Ja ne znam sta znači trajbat pa ne znam ni da li trajbam 🤣🤣🤣
Pa prvi komentar ikad je bio da sam ja lijena i da mi muž u ponoć ide po kebab, skoro se osjećam posebno 🥳
[/url
Sjecate se kako smo govorili sta mislimo kako ko izgleda sad bi bilo fer da segda Jasna izjasnii napise sta misli za koga😂😂😂😂
Ahahahah ne daj bože
[/url
Joj da ja pipi čackam… o da da …
Ima troje djece, obitelj od sedmero ljudi pa osmero djece. Zao mi ju je jer ocito nikad nije iskusila normalan muski-zenski odnos u kojem su oboje ravnopravni.
Inace, ja znam obitelj koja ima osmero djece i tipican su srednji sloj u HR… nista ne kukaju ili se mama obitelji jada i predstavlja ko patnica. Mozda zvuci okrutno no onako ti je kako si u zivotu poslozis stvari. Sreca i zadovoljstvo apsolutno nemaju veze s novcem niti novac donosi srecu. Zadovoljna i realizirana osoba pronalazi zadovoljstvo u svojoj okoloni… djeci, poslu, polju, kravama, kucnom ljubimcu itd…. A isfrustrirane osobe nisu nicim zadovoljne i uvijek vide sudjedovu travu zelenijom.
Hahaaa,, eto i tebi ju je zao😂😂😂😂
Ja ne znam sta znači trajbat pa ne znam ni da li trajbam 🤣🤣🤣
Pa prvi komentar ikad je bio da sam ja lijena i da mi muž u ponoć ide po kebab, skoro se osjećam posebno 🥳
Aaa,,, pa, prijavi se da znamo koja si. Nije mi se dalo vraćati natrag.
Dakle, ti si glavni lik. 😄
Mislim da ju je Grizli najviše naljutila😂
Jao Mikio pa kako nije zaraslo uzas, kolika ti je ta rupa bila. Meni je to uzas u 21 stoljecu hodas sa rupom na maternici jer ocito netko nije napravio nesto kako treba. Bas je bilo cudno jer je tebe to bas jako bolilo i eto na kraju zasto.
Pa sta ces cekati jos 6 mj da ti to zaraste ili ces ici po drugo misljenje.
Ja se spremam urologu nikako krenuti isto sestra napravila sranje sa kateterom sva sluznics se raspala jer ga je cupala nis jos zaraslo nije.
Moram se osvrnut samo ns komentar krave Jasne da je ljudima ovdje najveci problem dijabetes. Pa ocito pojma nemas sto je to ksd nosalantno masem tom rijeci. To je ozbiljna bolest koja zahtjeva dozivotno lijecenje samodisplinu, odricanja posljedice su nsizbjezne a zivot svakodnevni svakako stresan. Bez obzira na situaciju u kojoj se doticna nalazi meni se povraca od tskvih misljenja. Znamo tko je pisao o dijabetesu vjerujem ds nije lako pomiriti se sa time uz malu bebu jer miris se za cijeli zivot.
A za ostale komenatre dosla si kao kec da se nasalimo jer se nis drugo sa tim ne moze nit napraviti.
Ma nesretna je jadna, da. Da je ona zadovoljna svojim zivotom ne bi dolazila pisati takve bljuvotine ovdje. Nego se tjesi jadna da je ona prava zena amazonka i da voli tipican patrijarhalni odnos kakav ima u svom braku
[iimg]
Jao Mikio pa kako nije zaraslo uzas, kolika ti je ta rupa bila. Meni je to uzas u 21 stoljecu hodas sa rupom na maternici jer ocito netko nije napravio nesto kako treba. Bas je bilo cudno jer je tebe to bas jako bolilo i eto na kraju zasto.
Ja se spremam urologu nikako krenuti isto sestra napravila sranje sa kateterom sva sluznics se raspala jer ga je cupala nis jos zaraslo nije.
Moram se osvrnut samo ns komentar krave Jasne da je ljudima ovdje najveci problem dijabetes. Pa ocito pojma nemas sto je to ksd nosalantno masem tom rijeci. To je ozbiljna bolest koja zahtjeva dozivotno lijecenje samodisplinu, odricanja posljedice su nsizbjezne a zivot svakodnevni svakako stresan. Bez obzira na situaciju u kojoj se doticna nalazi meni se povraca od tskvih misljenja. Znamo tko je pisao o dijabetesu vjerujem ds nije lako pomiriti se sa time uz malu bebu jer miris se za cijeli zivot.
A za ostale komenatre dosla si kao kec da se nasalimo jer se nis drugo sa tim ne moze nit napraviti.
Bobice, totalno si u pravu.
Svakako da nema pravo vrijeđati nikoga zbog svojih frustracija.
Ja takvima uvijek pokušavam dati priliku da shvate, tko su i što su i nadam se da će shvatiti da griješe. Zato može djelovati kao da ih branim. To ne znači da im dajem za pravo.
Znam da griješim, ali imam osobni razlog zašto sam osjetljiva na takve ljude.
Bez obzira na sve što je napisala, meni ju je žao. Jbg. Žao mi je. Ona ne zna živjeti, ne zna se nositi sama sa sobom i svojim problemima.
Ima siromašnih ljudi koje poznajem i cijenim i poštujem ih, tako da nema veze nei
Bobice, totalno si u pravu.
Svakako da nema pravo vrijeđati nikoga zbog svojih frustracija.
Ja takvima uvijek pokušavam dati priliku da shvate, tko su i što su i nadam se da će shvatiti da griješe. Zato može djelovati kao da ih branim. To ne znači da im dajem za pravo.
Znam da griješim, ali imam osobni razlog zašto sam osjetljiva na takve ljude.
Bez obzira na sve što je napisala, meni ju je žao. Jbg. Žao mi je. Ona ne zna živjeti, ne zna se nositi sama sa sobom i svojim problemima.
Ima siromašnih ljudi koje poznajem i cijenim i poštujem ih, tako da nema veze nei
Jbg. Htjela sam stisnuti - odustani, jer, previše sam počela pisati tu na forumu, tako da mi je otišlo na pola.
Bebaaaa smijem se na tvoje komentare i triput malu probudim 😂😂😂! Jeeep ja sam ona sa lulekom tj mom se lulek ne dize na mene ili tako nesto. Puca mi srce ako sam je ja najvise naljutila.
Mikio aaa daj sta jos i to sada te strefilo. Nadam se da ce uskoro zarasti. Inace za zacjeljivanje rana je jako dobra terapija bioenergijom. Mojoj sestri nisu savovi htjeli zarastat zbog tumora pa nije smijela na zracenje kao dok to ne zaraste i zahvaljujuci tome full brzo joj zarasli da onkolog i derma nisu vjerovali. Pa mozda da tako sta isprobas. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji