Da se nadovežem još na stokke, zaricin komentar i zdravu pamet - mi smo ova kolica dobili od žene koja ih je htjela bacit jer neće valjda drugo dijete koristiti ista 😱😱😱
[/url
Jao prijavljujem prvi pad sa kreveta...srce mi stalo...sva sreca nij jako visoko i pao je na jastuk na podu al svejedno....na sta se treba pripazit tokom dana? On je odmah i zab da je pao al ja bome nisam 😒
MaRe pazi samo da ne povraća. Kad ti treba spavati? Taj dio je malo nezgodan s bebama jwr se inace treba paziti da nisu pospani u ocekivano vrijeme. Ali vjerujem da mu nije ništa
Zarica tesko je ovo sto si rekla postici, mi s nasima puno razgovaramo ali vjerovatno nisu do kraja svjesni. Ali npr. kad je starija isla na more s razredom svota koju je ona nosila bila je medju najmanjima u razredu.
Ja se isto tesko pronalazim s drugima na toj temi. Ja npr. nikad nisam išla na izlete ni ekskurzije sa razredom, mislim da mi je od svega to najteze padalo i to mi je obvezno da klinci idu s razredom ali opet dobiju love za trosenje manje od vecine drugih iz razreda- i redovito mi jos vrate novac kuci
[iimg]
"Ako neko ima viska novaca pa djeci kupuje gluposti neka im bude no nisu mi jasni ljudi koji nemaju pa kupuju djeci skupe stvari jer su uvjereni da tako mora biti. Npr. ako nemas novaca ne moras kupiti kindac od 2000 kn za bebu, mozes uzeti u Ikea-i onaj za 500 kn i tako neke stvari… Bebi tako svejedno, a iskreno mislim da su oboje jednako sigurni za spavanje bebe…."
Točno to sam prije mislila ali sam se krivo izrazila pa je mozda glupo ispao komentar. Stokke kolica ne bi sigurno kupila da sam kupovala sama. Fora mi izgledaju i imaju par prednosti ali i dosta mana. Po meni najveća mane (uz cijenu) je težina, stvarno su i konstrukcija i košara uzasno teške, sportski je ok. Ja ne mogu sama preko više od dvije stepenice ni bez bebe u njima. Druga stvar ogromna su i kad ih sklopis. Znači ja sam u Twingu morala spuštati sic da mi stanu dok sam košaru koristila 🤦.
I meni osobno fali košara na dnu da mogu utrpati stvari, ima samo neku torbu.
Prednost su veliki kotači pa bez beda možeš po makadamu, šumskom putu, čak i šljunku i definitivno podesivost visine, to nam spašava leđa.
[/url
Nama je isto prvo, ja bih još jedno al otom potom.. I nema nitko od frendova klince, vjerojatno kupimo nešto što be treba, igračke i tako to, ali ja sebi za gušt. Mm uz naše što imamo radi kod privatnika u sektoru poljoprivrede. Ne živimo luksuzno, ali se volimo počastit tu i tamo. Mi smo dobili kolica nio koja su ogromna kad se sklope, uz to imamo astru sa 3 vrata i mali prtljažnik.. Malac je dosta robice dobio tj nasljedio od tetinih klinaca, ja ne patim za matkiranim al ona da.. Sve je ko novo jer nisu iznosili. Danas navečer bi trebali na jednu feštu, al ja najrađe nebih išla, mali još po noći nije bio bez mene.
Ako se nekom fakat svidjaju stokke kolica (pritom mislim na ova xplory,meni osobno kao katapult izgledaju) ili icandy i imaju novaca bez da osjete-njihove pare nek rade sta hoce s njima. Ja nemam neku razvikanu marku s ovih prostora al sam ih platila izbove danas perspektive puno previse-no,odvozila si dvoje djece,i dalje su kvalitetna i ko nova i imali smo novce za njih,najbitnije nisam isla u minus sigurno za nijedan hir oko djece.
Prvo su bila status ta stokke,pa onda mima,pa subsad bugaboo... svake godine nesto drugo!
