ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    09. Srpanj 2020. 01:16

Grizli drzim 🤞🏼 da test bude negativan.
    Lavice jbm mu misa... Nadam se da ce to sve biti ok i da cete proc bez ventolina.
    Red 😓❤️... Ja sam imala spontani u ranoj trudnoci prije Juraja, on je nasa 🌈. Svaki gubitak je bolan no kad se to desi u poodmaklom tjednu mi je uzasno... Znam curu koja je u 39. to prosla i divim se i tebi i njoj i svakoj zeni koja prodje to. 🤗❤️
    Damnarexx ja Fenistil nikada nisam koristila kad su moji bili tako mali pa nemam iskustva bas al vjerujem da ce sve biti ok. Kod mojih sada ja ne primjecujem da vise spavaju 🤷🏻‍♀️.
    Laku noc svima i svima mirnu noc zelim 😘

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    09. Srpanj 2020. 07:22

Ma nemoguce... Dva puta sam refreshala stranicu ali stvarno cijelu noc nikoga... Nadam se zato kaj spavate a ne zato jer nemate snage tipkat 😅
    Nama noc standard... Malo Karmen zaj... sinoc al ja sam otisla pod tus i bila dovoljno dugo da muz to rijesi 🤣
    Budjenje u pola 7, Karmen zaspala nazad a Vesna se prvo pokenjala naravno i evo je sad grebe po kreveticu i melje nekaj... Mislim da cu uzet baby monitor i otic kod Megz u krevet a ona nek tulumari 😅

url=https://lilypie.com][/url

ninanina
    09. Srpanj 2020. 07:34

Damnarexx 🌺

Lorenaja se sjecam da si saznala tek tada za trudnocu😂 i kad si dosla na forum…
    Grizliuuuf, gadno! Nadam se da ce ta osoba biti negativna.
    Lavicadrago mi je za roditelje💕
    Petrastozer je svima vec pao u ocima. Govore jedno, svojim primjerom pokazuju drugo🙄
    RedFoxajme u 36tt?😢😢 Srce mi se slomilo.
    Sad imas svog 'razmazenka' koji zacjeljuje rane 🥰💕💕 i moja je mama imala spontani prije mene, ne znam kad tocno. Da ga nije imala, sad mene nebi bilo.
    Btw, da, nasa ped je na GO 6.7-31.7 bome su si fino spojile.
    Beba😧🧡🧡
    .
    Mi bi trebali sada krenuti sa kasicama, al mislim da necu nego cemo kad se vratim s mora, pred kraj mj.
    .
    Napokon smo uspjeli doci do pedijatrice(nakon 3 dana zivkanja, nitko se ne javlja… Da bi danas dosla i sestra mi kaze da spava otvorenih ociju kolko je dosadno. Pozelenila sam😑), kaze da je taj osip po dlanovima najvjerojatnije urtikarija i dala Fenistilkapi. Jel ih netko koristio? Procitala sam da od njih djeca dosta spavaju, i bome je istina…zaspala je odmah iza kapi. Ne svidja mi se to.. takodjer sam procitala da posebno treba paziti na djecu mladju od 1god da se ne desi smrt u koljevci, jer kao znaju bacit te kapi na disni put. Nema spavanja nocas za mene😵🥺

Ej, mi koristimo fenistil po potrebi zbog atopijskog dermatitisa, ja sam isto malo strepila nad njom kad sam mislila da sam slučajno dala previše, a možda sam dala i premalo, nisam bila sigurna jel počelo kapat, tako da u svakom slučaju nakapaj prvo u žličicu pa onda daj. Onda sam zvala kolegice manijakalno (jednu pedijatricu) i rekle su da ne dramim, da bi morala ful puno dat da možda nekaj bude. 

