ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Srpanj 2020. 22:38

E simbalija tocno te kuzim 😂 tak ja stavim malog na plazu i on puze (po podu vojnicki naravno, al fakat pici ko lud) i onda cujem druge mame na plazi kako komentiraju, i budem si ponosna ko ne znam kaj 😂😂 a fkt smijesno. Nit je to moje postignuce nit sam realno imala ista s tim 😂 nit bi bilo ista drugacije da je propuzao za 2 il 3 mjeseca il kad vec. Presmijesno 😊

PetraB
    05. Srpanj 2020. 00:02

Losa da, da... Uzimam online novalac 😊
    Hm, da... Odgoj danas sto se tice materijalnog... Tesko je, nama se svi cude sto kcer nema mob, komp u sobi, tv u sobi... I takve piz... Mob joj ne tteba jer kao prvo tek je drugu r zavrsila i u skolu i iz skole ju se vozi. Ima onaj smartwatch kad je vani u selu da se moze javiti ili da ju mi mozemo dobiti (iako smo svi, mislim na roditelje, vise od susjeda pa znamo uvijek gdje su klinci)... Imamo tablet i laptop koje koristimo svi. TV smo rekli nece nikada nasi klinci imati u sobi. Imamo jedan tv i zna se kad se gledaju crtici. Ionako vise poticemo kreativnost u smislu crtanja, izrada svakakvih gluposti, slaganja puzzli i sl... Isto smo u sasvim ok financijskoj situaciji no realni smo. Kupovati klincima markiranu robu mi ne pada na pamet jer ne garantira kad litetu (uvjerila se masu puta) a kao drugo jos uvijek su u onoj fazi kad nesto nose jednu sezonu tako da stvarno ne vidim smisao. Kcer je sa vrticem isla i na ljetovanja i na zimovanja i kad ju danas slusam kako prica o tome ni kune mi nije zao. Da ce biti izazov to izvesti sa njih cetvero hoce, no obzirom da stvarno zivimo u skladu sa nasim primanjima nadam se da cemo uspjeti. Magdalena nikada nece cuti da joj nesto necu kupiti jer nemamo novaca ili je preskupo vec joj uvijek kazem da razmisli jeli joj ta stvar zaista potrebna. Vrijednost novca pocinje polako shvacati pa joj znam ponekad cijenu necega usporediti recimo s tim koliko mm i ja moramo dana raditi da se zaradi taj novac. A sta ce iz svega toga ispasti... 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Bobica91
    05. Srpanj 2020. 00:05

Simbalija malo vode par kapi etericnog ulja limuna i lavande. Uzela sam malu bocicu na spricaljku tipa 10 20 ml i stavila vode i po par kapi ulja.  I onds samo spricnem prije setnje navever malo na njega na nogice i malo na rukice i evo vidim nema uboda.
    Jedino treba prvi dan malo probati sa se vidi da nema reakcije na ulje, moj nema reakcije na nis.
    Losa e tako da imat za po kuci onda stima, jer stvarno kud sve prodjemo sa tim i onda da to vozam po stanu. Ionako se muzu dizu kose na glavi kad ovako dok izlazimo prodjem po nesto pa sa kolicima. 
    Lavice nadam se da su roditelji ok. Korona se razbuktala vjerujem da cemo svi u karantenu kad prodju izbori. Na tvu ne govorr svu istinu puno je vise oboljelih barem kod nas u Istri.

MaRe
    05. Srpanj 2020. 06:11

Bobice i ja mislim da ce sad poslije izbora opet zatvarat iako si Hr to ne moze više priustit jer cemo bankrotirati gore od Grcke xD
    Bas jucer bili na cugi s kumom,on je policajac i kaze kak vec sad imaju puno vise slucajeva za provjere i puno vise je zarazenih nego u prvoj turi..da mogu cijelo Đakovo i Pozegu u karantenu stavit xD
    .
    Noc na prosla dobro..malac spava tako da je sve dobro proslo a za ubuduce mama mora imati oci i na leđima  🙈

annika
    05. Srpanj 2020. 06:36

Moj dječak zaspao jucer jucer dugo vremena oko pola 10, meškolji se on nešto meskolji, ja pogledam na mob a ono proslo 6 
    nisam sigurna za karantenu jedino iz razloga sto si ne mozemo priustiti karantenu. 

