Cure nama je tako bilo pred dva dana noc i cijeli dan,samp se napinjao i stenjao. Otisla sam u ljekarnu i kupila sab simplex jer mi je to s prvom jedino pomoglo i otkad sam mu dala dva puta poceo je kakati ko nespasen,od onda non stop kaka, vise mu i ne dajem. I kroz prdac mu pobjegne svako malo. Sve u svemu jako lijepo spava sad, budim ga u 10, 2 i u 5 za hranjenje. I preko dana stvarmo dosta spava ili je samo budan. Tu i tamo se zacrveni i prdne al neusporedivo manje nego prije. Mozsa ima veze sa sab simplexom a mozda i nema...
Inace Grizli ja imam problem sa stolicom da je tolko tvrda da je to prestrasno a nikad vise juha,caja i tekucine nisam u zivotu pila! Ne kuzim. Naravno odmah krenu krvariti hemici i zacaran krug...
Evo i mene, nasla sam vas :)
Vidim svih muce isti problemi....nadam se da ce uskoro prestati!
Cure ,koliko su dugo trajali kod vaših beba ti skokovi ?
K
Kod mene cijelih jedan dan i to tamo s 9 dana i sad sa 6 tjedana, ostale skokove nisam primjetila bas…
Neka od cura je prije pitala za espumisan kapi, mi to njemu dajemo pa skoro nakon svakog podoja i mogu reci da pomazu, jer doslovno 5 minuta nakon sto mu damo kapi on pocne prditi i iskaki se. Rekla bih da pomazu trenutno, vec nakon sljedeceg podoja ako mu ne damo primjetim kak se muci. Moj bas ima problema s tim prduckanjem, mislim da se dosta naguta zraka dok jede jer dojimk na sesirice. Ne znam kako to popraviti da mu dajem manje kapi, da manje zraka guta :/
I nas muči taj zrak iz šeširića, točno čujem kako joj po crijevcima počne putovati još za vrijeme sisanja
Onda znas kako nam je, to me bas jako zivcira 🤦🏽♀️ Jer imam osjecaj koda se u krug vrtimo, s jedne strane mu dajem kapi za taj zrak, a s deuge strane ga dojim i dalje na te sesirice i on opet guta zrak. Jeste vi pokusali bez sesirica? Ja nekad budem toliko ocajna da razmisljam da mu dam dohranu i bok, da jadnik se vise ne muci, a onda mi opet bude krivo jer ima bas dosta mlijeka
Ma taj zrak beba zguta i kad doji (bar moja). Takodjer cujem mjehurice kak mu putuju kroz tijelo pa svakih par minuta dizem na podrigivanje
.
Ne odustajte!
Cure ,koliko su dugo trajali kod vaših beba ti skokovi ?
K
Kod mene cijelih jedan dan i to tamo s 9 dana i sad sa 6 tjedana, ostale skokove nisam primjetila bas…
Neka od cura je prije pitala za espumisan kapi, mi to njemu dajemo pa skoro nakon svakog podoja i mogu reci da pomazu, jer doslovno 5 minuta nakon sto mu damo kapi on pocne prditi i iskaki se. Rekla bih da pomazu trenutno, vec nakon sljedeceg podoja ako mu ne damo primjetim kak se muci. Moj bas ima problema s tim prduckanjem, mislim da se dosta naguta zraka dok jede jer dojimk na sesirice. Ne znam kako to popraviti da mu dajem manje kapi, da manje zraka guta :/
I nas muči taj zrak iz šeširića, točno čujem kako joj po crijevcima počne putovati još za vrijeme sisanja
Onda znas kako nam je, to me bas jako zivcira 🤦🏽♀️ Jer imam osjecaj koda se u krug vrtimo, s jedne strane mu dajem kapi za taj zrak, a s deuge strane ga dojim i dalje na te sesirice i on opet guta zrak. Jeste vi pokusali bez sesirica? Ja nekad budem toliko ocajna da razmisljam da mu dam dohranu i bok, da jadnik se vise ne muci, a onda mi opet bude krivo jer ima bas dosta mlijeka
Ma taj zrak beba zguta i kad doji (bar moja). Takodjer cujem mjehurice kak mu putuju kroz tijelo pa svakih par minuta dizem na podrigivanje
.
Ne odustajte!
Ma ne odustajemo, bar ja :)
I ja nju prekidam i dižem redovito i svaki put podrigne kao malo prase :)
[/url
Ma necu ni ja, jer kazem bude mi zao jer imam bas mlijeka. A za izdajanje probala sam, ali meni treba sat vremena za 30 ml i na elektricnu i na rucnu tak da to mi nema smisla nikako.
Onda mi preostaje nadati se da jednostavno trebamo jos pricekati da mu se crijeva i sve skroz srede, bez obzira na sesirice. :)
Ja izdojim na elektricnu u 20min 100 i nesto ml. Bas mi je spas. Primjetila sam zadnja dva dana da imam manje mlijeka...bas mi se slabo pune cice..mozda bi i ja trebala posegnuti za cajem za dojilje 🤷
Ajvi dobrodošla!
Damnarexx moze biti da se smanjuje kolicina ako beba nije na prsima odnosno ako se samo izdajas. Tako su bar meni rekli.
Lavice a joj tebi je jos gore onda. Meni je ok jer ja nemam barem tvrdu stolicu al opet boli i muku mucim s time
Cure jeste sta narucivale u zadnje vrijeme sa Aliexpress? Dal vam je stiglo?
Ajvi dobrodošla!
Damnarexx moze biti da se smanjuje kolicina ako beba nije na prsima odnosno ako se samo izdajas. Tako su bar meni rekli.
Lavice a joj tebi je jos gore onda. Meni je ok jer ja nemam barem tvrdu stolicu al opet boli i muku mucim s time
Cure jeste sta narucivale u zadnje vrijeme sa Aliexpress? Dal vam je stiglo?
Moguce 🙎
Ja sam narucila nesto prije poroda i doslo mi je. Od tad nisam nista narucivala...cudo🙈
Neki dan je bilo na nekom portalu da iz Kine nista ne dolazi za HP jer su ne lete letovi kojima njima pristize posta. Nama je neki dan nesto doslo, al naruceno davno. Bice bilo u karanteni. Al ne bi bas sad ni narucivala iz Kine.
url=https://lilypie.com]
Ja izdojim na elektricnu u 20min 100 i nesto ml. Bas mi je spas. Primjetila sam zadnja dva dana da imam manje mlijeka…bas mi se slabo pune cice..mozda bi i ja trebala posegnuti za cajem za dojilje 🤷
Brate mili kak ti se slabo pune ak izdojis
100ml s dva tjedna😳
Ja sad 50 i sretna sam sto mogu tolko...
Grizli karantena je zbog koronavirusa..
Sortiraj odgovore
Najstariji