ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    02. Srpanj 2020. 22:22

Cekaj beba otkud ti sa donjim gacama😂😂..  ja ispocetka mislila sa gornjim😂😂😂😂

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 22:24

beba2019

Losa😂ajd da slozimo.,ali ubit će nas Lavica🤭
    Mislim da si ti ona što čačkaš p…. po cijele dane u uredu😂
    Lavicakrstari i pije skupe sampanjce. 🤑
    Mikio ne posprema jer je lijena. 🤪
    Lorenu treba gadjati kamenjem i otvorenim dlanom tući😭
    DeeDee ne zna trajbat jaja, nego ju muž hrani iz pekarnice. 😄
    Grizli je željna LULEKA😝
    Mrgud samo broji lovu i shopingira🤩
    Ja nosim skupe gaće koje mi je muž kupio i stavio na stol kao i sve ostalo što mi stavlja😋
    Anniku i Zaricu jadne ne prepoznajem.
    Jesam nekog zaboravila?

MaRe, je postedjena izgleda, da, Mom, u pravu si. Ti si ta sponzorusa!! Tudje novce trošiš.
    Kome muž čisti kuću??
    Moj uvijek pomaže, ali nisam to tu pisala. 
    Dakle.... Tražimo još tu 😄😄

MaRe
    02. Srpanj 2020. 22:24

LoSa

Mene beba… ja ziher šampanjac pijem koji mi je netko kupio

Nije te zab..ti cackas pipi u uredu 🤣🤣🤣🤣
    Beba dobro si ti to rezimirala 🤣🤣

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 22:27

LoSa

Mene beba… ja ziher šampanjac pijem koji mi je netko kupio

Ma, jok, ti si prva😂ti cackas... Kako je napisala? Sve što stigneš u uredu???? 😂😂😂😂😂Bože, baci ciglu i budi precizan!!!!!! 

• mom12
    02. Srpanj 2020. 22:27

Sjecate se kako smo govorili sta mislimo kako ko izgleda sad bi bilo fer da se gda Jasna  izjasni i napise sta misli za koga😂😂😂😂

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 22:30

mom12

Cekaj beba otkud ti sa donjim gacama😂😂.. ja ispocetka mislila sa gornjim😂😂😂😂

Pa, šta ja znam, ja sam ju shvatila kao, gaće, jel, donje rublje.... Tko zna šta je pjesnik htio reći 😄pobjegla je!
    Jel na kraju ima troje ili osmero djece?
    Jbt. Ispljuva nas žena i ode. 
    Nek. Možda joj je sirotici sad lakše. 
    Bila je željna pažnje i eto, dobila ju je🤭

annika
    02. Srpanj 2020. 22:35

A meni je bas zabavna bila, ali sad kako kaze beba postala je bas degutantna i vulgarna. Stvarno odvratan rjecnik

[iimg]

• mom12
    02. Srpanj 2020. 22:36

Pa to je i taktika izludit je isprovocirat i otice sama...
    Ona ima troje...al je davala za primjer kako bi zena sa osam djece jos polje ovo ono

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 22:42

annika

A meni je bas zabavna bila, ali sad kako kaze beba postala je bas degutantna i vulgarna. Stvarno odvratan rjecnik

Pa, da. Mislim, mogla je napisati sve što misli o nama i bez svih tih ljigavština. Mislim da ju ne bi nitko osudio, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje. Iako,kako je Mrgudica napisala, ne treba se niti obazirati. Mene nije uvrijedilo nista😂samo mi zgadila čitanje. danas mi je takav dan, pa sam imala viška vremena skicati na forum. 
    Možda se vrati sada kada pročita da nam je bila zabavna. 
    Jer 100%cita!!!Jel tako Jasna???? Čitaš???? 😂

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 22:45

mom12

Pa to je i taktika izludit je isprovocirat i otice sama…
    Ona ima troje…al je davala za primjer kako bi zena sa osam djece jos polje ovo ono

Svašta. Uskukala se kao da ima 18-ero,a ne troje djece🤭
    A, nek ide. Ali, dobro si rekla.. trebala je reći, koja je koja, a ne da pogađamo😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.