Slazem se za ovo oko gadgeta; suludo mi je da uopve djeca ispod 7 godina imaju ikakav gadget, a iznad 7 bi trebalo biti ono osnovno za javit se gdje su i amen.
Mi imamo peg perego i zadovoljna sam bas radi kosare. Ujutro kad odemo u setnju potrpam sve iz ducana nis ne nosim. Ima mjesta bas i cvrsta je kosara.
A stokke kolica su lijepa ali preskupa. Frendica mi je isla u srbiju po njih nije bilo ovdje kakve je ona htjela. Sa svim dodacima dosla su preko 10 000 kn.
Moj se uopce nije htio voziti do nedavno i sad se vozimo kratko pa ga nosim u nosiljci pa spustim itd.
Dusa bi me boljela. Na kraju se ni njeno dijete nije htjelo voziti pa ih je prodala.
Ali takav tip kolica mi se svidja samo nije prakticno u smislu da mozes sva potrpati.
Uf rijesila se sogorice i ostale svite danas. Glava me od svih boli. Mala je krepana samo sta ne zaspe, a onda ce biti veselo tokom noci kad se u 3 probudi kao da je podne...
Lorena sretnih vam 6 mj!😍🥂
Ja sam definitivo preodusevljena nasim odabirom kolica maclaren daytripper njima jediniima nisam nasla ni jednu najsitniju manu od svega sto smo kupili. Lagana, ogromna kosara, daju se stisnut na relativno malo mjesta, super su mi stvarno, a cjenovno su bila povoljna bi ja rekla za 3000 kn dobili kolica odlicna. Mislila sam da nece moci po kamencicima al i to prolaze. Jedino ih masakriraju one kamene ulice koje nemaju fuge sto kod nas imaju jos uvijek neki dtari gradovi al to mislim da svim kolicima smeta i onda obicno koristimo obilazne rute i nije neka frka jer takvih je ulica stvarno malo.
Meni ta stokke kao i ona mima kolica izgledaju full nestabilno neznam zasto. Al ko voli boze moj. Samo me isto nervira kad si ih kupuje ekipa i onda posljje se zali da je to sve za bebe uzasno skupo. Mogla sam i imam za takva kolica al mi nije oadalo napamet to sto bi Bobica rekla dusa bi me bolila da kupim a ona da se nije htjela voziti ni slucajno u njima. Ispalo je da za sad voli biti u njima i jos je u lezecem polozaju kao u kosari.
Moj se mrzi voziti u kolicima. Poslala jucer ujutro kcer do trgovine 200 m od nas s njim, vracaju se a ono kroz prozor cujes urlikanje kao da mu kozu deres s ledja, ja im otvorim vrata a on ni suzu nema u oku, nabacio smile. Sva sreca pa nismo kupovali kolica.
Meni su inace ta kolica sva super za vidjeti, cak i ja ljakse prepoznajem stokke mi imamo ta peg perego pliko p3 i i tu matijinu deracinu su super
[iimg]
Moja se obožavala voziti prvih 3 mjeseca dok nije kužila svijet oko sebe, svaki dan smo radile duuuuge rute. I onda su krenule plačljive scene, onda je skužila nosiljku i kako joj je super na mami, a usput može i gledati i od tada ako sam par puta koristila kolica. Dere se i u sportskom nastavku, stavljala sam je pod 45 stupnjeva to joj je bilo zanimljivo na kratke rute i ako je netko zabavlja, radi face i slično. E kad smo kod toga, da bi sportski dio stavila u sjedeći položaj, treba li beba baš biti jako čvrsta kad sjedi? Danas sam sjedila s njom na podu i zapričala se sa strane i okrenem se bebi, a ona sjedi, posjela se sama bez pomoći dok nisam gledala onda sam je molila da ponovi i nije više naravno. Kad sjedi može se sama uspraviti, može dići igračku i opet sjesti ravno, ali ne zna se spustiti nego se baci. Kad se umori zna pasti kao kruška pa me strah da se ne ozlijedi. I sad računa li se to kao posjela se pa može u kolica i nosiljku na leđa ili se treba čekati da bude sigurna u sjedenje? Losa možda ti znaš?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji