ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    06. Srpanj 2020. 11:37

Jutro curke.. 
    Petra aj slikni kad budeš mogla/stigla sling ☺️ nije hitno.. 
    Grizli malena je sad dijete Božje, čestitam što je ave dobro prošlo, uz dvije kokoši.. moji su zezali da će T biti od krštenja dobrica, a on zloćko.. 
    Beba nama pedica rekla da se zna promijeniti okus mlijeka, te da neke bebe odbijaju sisu, dok druge polude i još bolje sisaju. 

MaRe
    06. Srpanj 2020. 11:40

Grizli super da je sve dobro proslo 🙂
    Red stici ce to sve naši...preko noci se promijene i skuze nesto novo. 
    Beba on kako vec sad pije vise AD nego doji ne znam dokle cemo al ono nadam se dok barem dva obroka ne uvedemo. Mlijeka ima sve manje i moze mi proci cijeli dan da nemam potrebu dati mu sisati...iako sam u pocetku bila mal tuzna skulirala sam se jer mu nista ne fali...nek pije Ad i jede kasice 😃 6 mjeseci sam dojila i to je puno vise nego sam u početku mislila da cemo moci...sve ostalo je bonus

mrgud_zg
    06. Srpanj 2020. 12:04

Beba ja dojim jos. Mislila sam nekako s godinu dana prestat, planiram se vratit na posao a nekako nemam volje da nam to ostane “nocni ritual uz mazenje” kako cesto citam. Kako planiram bit veci dio 7 i 8 mj na moru za sad jos imamo 1 obrok i stvarno mi je najlakse sad dat cicu. Mislila sam postepeno na jesen pocet smanjivat. Vidjet cemo
    Nego, osim tog home made spreja, jel imate jos neku preporuku? Nemam pojma gdje da nabavim tu ulja.. Znaci moje dijete je magnet za sve moguce sto ga moze piknut 🙄🤦‍♀️
    Pitanje 😁 kako ja nikad u zivotu nisam kompote radila 😊🙈, dobila sam sad od frendova sljive. Kak to pripremate?

Red Fox
    06. Srpanj 2020. 12:08

Beba znaci stvarno nema nikakvih pravila 🙈 hvala, utjesile ste me 😁
    Ja ne dojim i bas mi je zao zbog toga 😂 jedva cekam drugo dijete da opet probam 😂
    Mrgud ja ti kompot kuham na zdravi nacin, stavim u vodu jabuke, kruske, sljive i malo limuna, pred kraj dodam zlicu meda i to je to. Mozda netko ina bolji recept. Ja inace sve radim po principu fitness.hr (tak se moj muz sprda 😂)

beba2025❤
    06. Srpanj 2020. 12:19

Mrgud, ja isto kao RedFox radim kompot☺️
    RedFox, ja tek s trećom bebom naučila dojiti, sa prvom nisam nit znala ništa i kako je bio carski, sve to nekako naopako, samo sam se izdajala i to malo je pila i ostalo na AD. 

Hvala cure na odgovorima❤️

beba2025❤
    06. Srpanj 2020. 12:19

Lavice, kako su ti roditelji? 

DeeDee
    06. Srpanj 2020. 12:26

Mrgud stavis nasjeckano voće u vodu i kuhaš 😂
    Šljivama ja samo maknem koštice, ne sjeckam na manje. 
    Na kraju dodaš meda/šećera/ništa, tako bar ja :D

[/url

• Bobica91
    06. Srpanj 2020. 12:34

Mrgud u dm uzela 15 ili 18 kn je bocica imaju barem 20 vrsta ulja male bocice. Mi palimo one male svjece sa uljem u dnevnom pa imam vise vrsta i dobri su. Ali imas i gotove kremice i sprejice u ducanima pa mislim moze i to. Ili stavit predvecer onu mrezicu za koamrce na kolica. 
    Losa danas ga je jeo ja ga skuhala 10 min kao zobene sebi i buter tikva i pastrnjak izblendala pojeo je sve svidjelo mu se. Ali dobro imamo brdo namirnica cemo isprobavati. 

• Bobica91
    06. Srpanj 2020. 12:40

Kad sam rodila imala sam zelju barem 6 mj jer znam da je najzdravije majcino mlijeko ali zapravo isla.sam.dan po dan kako je on  svaki put lijepo dobivao tako sam vidjela da sve stima i bila sretna. I mislila ako uspijemo i 6 mj dobro je. Ide nam super tako da bih do godine poslije vise ne. Ne svidja mi se kad vidim dijete koje hoda i mami cupa majicu da uzme sisu. A jos manje dijete koje se igra posrce sisu pa nastaviti trcati. Nadam se da me ne bu te kamenovale 😂😂. 
    Ma bitno je da je beba zadovoljna i da lijepo dobiva. Netko moze netko ne netko nece itd. Ali moram priznat meni super prakticno izvadim sisu i obrok spreman. Bas mi se n3 bi dalo sa tim bocicama i sisacima zezat pa kuhat pa nosit van. Ovako sam na miru. 

DeeDee
    06. Srpanj 2020. 12:46

Ja (ili beba :D) nisam nikad naučila dojit, tj. od prvog dana smo na kombinaciji šeširića i izdajalice - podjednako mi je komplicirano a kako (najčešće) mogu izdojit dosta brzo onda si uglavnom pripremim kad idemo negdje a znam da će me tražiti u nekom kratkom vremenu. Sad od kad kombiniram i AD onda si znam uzet vodu i prah pa procjenim šta mi je jednostavnije i kakvo je stanje sa sisama :D
    Ma glavno da su nam sve bebe dobro, ostalome se svemU prilagodiš u koracima 💓

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.