Meni je to dojenje tak bolna tema da bi ja sad sve dala da doji i do skole ak hoce 😂 al ja to samo zato jer je meni u glavi to neuspjesno dojenje najveci neuspjeh do sad, uz sve tecajeve i pripreme za to. tak da cu vam to odgovoriti s drugim djetetom😂
Zarica moj ti je isto tak, ja nekad imam osjecaj da on uopce ne kuzi da su kasice hrana. Al doci ce to na svoje, kak ja kazem, nitko u skoli ne jede na flasicu 😂
Moj danas spava po cetvrti put 🤦🏼♀️ Al po 20 min.
Btw di nam je teta jasna nestala 😂
Ja sam sad krenula listati organsku kuharicu za bebe, to mi je tata kupio da se nade. Dakle bolje da nisam 😂 i bolje da vam nis ne prepricavam 😂
I da ne zaboravim, Damnnarex jesi vidjela da sam ti poslala mail od pedijatrice? I ak bus citala, mislim da je ona na godisnjem od ovog tjedna. Nekad bas fali inbox na ovom forumu 😂
Ma ko voli nek izvoli nemam nis protiv dojenja u javnosti i ne znam do kad dokle god je to ukusno. Meni je slroz neukusno kad klinac dodje otkopca mamu usred grada i pristeka se. Ko sto rekoh neprirodno mi i gotovo. Nemogu si pomoc da nemam misljenje da je to bespotrebno. Jos ajde do 1 i pol godine al kasnije mi je too much.
Red fox daj koji socan detalj da se jos malo divimo biserima.
Red, mi si mame nekad previse tog stavljamo na teret, al kuzim te jer i ja se tako nekad mucim nekom neshvatljivom krivnjom. (Sigurno sam ga ja krivo drzala kad se tako okrece, sigurno smo mi krivi kaj mu je kukic nahero itd) bas smo bezveze😁
Mikio, moj stoooo godina drvi po istom. I stalno mi zgleda sad ce nes novo, sad svaki cas, a ono bas mu traje dok ne skuzi nes novo, a onda odjednom novost u sekundi po kojoj opet drvi mjesec dana
LoSa ne da mi se istraživati- ono 16:8 fasting: pridržavaš se nekog jelovnika ili samo u tih 8 h ne jedeš gluposti? Ja danas doruckovala tek poslije 10 pa si mislim da bih mogla to isprobati jer vec mjesec dana jedem ko prase i moram se zaustaviti a ne da mi se vagati i kpmbinirati namirnice
[iimg]
E mom danas nije dobro sjela ta faking sljiva. Jeo je naravno kao da mu je fino (ja pak imam onog koji bi pojeo i mene i zlicu i zdjelicu 🙈🤦♀️), onda se za 15 min u njihalici zbljuvao po sebi. A za sat i pol po cijelom kinderbetu 😫. I em poremetio vrijeme spavanja jer dok sam sve oprala i presvukla, a i sad nekaj kenjka i cendra i baca se po kinderbetu i uopce nece spavat 🤦♀️ Bome sutra nema vise sljive, jest ce proso 😂
Grizli ima popis namirnica koje treba izbjegavati, osim ako si bas sigurna da su iz organskog uzgoja, a to su: jabuke, celer, tresnje, krastavci, nektarine, grozde, breskve, spinat, jagode, rajcice i crvena paprika. Mislim ima to meni smisla, ja bi najradije da on jede sve bez ikakvih pesticida al mislim da je to danas tesko izvedivo. Pogotovo kad krene u vrtic, nekako sumnjam da tamo imaju sve iz organskog uzgoja
😂😂😂 umirem Grizli.
Mislim evo o tome pricam, nisam ja rekla da cu na njehovih 11 mj i 29 dana rec sine kraj je. Mjesec prije poslije ma i par mjeseci nije problem vidjet cu kako su se osjecati i kakva ce situacija biti. Ali ovo sto je Grizli pisala da dijete sa svojih pola mlijecnih zuba pojede sendvic pa hoce sisu da se poslasti mi je uzas. Nekom nije postujem svacije stavove pa nismo svi isti.
Cinjenica je da niti zivotinje sisavci ksd dobiju svoje zube vise ne piju mlijeko tj ne doje 😂😂😂 pa tako je i sa nama. Vise je to neka povezanost majcins blizina isto tako vise je mami tesko prekinut dojenje nego sto je djetetu jer ono je spremno za sve ostale namirnicea najlakse je tako umiriti dijete.
Vise puta sam htjela uzet Ad od umora neznanja i neznam cega i ds je trebalo uzela bih bez problema ali nije bilo, tako da cure koje ste izgubile mlijeko ili bilo kog razlogs ne dojite nema zivciranja. Hvala bogu da danas imamo siroku paletu izbora i pravo glasa bez ti netko ssvjetuje sta i kako. E to bi bio problem ali opet ne bi ni foruma bilo pa ne bi ni znale.
Sto se tice hrane sve je to super organsko sto kaze Mikio iskopam mrkvu skinem zemlju blendam i dam. Pa ne ide to bas tako , ako nemas svoje i dijete se na kraju krajeva navikava na prehranu koju jedemo mi.
U pocetku pazis naravno i evo ja gledsm samo domace bez spricanja da mu dam za mene lako ali s vremenom djeci ce bit lakse a i nama ako jedu sto jedemo mi. I naravno postepeno navikavanje na svo voce i povrce iz marketa naravno.
Sortiraj odgovore
Najstariji