mrgud_zg
    09. Srpanj 2020. 08:30

Jutro! Moj malac odlucio ustat u pol 7, i eto ga u njihaljki sad zaspao dok sam prala sude 🙄🙈.  
    Lavice nadam se da nece ipak bit astma nego je nes prolazno 🤞
    Grizli drzim fige za negativan nalaz 🤞
    Red ja sam na cresu. Al 2 dana je puhala bas orkanska bura (moj tata je najbolji frend s lokalnih ribarom 😂 pa su to tocne info 🙈) i bas je rashladilo. Prosli tj je bilo super. Danas cu se odvazit opet probat. Al simbalija je na rabu pa je potvrdila moju pricu 😉
    Deedee ti onda volis hladno more. 🙈 
    Nama danas popodne stize mm i donosi fredov kolut 🥳🥳, jedva cekam sutra da ga isprobamo. 
    Za rucak ponavljam kombinaciju od jucer jer mu je bilo prefino. Ocito dijete voli ciklu al mene zivciraju fleke od cikle 🙈😂. To bi po meni bio konkretan obrok (proso+povrce), al on je mene svejedno brzo trazio cicu. 

MaRe
    09. Srpanj 2020. 08:50

Jutro
    Mi smo fino odspavali...on je zaspao vec u pola 8 a ja tek oko 11 dok sam sve oprala,pospremila,opeglala i sl.
    Lavice nadam se da ce malenom biti bolje i da je samo prehlada.
    Grizli 🤞 al slazem se s Losom,kad tad cemo se svi naci u toj situaciji jer nije pitanje hocemo li se zaraziti nego kada cemo.
    Joj sinoc sam citala onu grupu za kašice...pa stvarno pretjeruju..ono dajte to i to djetetu al mora biti ubrano unutar 2 sata...ili za meso...najbolje da drzim zive pilice u stanu pa operacijom za svaki obrok uzmem koliko mi treba 🤢🤮
    Nemam ideju sta cemo dns papati...mozda bananu 🤔 imam i plave sljive domace al sam tam procitala da idu od 7+ xD Najbolje onda po Bwl,daj sve 😆

Lavica27
    09. Srpanj 2020. 08:57

Jutro cure, nasa noc je bila jako dobra, budjenje u 2 (inace se dotad bar jednom probudi) i u 5, produzio do 7. (Vidite kak ss razlikuje jako dobra noc meni i nekom kome dijete spava od do🤣)
    .
    Grizli probaj ne panicariti (sad vidis kako jr meni nase rezultate bilo iscekivati iako sam bila uvjerena da smo negativni,mjerili smo 20 puta na dan sebi i djeci temp, vikalj na kcer kad ju je skakljalo u grlu i slicno🤦‍♀️). Tvoji kontakti su kontakti od kontakta, taman da je i ppzitivan-znaci, ide u siroko. Ne skace bas korona po ljudima. A i ljudi u panici zaboravljaju da je kontakt 15 minuta na manjoj udaljenosti od 1.5m i dodirivanje (rukovanje itd).. Bit ce sve dobro😘
    .
    Moj N je nasa beba duga. Red fox milijun puta sam pomislila kako je tebi samo bilo u tako visokom tjednu... moj spontaninje bio u 12.tjednu, ono kad mislis da si "ziherica" da je sve ok 😪 I Beba uzasno cesto se sjetim te bebe,nekad ga (neznam zasto al mislim da jr musko bilo) i sanjam i jedno vrijeme sam mislila da je N opet ta beba (znam,luda sam...)
    .
    Red, ja sam krenula na vjezbanje odnosno "rehabilitaciju" zdjelicnog dna kako to zove trenerica. Majko presveta 3 dana nisam hodala nakon treninga od 1.5h. Imam dva puta tjedno, zasad je jako zadovoljna samnom,kaze da ce to ici i brze nego je mislila, daj Boze👌
    Moja koza je suha uzaaasno, bila sam na pedikuri pred mj dana,kao da i nisam bila. Iako se mazem i trackam, nula bodova..  na trajni lak sam pocela ici a kosa ispada i dalje naveliko.

beba2025❤
    09. Srpanj 2020. 08:58

Red Fox

Bebami smo izgubili curicu u 36.tjednu, u ovoj trudnoci sam bas strepila kak je taj tjedan priblizavao, vjerojatno ce tak biti i u iducoj. Bas mi je tesko procitati kad netko ima toliko gubitaka, al opet nekak vise cjenis sto si uopce dosao na svijet i sad mislim da vise cijenim svaki dan sa sinom nego sto bi prije. Na neki nacin mislim da cu mu biti bolja mama zbog svega, a opet s druge strane mislim da ce biti jako razmazen 😂 al tjesim se da sad koristim priliku, za 7-8 godina ce me tjerati od sebe da ga ne ljubim tolko 😂

Ajme, RedFox, stvarno mi je žao. Šta god da napišem, malo je i glupo. To je najteže za preživjeti 😔
    Ja nisam tako kasno. Meni su u Petrovoj na svakom pregledu govorili samo..."jos srce kuca". Zbog trombofilije je postojala mogućnost da se to dogodi tako kasno, jedva sam izdržala mogućnost, tako da mogu samo zamisliti kako ti je. Žao mi je❤️

DeeDee
    09. Srpanj 2020. 09:02

Jutro 😊
    Ma volim ja mrgud hladnije ali kažem, ne može tu rashladiti kao na otocima ipak 🙂
    Ovo čudo je super volje zadnja dva dana, konstantno nešto brblje i umire od smijeha, i po noći isto 🤪🤪 ali pustila sam je samu da se uspava pa se ugasila nakon pol sata, jer kad je tako dobre volje i ja ju idem uspavljivati zaključi da se igramo i da mi mora sve ispričat :D
    Jedno dva, tri buđenja ali bez histerije. I ujutro opet 💩
    Napunila ju je dok je bila na cici, i smije mi se prasica. Čini mi se da jedino mom djetetu neopisivo popravila probava od kad jede kašice, nju očito mlijeko zatvara a ne banane 🤣🤣
    Idemo se na brzinu ohladiti u more, kasnimooo..

[/url

DeeDee
    09. Srpanj 2020. 09:04

Aha.. koža i nokti mi se poboljšali u odnosu na prije trudnoće, ali kosa mi ispada tragično još uvijek

[/url

beba2025❤
    09. Srpanj 2020. 09:15

Red Fox

Bebami smo izgubili curicu u 36.tjednu, u ovoj trudnoci sam bas strepila kak je taj tjedan priblizavao, vjerojatno ce tak biti i u iducoj. Bas mi je tesko procitati kad netko ima toliko gubitaka, al opet nekak vise cjenis sto si uopce dosao na svijet i sad mislim da vise cijenim svaki dan sa sinom nego sto bi prije. Na neki nacin mislim da cu mu biti bolja mama zbog svega, a opet s druge strane mislim da ce biti jako razmazen 😂 al tjesim se da sad koristim priliku, za 7-8 godina ce me tjerati od sebe da ga ne ljubim tolko 😂

Sigurna sam da si najbolja mama svom sinčiću ❤️❤️ma, samo neka bude razmažen. 
    Moje su sve razmažene i pune ljubavi. 
    Znam da puno njih tvrdi, ne valja djecu mazit... Bla bla.... Meni su to gluposti. Život će ih udarati po glavi kad odrastu., zato smo mi tu da ih mazimo dok god nam dopuste🤭🥰
    Mada, ja mislim na razmaženost u vidu ljubavi, pažnje, maženja i sl. Iako im mi kupujemo previše odjeće i igrački, jer je nas je puno, ali ne traže ništa. To pišem, jer ipak se mora znati neki red i one znaju da imaju sve, znači moraju to znati cijeniti.
    Dodje mi da se onesvjestim kad u dućanu vidim dječicu koja se vrišteći bacaju po podu, jer nešto žele, a mama ne može/ne želi kupiti.
    Baš mi bude super kad su cure sa mnom i vide to, pa im malo zaprijetim svaki put, da se ne opuste😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.