ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    05. Srpanj 2020. 13:20

Mene je strah da ne skupim koronu ili bilo kakvu bolest na biralistu, tako da ne idem, a bas sam htjela ići.  Mali ide sad na operaciju i ne treba nam jos odgadanja. 
    Kolica su mi posuđena. Posluzila su kao putni krevetic preko dana, posto nisam od nekih setnji. I kisobran kolica su u funkciji za oko kuce. 
    Vodu dajem na zlicu sa lijekom, a iz bocice ponudim jednom, dvaput dnevno, kad se sjetim, a ne nužno nakon kašica.

DeeDee
    05. Srpanj 2020. 17:50

Opet zatišje 😁
    Grizli nadam se da je sve ok i da nećemo u crnoj kronici čitati izvještaj😂😂
    Mi evo s glasanja na drugu turu kupanja danas, napokon se osjećam kao da je ljeto.

[/url

Damnarexx 🌺
    05. Srpanj 2020. 18:02

Ja stalno citam, citam...a kad trebam natipkati, uvijek nesto. Nadam se da cu sada uspijeti😌
    __
    Neke cure su pitale da li je proslo crvenilo na rukicama, nije..sve je isto. Po noci malo posvijetli, pa preko dana opet pocrveni. Mislila sam ici dezurnoj u sub, ali mislim da me nebi uzela posto nismo hitnoca. Njoj ovako apsolutno nista nije, pa idemo sutra.
    __
    Simbalija cestitke na sjedenju! 💯💪
    Grizli sretno vam bilo na krstenju, da sve prodje dobro. A ove dvije kokoske necu ni komentirati.. ne kuzim, di je glava, daj promisli malo🙄
    Hani sretno vam🍀
    Mrgud nisam trudna🤪
    __
    Kuda svi, tuda i mali Mujo. Kupila sam Fredov kolut😌 nadam se da ce htjeti u njega, ako ne, probat cemo iduce god. Na more idemo 18.7 u selo malo iza Makarske, bas se veseeeelim🥳
    __
    Sto se tice financijskih primanja, kupovanja gluposti..aposlutno se slazem sa vecinom koja je iznjela misljenje. Kupujem u skladu sa mogucnostima, nismo neki potrosaci, ali si volimo tu i tamo nesto priustiti. Decko je dobro placen, ja polovicu od njega al ok, sta je tu je. Dobro zivimo i fkt nam nista ne fali. Imamo svoj stan. Malena ce imati sve nuzno potrebno. I ja sam rasla bez gluposti, djecjih izmisljotina. Bili smo u nekoj financijskoj sredini, malo nizoj rekla bih.
    __
    I da, bila sam glasati.

• Zarica
    05. Srpanj 2020. 20:41

Mikio, ja isto samo dojim i jednu kasicu za rucak, a vodu nudim svako tolko. Puno se znoji pa mu nakon spavanja, ili kad je nervozan nudim kljunasicu. Tokom kasice obavezno, uvijek trazi bas vodu usred jela pa tek nakon sto popije zeli nastaviti s kasicom. 
    .
    Ja isto bila glasati, ali nis mi se ne svidjaju rezultati zasad🙄
    .
    Ja isto trazim sling 😁 ali nemam pojma koju marku ili sto. Nosiljka mi super, ali zelim i ovo probat. Mikio, moj malac isto nije volio nosiljku jedan period, a sad mu opet super. Mozda da probate opet.
    .
    Simbalija, nisam sigurna jesam cestitala za sjed. U svakom slucaju 🎉🎉🎉😔

• Zarica
    05. Srpanj 2020. 20:41

Zanemari ovaj zadnji smajl, zalutao😁

Grizli
    05. Srpanj 2020. 21:37

Hej zenske... Zavrsilo nase festanje! Mlada dama je to odradila na vrhuncu. Svi je natezali, nosali, ona uzivala cijeli dan. Jedino na kad bi joj se svekrva priblizila bi pozivcanila. Mislim da je to zato jer joj ona  jedina bas se unosi u facu i vice dosta joj u lice a moja bas i ne voli kad joj netko tako skvice. A poludi kad ova poce di ci ti meni majo moje... I sl. Izoblicene rijeci. Da se ne lazemo bilo mi bas drago kad nece slusat i normalno se obracat djetetu i malo se odmaknut od nje. Sa svima ostalima curka ima prekrasne fotke na svima se smije cak i s onima koje je prvi put vidjela, samo na onoj s njom place ko kisna godina. Da je i mm reko ostavi ju malo na miru. 🤭 Mamina kcer. Nadobivali smo cudesa toga brdo jedno jedva nam u auto stalo a imamo stvarno ogroman gepek.
    Gospođe su inace prije krstenja shvatile ozbiljno moj komentar da ja ne nakuhavam nikakve kave jer se moram ici tusirat pa su osle setat i u kafic pit kavu.
    A na krstenju je bila super jakooo, smijala se popu, mljela dok je citao propovjed. Umrli smo svi skupa od smjeha. 
    Ca smo i glasanje obavili prije krstenja.
    Uglavnom nema mrtvih i necemo u crnu kroniku za sada.
    Losa mozes u kauflandu na info pultu ako nisu otvorene zamjeniti za broj vece. Provjerila ti sa zenakkm koja radi tamo. Bez obzira sto si na akciju kupila. 

PetraB
    06. Srpanj 2020. 00:48

Grizli super da je sve bilo ok i da je curka to obavila kak spada. A sto se tice svekrve... I moje su plakale kao kisna godina sad nedavno kad je moja svekrva dosla i obratila im se 🤭... Jos ima uzasno dubok i stvarno zastrasujuc glas (strastveni pusac vec ne znam koliko desetljeca 🤦🏻‍♀️)...
    Izbore necu komentirati... Samo cu rec da idem zivcana u krevet 🙄... Pogotovo kad sam vidjela Berosa, Bozinovica i Plenkovica  i njihovu socijalnu distancu... Sere mi se odmah... Ispricavam se, odoh spat prije nego jos nekaj izvalim. 
    Curke, svima mirnu i ugodnu noc zelim 😘

url=https://lilypie.com][/url

• Bobica91
    06. Srpanj 2020. 00:55

Grizli volim tvoje opise dogadaja opises i sitnice pa se osjecam kao da sam bila tamo. 
    Super da je sve dobro proslo i da ste zadovoljni a najvise curka. 
    Moji decki spavaju ja budna htjela opeglat robicu jer to radim inace kad ga uspsvam ali sad je prekasno kad ukljucim ovu peglu psra budi i susjede. Super je tefalova ima 150 udar pare ali zato i decibela isto tako 😂😂. 
    Aha da danas ujutro ksd ssm.mazala desni malom vidim jos jedsn zub niknuo. Malo ssm.u soku on ima 5 zubiju vani. Grize grickalice cijeli dsn sve grize i mene grize ali spava po noci dobro s obzirom na to. Gore ima 3 dole 2. Mislila sm dace to dva zuba pa stanka par mjeseci ali ocito nema pravila. 
    Mirnu noc svima zelim.

mrgud_zg
    06. Srpanj 2020. 08:25

Grizli drago mi je da su krstitke prosle super 🥳🥳
    Bobica wow 5 zubi 💪 mom su donja 2 jedinice zadnjih dana bas jaaaako natecene, onak se vec ocrtavaju prema usnici. Al ak nastavi ovim tempom ko do sad, bude negdje do bozica 🙈
    E moje dijete nakon 3 dana napokon kakalo. Htjela sam vas pitat kolko se sad smatra normalnim kad smo uveli kasice? Osim kasica dojim.  
    Ja jucer dala tikvicu s malsinovim. Nakon sto mi se cinilo da je prosli put kad sam uvela maslinovo imao reakciju, al jucer nista. Tak da sad necu to 3 dana uvodit
    Danas ce ljubicastu ciklu. I onda napokon proso. To sam mislila danas al zaboravila sinoc namocit 🤦‍♀️
    E i super je spavao. Zaspao oko 9, bidenje u 2 i ustajanje u 6. I u 8 odlucio jos malo ic ubit oko. Ko da zna da sam ga htjela odvest na plazu danas rano a cujem da je more jos uvijrk od bure hladno 😂

mrgud_zg
    06. Srpanj 2020. 08:53

Losa tak pise na uputama, kupila u tzh. Inace kad sam nama kuhala nisam namakala al negdje sam jos procitala da se za bebe treba, valjda u onoj grupi 🤦‍♀️  Znaci kazes da ne treba? Jos bolje onda tnx 👍
    Ja izbore ne mogu ni komentirat kolko mi je strasno, al i to sto kazes, dobro da nije jos ekstremnije. 🤯🤬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.