ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bobica91
    03. Srpanj 2020. 13:41

Ja sam koma ovi zubi su uzas budio se nocas svaki sst vremena i onako iz sna place jako pa ga uzmem sisa oznojimo se vratim i tako do 9. S tim da sam legla kasno bilo vec 3 i nesto. Ali dobro da imamo te mazalice dentinox i anaftin pa se umiri kad mu se izmasira. 
    Damnarexx da hm prati ako je samo rukica  onda vidi za pon ako se siri odes u dezurnu amb. 
    Moj isto sad od vrucine ima te sitne crvene tockice i iza glave i stopalima barem mislim da je od vrucine pitat cu sad bas pedi. 
    Danas prvi dan piletina krumpir blitva dosta je pojeo zadovoljna sam. 

mrgud_zg
    03. Srpanj 2020. 13:43

Damnarexx ni moj jos tad nije znao spavat na trbuhu. To je negdje s 5 mj krenuo. 
    Simbalija woohooohooo 🥳🥳🥳 bravo za sjedenje
    Za zube su meni svi rekli s onom silikonskom cesticom sto se natakne na prst, mislim da to svugdje ima za kupit
    Annika o stvarno krasna cestitka. Uzas 🤦‍♀️

Grizli
    03. Srpanj 2020. 14:08

Angelly bravooo za zubonju!
    Annika pa za popizdit lijep poklon. A ja kako si krenula vec se radovala da je stvarno nesto super. 😒 Kad ono corak. Titi? Nikad cula. To bi Lavica mogla znati vidis da ona svasta zna
    Ja bas zvala pedi za osip na rukama tj laktovima pa mi rekla da je od zboja i sline vjerojatno. A ovo kod Damnarexx mi ne izgleda ko kod moje. 
    Meni za zube stomatolog moj preporučio neku ko krpicu sta se natakne na prst. Kupila ju u Bipi kao mala carapica pa prođemo svaki toliko ne bas nakon svakog cicanja. 

Lorena94
    03. Srpanj 2020. 14:19

Hej ekipica... Ja noćas nisam mogla spavat koliko mr je ona dotična gospođa nasekirala. Mali dobro spavao, al je zato danas koma, nije spavao 10 min 😡

• Zarica
    03. Srpanj 2020. 14:40

Dok ja sve procitala mali zaspo i opet probudio Bravo za Vitu i scmve zubice. I Lavice super da ste ok :) 
     .
    Nis, cekam iduci spavanac...

Emax
    03. Srpanj 2020. 14:51

Zdravo cure, ja se dosad nisam oglasavala u vašoj grupi bila sam u jesenskim bebama ali nasa grupa zaspala pa sam odlucila vas da pitam za pomoc! Imam bebu od 8 mjeseci koju sam do sad 90% dojila! Sa 7 mjeseci pocela sa kasicama ali nije bas sa tim oduševljen ali trudimo se i dalje! Ja sad zelim da prekinem sa dojenjem jer od kako sam rodila svaka dva tri sata budjenje jelo i preko noci i iscrpljena sam da se vise tesko sastavljam! Danas sam mu dala prvu bočicu popio je dva puta po 30ml onako u razmaku pola sata! Moje pitanje je ima li neka od vas iskustva sa tim prelaskom sa sike na flasu? Kako ste to radile koliko dugo je trebalo da prihvati flasu i koliko cesto dajete flasu na dan ako ste vec uvele kasice? 

Red Fox
    03. Srpanj 2020. 14:59

Damnnarex posalji mail i sliku na pedijatrija.siget1@gmail.com
    Grizli umrla sam od smijeha, al mislim da miki previse dela da ima vremena pisati po forumu.
    Cestitke na zubicu, ja sam kao rekla da cu mu prati cim izbiju i imam neku cetkicu al se iskreno rijetko sjetim.
    Moj je danas je jeo rizine pahuljice i bananu i recimo da je bar nekaj pojeo.

• mom12
    03. Srpanj 2020. 15:04

Cestitke na zubicima i Viti na okretu i kasici..🥰🥰..
    I moja ima neke tockice na ledima al ne pridajem paznju jer se ne siri to je vjerovatno od vrucine..ne povuce li se jos malo pitat cu ped... ne zelim dizat paniku...kod nas strajbat pare znaci...kao potrosit u ludo ajmo to tako nazvat....

annika
    03. Srpanj 2020. 15:09

MikiO od fizčkih simptoma ništa. Njemu su desni naotecene vec jako dugo. 
    Emax ja s tim nemam iskustva pa ti ne mogu pomoći ali iskreno nisam sigurna da će ti početi spavati ako ga prebaciš na bočicu. Sretno u svakom slucaju

[iimg]

beba2025❤
    03. Srpanj 2020. 15:34

Damnarex 😄😄tako nekako sam i ja govorila prije  10 godina 🤭
    Jel se povuklo s ručice crvenilo?
    Držim 🤞da brzo prodje. 
    Grizli, šta je sa necakom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.