Beba slazem se apsolutno. Nikad ne bih vrijedala osobu radi imovinakog stanja ja se zapravo divim ljudima koji su pozitivni u svojoj neimastini tj ajmo rec skromni i zadovoljni. Na kraju krajeva ne kupam se ja u novcu ali nije novac bitan sto da sam bogata a imam muza koji me mlati opet bi moj zivot uzasan. Nego njena usporedba sa dijabetesom i jos necim sto je spomenula Losa je napisala visok tlak, a ona ocito nezna da osoba koja ima to moze imat hrane u izobilju ali ne smije je jesti pa sto je onda veci jad u zivotu.
Tata mi je preminuo 2017,imao je dijabetes imao je radi njega trajna ostecenja, nekoliko puta padao u kome hiperglikemijske nismo znali hoce li se izvuc. Ja jednostavno neznam jel ta zena razumije sto je pisala ili nema osjecaja pa su joj necije bolesti zezancija. Ali sto se kaze bolje ne koemntirati shvatit ce da takvim komentarima ovdje nije mjesto.
Zenska je totatlno neinformirana...ja joj je ne zamjeram i meni su i otac i dida imali dijabetis i znam sta je to i kako...al zasto bi se ja sa njom razjasnjavala...sta joj god kazes shvati krivo...i sve sta smo prije spomenili svatila je krivo tj kako ona zeli...pari ovde da mi nista ne radimo....tipa sad kazem joj neda mi se nista nered mi je...pa to je trebutno stanje nebi da tako stoji godinama🙄🙄🙄....i to sta zivimo normalno ispada da smo razmazene ovakve onakve...ja prva nebi imala dite da mu nema sta dat jest ni sta mu obuc....neznam kako bi objasnila....radim za placu i zivim od toga...i bok....meni je stvarno gust bit na selu...i radit te neke stvari...nemam nista protiv...bas se svaki put potrudim da ispadne dobro...
I isto se slazem da netreba nekoga osudivat radi imovinskog stanja...danas imas sutra nemas...sve u sekundi propadne ...al mislim da ti kao osoba uvik moras bit svoja i uvik ista...novac ti treba za zivot al on ne cini osobu sretnom...
Ma upoznala sam ja Bobice takve zene. Primorane na teske fizicke poslove pa navodno u tome uzivaju i onda im cijeli svijet kriv i sve koje ne rade kao one su razmazene i jadne, i sve bolesti su izmisljene i prenemaganja.
[iimg]
Lavice 🤗🤗🤗 Jako mi je drago da ste se malo maknuli od svega a mami drzim fige da se sto prije oporavi. ❤️
DeeDee eto, cula Vita da se mama zali kako ona nista ne radi 😜😜... E sad draga moja, oci i na ledja 🤭
Mikio pa sunce mu poljubim, kako nije zaraslo? Rupa? Wtf? Na tebe stvarno sve 😒
url=https://lilypie.com][/url
Bebaaaa smijem se na tvoje komentare i triput malu probudim 😂😂😂! Jeeep ja sam ona sa lulekom tj mom se lulek ne dize na mene ili tako nesto. Puca mi srce ako sam je ja najvise naljutila.
Mikio aaa daj sta jos i to sada te strefilo. Nadam se da ce uskoro zarasti. Inace za zacjeljivanje rana je jako dobra terapija bioenergijom. Mojoj sestri nisu savovi htjeli zarastat zbog tumora pa nije smijela na zracenje kao dok to ne zaraste i zahvaljujuci tome full brzo joj zarasli da onkolog i derma nisu vjerovali. Pa mozda da tako sta isprobas. 🤷♀️
Smij se u sebi, tako ja😂😂😂😂
Ma, lulek i primanje luleka me dokrajčilo😂
Za par dana ću se ziher vratiti unatrag čitati ponovno😄
Koza, da nije onoliko lajala, mogla se lijepo družiti s nama i nasmijavati nas.
Šta kog briga što Losa čačka pipicu, što se tvoj lulek ne diže bez viagre, što Lavica krstari, što su moje gaće na stolu i što DeeDee jede iz pekare??
Mogla je biti glavna faca u grupi sa takvim provalama🤭🤭
Aha... Pobjeglo mi... Lorena drago mi je da si rekla sto te muci, nadam se da ce shvatiti da dijete nije tvoje nego vase.
Sto se tice ovog cirkusa od JasNE… Ja bi rekla da se radi o muskarcu koji zivi sa svojom mamom i zbog toga nema zenu pa je isfrustriran 🤣 oh well... Ludih ljudi svuda pa tako i ovdje
Sigurno sam jos nesto htjela natipkat al zaboravih.
url=https://lilypie.com][/url
Mikio nadam se da ce to nekako zarast...drzim 🤞🤞...
Meni je bas dobro dosla...nisam se nasmijala tako nezz od kad...zadnji put kad su aukcije bile😂😂...lajanje njeno sam laganini na ignor prebacila...
...zaspala a nisam poslala..🙄
Meni je na ovom forumu pregenijalno kako svako tolko netko briljira da vristim od smijeha. Danas je to beba. Znaci tolko sam se smijala na glas 😂😂😂 i na kraju si cijelo vrijeme mjslim da moram pitat kad dodem do kraja kakve to nokte imas? 😂 jesi i tii neka rokerica i sad te zamisljam s rozim noktima i nis mi ne pase 😂😂😂😂
Ps ja sam napisala da moj muz pere prozore, al mislim da nas je dosta to pisalo.
E vec sam imala fredov u kosarici i tek sad skuzila da mi nudi dostavu tek 15.7. A pise i ponedjeljak paskoro nisam obratila paznju.. a tad smo u zg 🙄
…zaspala a nisam poslala..🙄
Meni je na ovom forumu pregenijalno kako svako tolko netko briljira da vristim od smijeha. Danas je to beba. Znaci tolko sam se smijala na glas 😂😂😂 i na kraju si cijelo vrijeme mjslim da moram pitat kad dodem do kraja kakve to nokte imas? 😂 jesi i tii neka rokerica i sad te zamisljam s rozim noktima i nis mi ne pase 😂😂😂😂
Ps ja sam napisala da moj muz pere prozore, al mislim da nas je dosta to pisalo.
E vec sam imala fredov u kosarici i tek sad skuzila da mi nudi dostavu tek 15.7. A pise i ponedjeljak paskoro nisam obratila paznju.. a tad smo u zg 🙄
Ma, imam svoje nokte😂
Nemam umjetne, nije mi to lijepo 🤭
Ali su uredni, isturpijani na ravno, poludugi, nosim prozirni, crveni, crni ili zeleni lak.. po potrebi😂nisam fan roze😄
Sortiraj odgovore
Najstariji