[iimg]

• Zarica
    05. Srpanj 2020. 08:08

Ni ja ne ocekunem vise karantena. Daleko smo jos od bankrota, ali rapidno cemo ubrzat raspadanje ako im to opet padne na pamet. Mi rezervirali apartmane krajem sedmog, jedva cekam...
    .
    Mrgud, nas mali isto navecer poceo putovat po kinderbetu uzduz i poprijeko. Bas se bori da ne zaspi i uspavljivanje traje puno duze. Na kraju se rasplace pa vristi jos neko vrijeme dok ne klone

• Bobica91
    05. Srpanj 2020. 08:21

Nadam se. Znam da si ne mozemo priustiti karantenu ali s obzirom na broj oboljelih ne pise nam se dobro. 
    Boze sacuvaj toliko trubili o distanci maskama i onda pred izbore kampanje druzenja slikanja bez maski bez odvajanja od 1.5 m ili 2 m. A u ducanima svuda obavijesti kod mene u banci Zagrebackoj ulazis jedan po jedan.
     Zao mi je jedino sto ce se to nastaviti a nama porodajni proci. Kakve sam ja planove kovala kao kad budem kuci gdje cemo sve ici, na kraju eto me oko zgrade 😂😂. 

PetraB
    05. Srpanj 2020. 08:52

Jutrooo... Eto mene cure pocastile spavanjem do 7 😎. Pojele i vratile se spavat a ja lezim u krevetu i surfam 🤦🏻‍♀️... Mislim da cu se dic i ic pit kavu jer koliko cujem i ostatak jos spava 🤭
    Da... Korona... Karantena... Definitivno mislim da sada brojke nisu stvarne i da se malo "uljepsava" brojcana situacija. Zatvarat nas vise nece jer tocno to sto kazete mi si to ne mozemo priustiti. Imali smo super situaciju i jos jednom ako i mnogo puta do sada politika je ucinila svoje a danas cemo vidjeti jel je nas narod ista shvatio iz svega ovoga. Bit ce ona nasa poznata... Tko prezivi, pricat ce... Al ovaj put doslovno na zalost.
    A sto se tice koliko ljudi se uopce drzi uputa tipa distance... Neki dan u lidlu, stojim na blagajni 2 m udaljena od gospodje ispred kadli zenska iza mene stane na korak od mene. Kos u prvi tren pomislim kak zeli nesto s one police sa glupostima ispred blagajne. Aj napravim dva koraka naprijed (gospodja ispred se taman pomaknula slagat stvari pa rekih ajde) kad evo ove iza opet do mene... Pa mamicu ti jarecu... Kaaaak? Pogledam ju i velim ok, ne morate 2 metra al dajte bar metar... Pa to cak nema veze ni sa koronom na to sam opcenito alergicna. Ako ti migu osjetiti zadah iz usta preblizu si mi i tocka, bila korona ili ne 🤢🤯🤢🤯... Popizditis dobijem,a pogotovo sada. I tu stvarno ne mislim samo na svoju sigurnost. Ja ne znam jeli gdja ispred mene neki kronicni bolesnik. Sto ako ja bez simptoma prolazim i nemam pojma da imam koronu. Na zeni moga tate se ne vidi da ima ikakvih zdravstvenih problema a zena ima dijagnoza i dijagnoza. Treba razmisljati o drugima a ne samo o svojoj guzici. Al jbg...
    No cure, usprkos koroni i danasnnim bombardiranjima s izborima, zelim vam ugodnu i mirnu nedjelju 😘😘😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    05. Srpanj 2020. 08:59

Mi se sad probudili, niš mi nije jasno 😱
    Imali presvlačenje i hranjenje oko 5 i očito malo produžili svi 😁
    Danas jabuka na meniju 🥰
    .
    Ja više apsolutno ne znam što da mislim o koroni 🤷

[/url

Grizli
    05. Srpanj 2020. 09:15

Jutro cure... Meni mozak kuha morala se doc izjadat. Sorry... Muzevi mi digli tlak tako da sad sam se zatvorila u kupaonu i idem opeglat kosu iako nisam jmala namjeru se peglat danas aliiiii ne mogu iskociti iz koze. Toliko su me isfrustrirali da mislim da nakon peglanja ce mi se kosa nakovrcat opet od zivaca. Damu stavila spavat sad samo da nas puste na miru. Znaci jucer mi razdrkaju cijeli danda bi se sogorica i svekrva dogovorile da se nadju kod nas na kavi u 9 i tu da ce se spremat i sređivat za krstenje i tako to. Upravo sam poslala muzu poruku a stoji iza vrata da ih otpravi jer sumnjam da ce u kupaonu uci danas. Super su mi one odlucile bez nas ista pitat se tu nac i td. Znaci nemogu niti laganini se oprat, sebe spremiti, malu, dojiti di i uvijek nego moramo u sobu ici onda ona zjake prodaje jer nije navikla tamo da dojimo. A tako sam se nadala mirnom jutru kad vec u 12h cemo krenut sa susurom. Zao mi sto nisu karantenu prekjucer stavili da nitko od njih nije mogao doc majke mi bolje bi mi bilo.
    A osobno mislim da ce postroziti mjere al necemo opet u karantenu ici kao ono u 4mj sto smo bili. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.