ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    08. Srpanj 2020. 20:03

Evo i nas, odradile kupanje i finu šetnju, proletilo mi 3 sata. Tu je more baš baš super, jbg, oko otoka lakše rashladi, mi smo koliko toliko zaštićeni.
    Nego, kašice kakica - evo ona sad dva puta, izgleda kao da je jela tikvice i koromač 😅😅😅😅
    A jela je mrkvu, jabuku i bananu u zadnjih tjedan dana. I svaki dan kaka i ne smrdi baš, ja zadovoljna (koliko moš hit zadovoljan s drekom 😂)

[/url

Lorena94
    08. Srpanj 2020. 20:56

LoSa

Ma mislim da je sve oko beba ok ako se ne pretjeruje ili nesto forsira. Angelly ako se beba sama dize super!
    Lorena pred par godina smo se u drustvu cudili kakp netko ne skuzi da je trudan i onda pred godinu dana jedna cura koja se najviae cudila tek u 17.-om tjednu skužiA s drugom frendicom u Vinogradskoj bila zena koja je dosla na hitnu zbog bolova i tamo su joj dijagnosticirali trudoveRodila zdravo dijete. Bila joj to treca beba i mislila je da je u menopauzi

Meni menstruacije prije poroda trajale po 2 dana i to nešto bezveze, a sad fuj.. Nekad me malac toliko izbaci iz takta jer mi je prije sve bilo cakum pakum, a sad jedva cekam da imam malo vremena za sebe.. Doslovno mi se fucka za nered, mislim pretežno su to njegove igračke, pelene, maramice. Al opet nered je. 

Lavica27
    08. Srpanj 2020. 21:39

Mi bili kod pedice po drugu dozu rote i vrag mi nije dao mira pa sam je trazila da ga malo poslusa jer mi se cini da vise kasljuca (on kaslje produktivno jos od otpusta s Rebra). I izgleda da me osjecaj ne vara; kaze da ga dva dana pratimo pa ako se ne poboljsava da ce mu dati ventolin 2 puta na dan🙄 Pita ima tko u obitelji problema s astmom i bronhitisom a kad ono i muz i ja🤪 Odgodila je rotu al realno imamo fore jos 10 dana. 
    .
    LoSa njegivo otpusno pismo je na tri strane, pravo cudo da su nesto tipa to izostavili (vjerojatno je i vase mala biblija😔)
    .
    Petra i kod nas opet poostrene mjere u vrticu...
    .
    Ah more. Odbrojavam jos 22 dana ako nas korona ne sj...🙄

Lavica27
    08. Srpanj 2020. 21:40

Angelly bravo za naprednu bebicu!

Red Fox
    08. Srpanj 2020. 22:20

Ja danas jedva uhvatila vremena da vas procitam.
    Losa meni to sve ima logike kaj pises, moji se uvijek hvale da ja nisam nikad puzala nego odmah prohodala i naravno da sam bila u hodalici ko i sva djeca jugoslavije 😂 mislim da to ima veze s tim kaj sam uvijek bila kilava i ne bas pretjerano talentirana za sport tipa sa loptom i slicno. Kasnije sam se nasla u trenigu koji se bazira na tim primitivnim pokretima pa sad nemam problema s ledima iako radim sjedeci posao. Kad smo kod toga, jedva cekam vratiti se na trening, doma se nemrem na nis natjerati.
    Petra bas mi je zao, meni je tak tesko kad vidim da se takve stvari dogadaju jer mi se samo vraca film mog slucaja. Nadam se da ce sto prije dobiti svoju dugicu. Nekak bude lakse, ja svom malom i sad pricam da ima seku andela koja ga cuva. Jednostavno neke stvari ne mozemo razumjeti i treba se s tim pomiriti.
    Simbalija dobro da si skuzila da je zub 😂 to me podsjeca na prvu noc kad smo dosli doma, mali urla, a muz i ja skroz zbunjeni zaboravili da treba provjeriti i pelenu 🤦🏼‍♀️ A on jadan bio cijeli zapisan🤦🏼‍♀️ Dobro je da se nece toga sjecati.
    Mi smo danas jeli ujutro bananu, za rucak karfiol, mrkvu, tikvicu i ulje. Napravila sam malo vodenastije, ko hipp kasice i sve je pojeo.
    Lavica drago mi je da ste svi dobro🙂 i nadam se da ce se smirti to kasljicanje
    Mrgud pa di si ti to da je tak hladno? Mi idemo iduci tjedan za istru, nadam se da ce se zgrijati more do tad.
    Ja sam se danas cak narucila za onaj lash lift, bas me zanima kak bude uspjelo.
    Kak stojite s kozom sad nakon trudnoce? Meni je koza uzasno suha, stopala moram mazati dva puta dnevno. Imate kakve preporuke za kreme? Bila sam i na pedikuri nije mi nis bas pomoglo. 

beba2025❤
    08. Srpanj 2020. 22:46

Red Fox

Ja danas jedva uhvatila vremena da vas procitam.
    Losameni to sve ima logike kaj pises, moji se uvijek hvale da ja nisam nikad puzala nego odmah prohodala i naravno da sam bila u hodalici ko i sva djeca jugoslavije 😂 mislim da to ima veze s tim kaj sam uvijek bila kilava i ne bas pretjerano talentirana za sport tipa sa loptom i slicno. Kasnije sam se nasla u trenigu koji se bazira na tim primitivnim pokretima pa sad nemam problema s ledima iako radim sjedeci posao. Kad smo kod toga, jedva cekam vratiti se na trening, doma se nemrem na nis natjerati.
    Petrabas mi je zao, meni je tak tesko kad vidim da se takve stvari dogadaju jer mi se samo vraca film mog slucaja. Nadam se da ce sto prije dobiti svoju dugicu. Nekak bude lakse, ja svom malom i sad pricam da ima seku andela koja ga cuva. Jednostavno neke stvari ne mozemo razumjeti i treba se s tim pomiriti.
    Simbalijadobro da si skuzila da je zub 😂 to me podsjeca na prvu noc kad smo dosli doma, mali urla, a muz i ja skroz zbunjeni zaboravili da treba provjeriti i pelenu 🤦🏼‍♀️ A on jadan bio cijeli zapisan🤦🏼‍♀️ Dobro je da se nece toga sjecati.
    Mi smo danas jeli ujutro bananu, za rucak karfiol, mrkvu, tikvicu i ulje. Napravila sam malo vodenastije, ko hipp kasice i sve je pojeo.
    Lavicadrago mi je da ste svi dobro🙂 i nadam se da ce se smirti to kasljicanje
    Mrgudpa di si ti to da je tak hladno? Mi idemo iduci tjedan za istru, nadam se da ce se zgrijati more do tad.
    Ja sam se danas cak narucila za onaj lash lift, bas me zanima kak bude uspjelo.
    Kak stojite s kozom sad nakon trudnoce? Meni je koza uzasno suha, stopala moram mazati dva puta dnevno. Imate kakve preporuke za kreme? Bila sam i na pedikuri nije mi nis bas pomoglo.

Nešto sam već prije pročitala, ali nisam te htjela pitati, jer ne želim te rastužiti. Žao mi je što si izgubila bebicu😔ali, sigurno vas čuva s neba❤️.. Ja sam isto imala spontane, 4 puta, ali jedna bebica mi je stalno u glavi, čak ju i sanjam i to uvijek noćne more.. Ova tri sam nekako lakše preživjela, iako je grijeh to tako reći, ali eto.. valjda se na sve čovjek navikne.
    Drži se i uživaj u ovoj bebici maksimalno ❤️

DeeDee
    08. Srpanj 2020. 22:48

Joj cure tako mi je žao, muka samo pročitati. 💓💓💓💓

[/url

Red Fox
    08. Srpanj 2020. 22:55

Beba mi smo izgubili curicu u 36.tjednu, u ovoj trudnoci sam bas strepila kak je taj tjedan priblizavao, vjerojatno ce tak biti i u iducoj. Bas mi je tesko procitati kad netko ima toliko gubitaka, al opet nekak vise cjenis sto si uopce dosao na svijet i sad mislim da vise cijenim svaki dan sa sinom nego sto bi prije. Na neki nacin mislim da cu mu biti bolja mama zbog svega, a opet s druge strane mislim da ce biti jako razmazen 😂 al tjesim se da sad koristim priliku, za 7-8 godina ce me tjerati od sebe da ga ne ljubim tolko 😂

Grizli
    08. Srpanj 2020. 23:17

Simbalija bravo za zubic...
    Lavice a jeb mu astmu... Jos sad i to...
    Eee mi smo na iglama trenutno cijela komplet obitelj. Cekamo rezultate sutra od osobe s kojom smo bili u kontaktu a za koju postoji sumnja da ima koronu. 🤯😰🤨 Toplo se nadam da nema. I zbog nje, ali i zbog nas. Luda sam od kad su mi javili. Odmah me sve nesto gusi, boli, smeta! 🙄 Od tog kontakta do danas imali smo i sami hrpu kontakata. Uzas! 
    Idem probat spavat, ova moja mišica vec debelo spava. 

Damnarexx 🌺
    08. Srpanj 2020. 23:36

Lorena ja se sjecam da si saznala tek tada za trudnocu😂 i kad si dosla na forum...
    Grizli uuuf, gadno! Nadam se da ce ta osoba biti negativna.
    Lavica drago mi je za roditelje💕
    Petra stozer je svima vec pao u ocima. Govore jedno, svojim primjerom pokazuju drugo🙄
    RedFox ajme u 36tt?😢😢 Srce mi se slomilo.
    Sad imas svog 'razmazenka' koji zacjeljuje rane 🥰💕💕 i moja je mama imala spontani prije mene, ne znam kad tocno. Da ga nije imala, sad mene nebi bilo.
    Btw, da, nasa ped je na GO 6.7-31.7 bome su si fino spojile. 
    Beba 😧🧡🧡
    .
    Mi bi trebali sada krenuti sa kasicama, al mislim da necu nego cemo kad se vratim s mora, pred kraj mj.
    .
    Napokon smo uspjeli doci do pedijatrice(nakon 3 dana zivkanja, nitko se ne javlja... Da bi danas dosla i sestra mi kaze da spava otvorenih ociju kolko je dosadno. Pozelenila sam😑), kaze da je taj osip po dlanovima najvjerojatnije urtikarija i dala Fenistil kapi. Jel ih netko koristio? Procitala sam da od njih djeca dosta spavaju, i bome je istina...zaspala je odmah iza kapi. Ne svidja mi se to.. takodjer sam procitala da posebno treba paziti na djecu mladju od 1god da se ne desi smrt u koljevci, jer kao znaju bacit te kapi na disni put. Nema spavanja nocas za mene😵🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.