga ja molila, ali penjanje dobro pa mi se na glavu ne popne. Mi zubiće čekamo od 3,5 mj, tj od onda su otekli, crveni se, slini kao lud..
    Ja prijavljujem opet koma noć, do 2 je spavao a onda ludilo, ustali prije 6, spavao 2x20 min i sad sam ga strpala u kindač dođem nakon par min spava. Malo je reć da sam ubijeba, danas sam rekla da ću ga bacit kroz prozor i dat onim Ciganima što skupljaju staro željezo! 😪🥴😵 Još me uz njega i zub zaj... Opet otekla, mislim da ću se sad nadrogirat tabletama a tata nek se bakče noćas s njim!

Svima želim mirnu noć (zaboravih što sam sve pročitala i htjela napisati.)! 

beba2025❤
    21. Srpanj 2020. 22:08

DeeDee, jel pala temp.? 

Lavica27
    21. Srpanj 2020. 22:16

Hej cure,uzasna sam kako sam imala onubpauzu zbog korona shita nikako se nemogu ushemiti. Mi smo "proslavili" 6mjeseci s pol torte,dosli su bake i dede. A mali je kao narucen danas poceo stalno ponavljati bababababa i mamamammama🤩 Znam da nis ne znaci al sam se rastopila.
    DeeDee kakvo je stanje? Jako mi je zao,sigurno si u strahu. Ali ako te tjesi, djeca vecinom super podnose do 40 temp,dok smo mi u banani totalnoj. Granule nadam se da ce pomoci ili otici samo od sebe.
    Drzim fige da dobro prodje noc!
    .
    Grizli, moja kcer je od kume za rodjenje malu pandoru dobila i onda sam joj ja za svaki rodjendan kupila privjesak koji joj je bio tema rockasa. Jednoroga,pa minnie i sad princeza. S njenih 10 godina joj planiram to pokloniti. A za kofer,jesi gledala Trunki kofer? Ima kotace i i kao vezicu pa ju vuces nantome dok sjedi po npr.aerodromu :)Najpovoljniji je na next directu. Muz i ja se saftamo prije nego se rodio da cemo putovat i ovo je sad zesca banana🙄
    .
    Valkris moj dere kisele petrovke,taj ne bira🤣
    .
    Tko god je na moru neka uziva,mi uskoro isto,mrak mi padne kad se sjetim sta sve moram nosit sa sobom i pakirat se🙈
    .
    Mikio pa Nina je turbo a?

MaRe
    21. Srpanj 2020. 22:22

Dobrodošle nove i stare cure :) 
    Bome i ja sam pomislila da je gospon opet navratio kad sam vidjela koliko stranica ima hh
    Deedee nadam se da ćete imati mirnu noć i da će joj proći što prije.
    -
    Moj je dns odkako je jutros otvorio oči cendrav...samo mrči ko medo...a siroče muče ga zubi kojih nema ni na vidiku...samo trlja desne xD
    Kojim ono gelom im mažete? 
    Muž jutros otišao nazad na teren...sad ga nema dva tjedna...tko preživi pričat će 

DeeDee
    21. Srpanj 2020. 22:28

Lavice ona to podnosi kao prava ženska pa mi to ful olakšava. Temperature se ne bojim ali dehidracije da, sreća pa smo se ushemile sa špricom i žličicom, a blaženo dijete popije šta god joj dam, čak je i sisala dva puta po par minuta. Hvala ti, ma i ja se nadam, za sad obećava, drži dudu s obje ruke i objašnjava joj nešto jako ozbiljno 😁
    Beba je, 37.3 je sad, hvala što brineš:) 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.