ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    04. Srpanj 2020. 10:51

Slažem se, da. Mislim da je najvažnije ići u skladu sa svojim mogućnostima, ništa drugo.

[/url

annika
    04. Srpanj 2020. 11:32

Pa realno ja njima mogu kupiti i novi mob i skuplje patike ali im radije stavim u stednju i recimo da njih dvoje mogu trenutno kupiti svatko sebi dobar polovni auto. Nasa primanja nisu losa ali mi smo nas stan i auto kupili bez kredita

[iimg]

annika
    04. Srpanj 2020. 11:38

Hocu reci, treba biti realan. Ja sam iskreno odrasla u jako teskim uvjetima i nisam imala neke osnovne stvari. Vjerovatno me i to oblikovalo u nekim razmisljanjima. 

[iimg]

• Bobica91
    04. Srpanj 2020. 12:12

Ja sam uvela mrkvu ono 3 dana ali tipa pola mrkve u kasici jer zatvara pa nisam htjela da ga zatvori i saf nu je bas ne dajem cesto. 
    Sto se tice troska uzas sta reci Annika valjda budete rijesili to mislila sam da je cifra manje jedna nula. Nissm dobro procitala.

• Bobica91
    04. Srpanj 2020. 12:19

Super, svidja mi se takva raspodjela mislim da vise ljudi pate da djeci nesto kupe markirano jer djeca ni neznaju. Poslije kad su veci onds da jer vide medju drustvom i na raznim ovim drustvenim mrezama. 
    Ja gledam moju frendicu ona maloj vec sad ima 3 g kupuje skupe markirame stvari i ostalo a nis joj zanimljivo sve baca i onda daje telefon na igru koji na kraju razbije. A tel nije znj nego novi iphone. 

mrgud_zg
    04. Srpanj 2020. 12:42

Jutro zene! Mi imali uzasnu noc, budenje svakih sat vremena, 3 hranjenja 😫. Zalim se muzu jutros kaze on pa nocas ti je pun mjesec. A moj mali uvijek koji dan oko punog mj uzasno spava. Bar se tjesim bumo vidjeli 🙈
    Sto se kakanja tice, on je prvo kakao 10 puta dnevno, pa nakon 3.mj po 5 puta. Odkad smo na kasicama kaka 1 put, a ponekad preskoci dan. 
    Annika super mi je ovo tvoje razmisljanje. Ja sam skuzila da kupim malom hrpu gluposti (sitnice), vjerojatno jer mi je prvi i jer mi nema puno bliskih prijateljica djecu pa se nisam izgustala, a onda skuzim da je najbolja igracka vrecica maramica i slicno 😂 
    Kad smo izgradili kucu govorila sam da bi voljela imat 3 djece. S obzirom da sam vec stara voljela bih jos 1. Ako me potrefi pa da je razlika ne manja od 2,5 godine..

Simbalija
    04. Srpanj 2020. 13:01

Kako smo sad dosta na Rabu, a ovdje ima more bogataša često viđam bebe u armani bodiju, kolica stokke ili icandy i takve gluposti i kao što kaže Lavica kae s glavom. Kao preko djece oni pokazuju svoj status, možeš misliti u kakve razmaženke se tek kasnije pretvore, mali od susjeda hoda s Iphonom11, ima 7 godina! Meni je to suludo koliko god novaca imala, meni je najbitnije da je dijete čisto, a kad je malo veće da je kulturno i odgojeno.
    --
    Što se tiče broja, voljela bih dvoje, zapravo ne bih imala ništa protiv niti da ostanemo na jednom, ali nekako mi je to sebično prema djetetu, kao što je netko napisao život je dug, a bit će ima lakše i ljepše u dvoje. Uvijek sam htjela malu razliku među bebama, ali sad me trta za ići na drugo, nisam spreeeemnaaaaaa 😩 i ne znam kad ću biti..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    04. Srpanj 2020. 13:07

Ja bi voljela još jedno ali veći razmak, sad imam 28, tipa da s 33 rodim drugo bi mi bilo taman ali no, vidjet ćemo što svemir kaže 😁
    U svakom slučaju dvije godine pauziramo minimalno, i zbog sebe i posla i bebe 

[/url

DeeDee
    04. Srpanj 2020. 13:10

Haha simbalija mi oplačemo svaki put kad sretnemo nekog sa stokke 🤣🤣🤣
    Svi neki pici pici šeću a mi ko seljačine zadnje, točno vidiš kako nas odmjere s upitnicima iznad glave😂😂
    Još neki dan dečko komentira da bi trebali na neko stokke druženje haha

[/url

• Zarica
    04. Srpanj 2020. 13:11

Mare, za to zeljezo sam ti zaboravila odgovorit...ponovila mi je pedica ono da beba do 6 mj potrosi svo zeljezo pa da se nekad automatski davalo na recept, a danas se bebama vadi krv da se vidi jel im stvarno fali. Bas je rekla svim bebama tak da mi se cini da je mislila i na one koje su na ad-u. Mada mi iskljucivo dojimo. Njemu je na kraju super ispalo zeljezo. 
    .
    Sto se tice financija, ja sam odrasla bas u teskim uvijetima. Vecinu zivota sam provela 'obiljezena' financijskim problemima i bila sam takav tip da sam zbog toga potiho patila. Sad kad gledam na to toliko mi je drago da sam imala bas takav zivot kakav sam imala. Naucila sam cijeniti stvari i ne uzimati ih zdravo za gotovo. Jako sam zahvalna roditeljima jer sad znam koliko im je bilo tesko s nas 7 i kako su zapravo dobri roditelji bili. Mm je imao slicnu pricu. Sada smo oboje visoko obrazovani i imamo poveca primanja al stojimo realno na zemlji i stalno smo svijesni kako smo zapravo blagoslovljeni. To je ono sto zelim da i nas malac zna i malo se cak bojim da ga ne uspijem 'naucit' da nista ne pada s neba vec iza svega stoji trud i rad. Cesto onako iz obicnog razgovora s ljudima mi bude jasno kolko nisu svijesni sto znaci zaraditi nesto ili bar razliku izmedju zaraditi i naslijediti  Valjda sam sad bas u tim godinama di svi nasljedjuju nesto od svojih i jednostavno vidim kolko nemaju pojma sto znaci sam si nesto napraviti u zivotu😛  Razvezala se malo. Evo mi oboje mrtvi umorni putujemk s malcem sat vremena udaljeno na rostilj ko prezivi pricat ce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.