ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    05. Srpanj 2020. 09:38

DeeDee poznat mi je osjecaj 🤣
    Grizli wtf? Kak mislis one se dogovorile? 🤦🏻‍♀️ Nadam se da ti je muz normalan i da ce rijesit stvar. Neki ljufldi stvarno nemaju pameti. Svasta 🙄
    A da te malo nasmijem, kad sam procitala muzevi mi digli tlak prvo sam gledala u cudu, kaj? Kakvi muzevi? Pa kaj ih ima vise? Do kraja posta sam shvatila 😅😅😅... Uglavnom DeeDee eto vidis ja kad se naspavam jos manje kuzim svijet oko sebe 🙈🤪

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    05. Srpanj 2020. 09:40

E, jos nesto... Tko je htio sling? Lorena ti? Imam ja... Meni ne treba 🤣 ako hoces sliknem ti ga. Prugasti zeleni

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    05. Srpanj 2020. 09:47

Grizli drži se, nek ih muž otpravi, nije im uopće lijepo, mi kad smo imali krstitke prije početka korone ja nisam dala da mi itko dolazi doma, sebe spremit, maleni još sisao u to vrijeme, svekrva je digla nos al baš me briga...
    Mm kao da je skužio neke stvari, jučer navečer smo otišli na feštu, rođak postao tata, toliko sretnog ga još nikad nisam vidjela (supruga mu je imala spontani kad prošle god u 5 mj trudnoće), moja mama čuvala malog kod nas, ja mogu reć da sam se malo i nacvrcala 😂
    Petra i ja poludim na takve kad su mi preeeblizuu, pogotovo u Lidlu 😤

Uff, ne znam što misliti i reći za tu koronu, ne govore prave brojke zaraženih, pričaju čak da kod nas u jrdnom trgovačkon centru rade dvije koje imaju koronu i nikom ništ 🤔. Baš me zanima što će sutra Nacionalni stožer odlučit kad prođu izbori. 

Lorena94
    05. Srpanj 2020. 09:52

PetraB

E, jos nesto… Tko je htio sling? Lorena ti? Imam ja… Meni ne treba 🤣 ako hoces sliknem ti ga. Prugasti zeleni

Da ja u potrazi za slingom 😂

Grizli
    05. Srpanj 2020. 10:11

Eto one se dogovorile i sad sogorica je tu vec s svekrva uskoro se vraca. Mm im reko da idu drugdje kafenisat a presvuc da se mogu doc u 12h kad mi idemo ca iz stana. Jer mi moramo ranije otici do popa na upis da poslije kao ne gu imo vrijeme. Naravno da sam komplicirana. I nerazumna. A one ju tako malo vide. I sad bi to mene trebalo bit briga. Sogorica je svaki tjedan 3 dana doma nije se udostojila doc ju vitit u ovih 5 mj. Svekrva je u penziji al ne stigne nikako sve skupa ju vidila 24h od kad dijete postoji ako računamo i noc sto je bila. I sad bi ja trebala jako voditi brigu sto one nju malo viđaju. Mislim bolje da mi ne cise stalno tu al me nervira kad mi prebacuju da ju malo viđaju kao da im netko brani da u normalne dane dođu k nama.
    Losa za huggies jesi ih kupila sad na akciji? 

Grizli
    05. Srpanj 2020. 10:29

Apropo maski ja nosim skoro uvijek masku od kad je koroona. I bas jucer kupila si platnene u mulleru po 10 kn jako zgodne su. Uzela odmah 4 kom da imam dok se peru da imam ciste. 

• Hani
    05. Srpanj 2020. 10:42

Grizli, izlazi iz wca i spremaaaj seee🙈😁! Ajme, ja bih ludila 100 posto od nervoze, a ona ćaska s nama😁😊 

• Bobica91
    05. Srpanj 2020. 12:50

Sretno na krstenju i da sve lijepo prodje i da se ne skuhate previse Grizli. 
    A sto reci za njih dvije, strasno nit pitat ja bi isto bila luda vruce je umjesto da se raskomotis i ostalo barem dok se spremite tako. 
    Cure ste glasale? 

Simbalija
    05. Srpanj 2020. 13:07

Grizli sretno danas, uživajte!! 😊
    ---
    Mi se kupale, more je ledeno, glupa bura ga ohladila 😩
    Danas papa proso sa jabukom i kruškom, jučer opet nije htjela kašicu nego mi uzela bananu iz ruke i sama grizla. Mene naravno strah da joj se ne zaleti veći komad pa sam sva u panici, nikad zadovoljna 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    05. Srpanj 2020. 13:11

Evo i nas s kupanja, i tu je ohladilo malo ali ona baš uživa 🥰
    Ona za sad baš lijepo jede, jest da potraje i da je to količinski ništa jer joj ni nedam ali za prvih par dana ja zadovoljna. Hehe Simba, ženska bi nešto konkretnije s ne kašicu 😊
    Mikio ja joj dam na bočicu nakon kašice, kljunašicu još ipak ne kuži, bar se meni čini da niš ne izlazi 🤷

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.