LoSa ohladilo je dosta, 22 je sad.
Mislim da ćeš vidjet ako mu je hladno, Vita je jednom odmah digla nogice pa je nisam ni stavljala, jednom joj se počela usnica tresti nakon dvije minute pa sam je izvadila a sve ostale pute je baš uživala. Mislim, ja je nikad ne držim baš dugo u moru, bila mi je par puta dvadesetak minuta ali to prije ovih bura dok je bilo baš toplo
[/url
DeeDee, Mikio hvala na čestitkama ♥️
--
Petra sretnih 5mjeseci! ♥️
--
Meni se čini da ona upadne u taj Pepcov kolut, ne znam kao da su joj gaćice baš duboke, a stvarno je velika beba za svoju dob, prema mom vaganju ima 9,2kg i 72cm. Naručila sam preko Facebook Marketplace-a polovni Fredov kolut za 70kn pa sad čekam da dođe.. Ovdje je isto jako hladno more tako da ne znam kad ćemo opet.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Meni se uopće ne čini velik 🤷
Ne propadne čak ni kad drži palac u ustima umjesto rukice vani 😁
[/url
PetraB srenih 5!😍😍
Mikio jesi kupila na kraju haljinu? Kad smo se vraćali iz Slavonije stali u onaj outlet kraj ikee i vidila hpre predivnih haljina svecanih super i za dojenje i za trbuh sakriti al nama otkazali 2 pira na koja smo trebali ici tako da mi ne trebaju 😏. Sad cemo vidit da ce se ipak odrzat druga 2 u 10.mj!
DeeDee ma vidi ti sinjorine!
Bobica ja kad sma vidila one torte samo sam si pomislila pa sta ne mogu tortu bar od voca praviti a ne povrca. A i da pojede 1 komad kolaca nece ubit dijete ta feta kolaca
Miki0, Petra provjerite imate li dijastazu. Ja sam bila uvjerena da i ako je imam, jako je mala. Kad sam se istestirala, rez je bio katastrofa- uguram vise od clanka u rupu izmedju misica. Preporuke su izbjegavati cak c plank i vjezbati disanje. Ako ste zainteresirane, imate jednu od rijetko normalnih grupa na fejsu koju vodi Diana Hajdo
[iimg]
Ahah loSa mudrice pametna😁
I da, V obožava more.
Nego, ako nečije dijete možda muči zatvor evo preporuke
🙈🙈 4 pokakane pelene za redom, a sve mi se čini da je i 5. upravo na putu 😮
To se zadnji put desilo pred 5 mjeseci.
Očito ju banana ne zatvara :D
[/url
Cure kad smo vec kod grupa aukcija skroz slabo objavljuje..
Cim smo mi usli oni slabo sa poslom stoje🤣🤣🤣
Lavice nadam se da ce bebac skroz ozdravit i nama ostao samo nosic...
Sretna mjesecnica Petra i Simbalia..
Nikako u jednom postu napisat...uvik ostane nesto al i nakon toga ostane jer se nemogu sitit...
Nama je semolina bila skroz ok za jest...samo sad isprobavamo druge stvari pa ne zelim davat previse...
Anikka kako skuzit dijastazu...nisam skuzila...i ja se nikako rjesit stomaka....
Nisam bila mrsavica prije trudnoce...bila sam ono ok..al sad stomak ostao ono grozno...😥😥
Ajme moram prvo komentirat da se more napokon kolko tolko zgrijalo! Mali uziva maksimalno, pametna mama 🤦♀️ Zaboravila doma kolut, al srecom bio moj tata s nama i baco ga pol sata, ovaj vristao od srece. 🥰
Moram podijelit s vama, ne znam kako ciji muz ima godina pa nek se nitko ne uvrijedi, ovo je samo moj stav, al osobno ja ne volim ful starije muskarce 😂, a kak sam tu sa svojim tatom, stalno nam netko uletava s pitanjima dal je on mrgudov tata 😂 pa ja stalno vicem i kad nitko ne pita “deda deda” 🤪🙈😂
Petra i simbalija sretna mjesecnica 🥳🥳
E ja isto prokuhan sve voce. U pocetku sam sve na pari kuhala a kak sam stalno po moru, pa su mi doma ugasili plin 🤦♀️ Sad kuham klasicno. Moj jeo breskvu i pirov griz. I prvi put sam uspjela napravit razmak “skoro” ko da je zamijenio obrok. Sutra cemo oslica probat. 😁
Pozdrav zene, citam vas skoro svakodnevno jos od trudnoce, mozda sam par puta i pisala, bila sam na jesenskim povremeno aktivna Al tamo je raspašoj oduvijek. Ugl moram Losu nesto pitat😂 nju iz razloga sto su nam bebe u par dana ako se ne varam. Moja cura ima 8ipo mj, s dohranom smo poceli kad je imala 5ipo otpr i vec mjesec dana smo na dva obroka. Jede super, između 150 i 200g po obroku. E sada, kad je vrijeme za drugi obrok?
Ona mi je drugo dijete, Al prvo mi je bilo antidohrana tip, taj je do godine dana samo dojio, ako bi mu utrpala par žlica nečeg to je bio uspjeh. Ona obozava jest. Međutim, ja sam pokusala dati treci obrok sa AD Al nema šanse da ga okusi. Ako dam nesto drugo sto nije sptemljeno sa AD pojede sve. Na svom mlijeku ne mogu raditi kašice jer nemogu izdojit količinu, a bojim se ako i vecernji obrok budem davala vice i zitarice da cu je zakinuti za mlijeko jer i ovako nije fan dojenja i sise, doji jer eto mora jest. Nakon kašice ne trazi jest 3h otpr. Nocnih podoja imamo mozda 3,4 nemam pojma, u snu joj dajem sisu, ne mogu na oči gledat i nikad nisam vodila evidenciju kolko puta doji😂 prvo je pitanje, jeli rano za treci obrok? Drugo pitanje je, ako nije rano, sta da joj ponudim a da je lagano i hranjivo obzirom na noc.
Malo sam oduljila, nemojte zamjeriti. Super ste sve zene, Al poseban pozdrav saljem DeeDee, umirem na svaki post. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji