LoSa znaci rekla bih nevjerujem za cijenu, ali obzirom u kojoj smo drzavi sve se smije. Kod nas su sve 49.99, ja uzela dva paketa 4 i dva 4+. Slikala bih ti da se uvjeris ali kod mame zalihe ostavljam jer smo u manjem stanu 😊
Sto se tice zitarica jednostavno odvadite trecinu u one plasticne posudice sto se mogu dobro zatvoriti , a ostatak zatvorite tako da sto mu moze biti za jednom otvoreno ovom ostatku ako kuzite duze ce ostati ajmo reci "svjeze". Ja iskreno ne bih rekla ni da se ti prahovi mogu pokvariti. Ako kojoj bebici dođe do slabijeg kakanja od pocetka dohrane uzmite amaranth u dm-u, on super otvara 😊
Grizli tnx 🙃
Fora ti je ideja. A za poklon, hmm🤔 mozda neki lancic, narukvica koju ce kasnije moci nositi? Ne znam sto si inace darujete...
P.s. Nisam bila u Istri tri god (otkako sam u Zgu) i prosli vik kad smo bili iznova sam se odusevila... Toliko je lijepo. Obisli smo Groznjan, Buje, prosli kroz Cervar. Vozimo pored vinograda i divimo se crvenici, kazem decku agronomu(koji ne radi u struci😑) vidi posla!, pa preselila bih se odmah. Istra je bas neistrazeni dragulj. I tebe se sjetila i tvojeg vinograda😁
.
Losa ja se bacam na citanje knjige pa cu onda odluciti. Mada sam cula vec dosta preporuka iz prve ruke.
Jutro. Kod nas opet hranjenje u 2,4 i ustajanje u 7 🤦♀️
Svaka cast svakom ko krene s bwl. Ja svog hranim pa redovito bude od uha do noznog prsta. 🤦♀️🙄 jedva cekam pocet za ozbiljno koristit hranilicu da bar noge vise ne budu u ustima. Ja sam odustala od metode odmah
Jeste vidle u grupi kasice onu sliku kak bi se trebalo po turski sjedit i drzat bebu u krilu dok se hrani? Apsolutno neizvedivo 😂
Kad ja hranim bebu izgleda sasvim dovoljno kao da je BLW, nemam ja živaca za to dok su ovako maleni 😂😂😂
Ili kihne s punim ustima ili se počne smijati ili mi odvali žličicu iz ruke i taaaako 🙈
Ja je ili drzim u krilu ili mi je u ugašenoj njihaljci za sad.
.
Kad spominjete noge, ona ih je tek jučer skužila i sad se stalno drži za stopala pa se tako vrti, presmiješna je 😁
.
Ugodan put tko putuje i vikend svima 🥰
[/url
Dan drage moje.. Mi imali užasnu noć, svakih pola sata buđenje.. Malo je reć da sam ubijena, a danas nam dolaze neki gosti 🙄 btw poslala ovog svog u Plodine, kupio 6 paketa Puffies sve su po 49.99..
Mikio mi imamo onu ikeinu hranilicu pa su noge zarobljene 🙈
E mi kak smo 2 dana na moru provedemo ujutro i popodne u krevetu pa on puze i igra se i poceo se penjat po nama al se ne stane na koljena nego na prste odma s ispruzenim nogama. Uopce ne znam kak da mu pomognem da vise koristi ta koljena, ima te debele noge i onda dubi na glavi guzica u zrak i stoji na prstima. Sam gledam kak ce se polomit cijeli 🤦♀️
Pitanje. Najvise za cure koje imaju stariju djecu 🙈 kaj kupit za rockas muskoj djeci od 2 godine? Lego duplo? Nasla sam kul bademantile 😁 ne znam dal to djeca nose?
Hm Damnarexx sto se nisi javila kad si tako blizu mi bila. 😏 E moja ti... Ako se dragom radi samo nek se javi 😁 posla ima niko nece jer svi misle da je to kopanje a posao vecinom automtiziran. Ja nisam ko Jasna kod mene sve finjak u polju. 😂 Tnx za ideju budem malo skicnula sto se nudi sve 👍
Ma kod moje obzirom da i tako malo jede mislim da ova metoda bi bila cisti promasaj. Naravno
kad bude malo veca da ce voce dobiti na komadice pa nek jede ili neki onaj flipsic, mrkvu kad bude mogla sirovu itd. Al da cu joj bolonjez servirat tako nema sanse.
Za 2 godine deckicu Mikio ja bas neki dan kupila lego duplo onaj neki vlakic svasta ima i uzela mu jednu maju kratkih u c&a veci broj to uvijek moze obuci ispod pulovera ako mu bude na zimu tek dobra. Mali se oduševio. A od kume mali slavi 4. rođendan pa sam mu uzela onaj rucnik sa kapuljacom za more i neke lopte za plazu isto.
I mi danas idemo na jedan 1.rođendan i isto sam uzela neki tipa duplo ali ful jednostavno nešto, od godine na gore.
Grizli dobro je znat za posao, ako propadne ovo sve skupa 😁
[/url
Što se tiče bwl, u knjizi i piše da se neće najesti barem do 1.godine. Naravno ovisno o bebi.
Ja svojoj dajem nekad kašicu nekad komade, ali još uvijek hoće samo voće, tipa otkinem joj bananu, dinju, lubenicu. Probala sam i povrće, ali to joj nije fino pa ostane.
Ne pojede puno, par komadića. S tim da nekako gledam i ja kad pijem smoothie mogu popiti litre i gladna sam, a kad jedem komade voća se brže zasitim.
--
Moja i dalje ne puže, ali se krenula dizati. Nije još na noge nego na koljena i onda se povlači gore, ali ne zna kako. Potičem puzanje, ali mi očito ne ide.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji