ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    06. Srpanj 2020. 16:14

Bas me zanima da s vama malo prokomentiram, u toj knjizi preporucuju kuhanje vece kolicine kasice i smrzavanje porcija koje samo treba onda odlediti. Kaj mislite o tome? Meni se to cini zgodno i da dosta skrati vrijeme pripreme

PetraB
    06. Srpanj 2020. 16:22

Prvo Mikio 🤣🤣🤣 pogodila si u sridu za svekrvu... Tocno tak i izgleda i ponasa se. Samo cik u zubima. 🤦🏻‍♀️
    Grizli zamisljam scenu 🙈😅... Ne znam... Bas to, pojede pecenu teletinu s krumpirom pa umjesto vode malo pocica, ne znam 🤷🏻‍♀️
    Losa u mojoj familiji slicno ili rakija ili za probavu 🤣🤣
    Joj, da... Zaboravih jucer napisati... Karmen se prvi put okrenula na trbuh 🤭... 
    Lorena sliknem, naravno 😉

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    06. Srpanj 2020. 16:25

Losa je 😂 autorica je Stephanie Middleberg. Pa to se i meni nekak cini da ne bi bio isti okus. Btw moj je danas jeo hipp kasicu jer nisam stigla i naravno da je pojeo sve 🙄

PetraB
    06. Srpanj 2020. 16:25

E da... I Losa ja bas volim argumentirane rasprave. Bas to, mozda me netko razuvjeri svojim argumentima. To je zdrava rasprava 😉
    I ovo za smrzavanje kasica i meni totalno vuce na amere a slozit cu se da definitivno ne vidim ustedu sto se vremena spravljanja tice. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    06. Srpanj 2020. 16:48

RedFox hvala ti na mailu, vidjela sam post. 
    Joj nije valjda na go☹️ ja zovem, nitko se ne javlja. 
    Ne bi bas isla tamo ne najavljena i po ovom suncu cekala u redu.
    Mislis da ce netko odg na mail?
    Jel to bas od nase pedijatrice ili oni preusmjere mail?

Damnarexx 🌺
    06. Srpanj 2020. 16:53

Ja sam bas imala puno mlijeka, al gospodicna nije uspijela pravilan hvat napraviti. Par puta je slucajno, al to je bila vriska na cici☹️ vjerojatno sam imala i brz otpust mlijeka, tako da sam se ja pocela izdajati vec u bolnici i tako sam nastavila do nedavno kad mi je nestalo mlijeko.
    Zao mi je sto nismo uspjele, al tjesim se da ce bit bolje sa drugim🤪
    .
    Meni je isto dojenje povezano sa 'bebom', tipa god dana sve nakon toga mi je malo gadno za vidjeti. Naravno, svatko ima svoje misljenje.
    .
    Napokon sam isprintala pdf Beba vođa dohrane ali nikako da krenem citati😏 
    I jos sam dobila knjigu od Jovancevica, ne znam kad ce ona doci na red🤔 mozda bi ju mogla nosit na plazu kad odemo na more🙊

Simbalija
    06. Srpanj 2020. 17:08

Ja sam osobno dojila do 2,5god, ne bih rekla da sam intelektualno ili seksualno u banani zbog toga. Možda se drugi ne bi složili sa mnom 🙈
    Eto mi nismo imale problema, od prvog dana je imala dobar hvat, mlijeko mi je nadošlo u bolnici, nisam dobila mastitis, ne mogu reći da sam se mučila tako da je meni to dojenje sasvim ok. Plan je do godine dana, kad krenem raditi da dobijem svoje cice samo za sebe 😁
    Minus je naravno sve ovo što je Mikio govorila, ne mogu nigdje, a izdajanje mi ne ide. Plus se uspavljuje samo i jedino na cici, e to ne znam kako ćemo ukinuti. Možda budem pametnija za pola godine.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Red Fox
    06. Srpanj 2020. 17:31

Damnnarex ne znam jel bas od nase mail. Ja bi na tvom mjestu poslala mail pa ak vide super ak ne ne, i bi nazvala sutra u drugu smjenu, isto broj zoves.

Taani
    06. Srpanj 2020. 18:52

Procitam navecer zaostatak, a sad molim ima li koja iskustva. Jeo je marelicu oko 11 i sada mu se pojavilo ovako:

A bas mu je bila fina marelica 😔

annika
    06. Srpanj 2020. 19:09

Taani nemoj mu davati marelicu sad neko vrijeme. Mozes Mozes pokusati opet kasnije u jako maloj kolicini. Ne mora biti, no meni se ovo cini kao reakcija. Ima jos negdje crvenila osim po nogicama?

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.