ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 19:19

Bože, koliko je netko ugrozen😂
    OK, Lavica, na zapovijed 😊

annika
    02. Srpanj 2020. 19:21

Pozdrav gospodjo Jasnastavite tikere da znamo koliko su bebe stare

[iimg]

• Bobica91
    02. Srpanj 2020. 19:44

Hhaha znaci ja ne vjerujem. Da Lavice na zapovijed 😂😂. 
    Nego sad i ja hocu taj kolut. Hm sutra budem skocila do bipe ili dma da vidim.

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 19:51

LoSa

E i ja se nikak tu nisam prepoznala… a nekak ni jednunod vas ne prepoznajem u tom tekstu

Meni muž u ponoć ide po kebab 💪
    Nit muža nit kebaba na koji kilometar 😂

[/url

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 19:55

LoSa

Gospođo Jasnavi bi mogli kolumnu negdje pisati. Imate osebujan stil i bogati vokabular

Baš. Jbt. Koja prostakuša od žene. 
    Još piše, da smo sprdale žene sa osmero djece. Ne kužim.Tko tu koga vrijeđa?
    Ostajem pri svome. 
    Jako, ali jako mi ju je žao. 
    Nisam spominjala djecu, jer mi je to nepristojno,ali jadna ta djeca ako ih imaju. 
    Jer iz njenih rečenica se da iščitati da ima muža koji ju mlati, da nemaju novca, da joj je parfem luksuz, a more i ostalo nedostižan san. 
    Tako da ju ne mogu niti vrijeđati, jer mi je jednostavno prejadna😔

annika
    02. Srpanj 2020. 19:57

Sad si Dee gotova kad Vita krene 
    Lavice jos samo da ti mama bude bolje
    Ja prijavljujem zubic, donja desna jedinica
    Ja sam se prepoznala u kurjem oku . Dobila ga na desnoj peti pred kraj trudnoce. Boli ko sam vrag. Ali bila sam prezauzeta svim ovim sto sto jasna pise pa radimo ovdje pa vam se nisam pozalila

[iimg]

Lorena94
    02. Srpanj 2020. 20:13

Pozdrav drage moje.. T je bio užasan kod mojih, tak da se vratili doma, danas ga poslala ba 2 h kod svekrve nek se bakče posvađala se sa kretenom, očitala mu bukvicu, eno sad šuti ko...... Nisam vas uspjela popratit zadnja 2 daba, budem večeras ako malac bude lijepo spavao.. Vidjela sam da su se neki cijepili, držim fige da bude sve ok! 

ifkaminja
    02. Srpanj 2020. 20:18

Ovak se već dugo nisam nasmijala. 
    Rekla bi da je nemoguće da ovak nekaj hoda zemljom, al na žalost poznam sličnu osobu koja se živi za to da se bavi tuđim drekecima, a svoje ne vidi, svi su u krivu i jedino je ona "ispravna".
    Moram razočarat, nije svekrva 

annika
    02. Srpanj 2020. 21:30

Ma daj miki pa kako nije još zaraslo? 6 mjeseci? Bas mi te zao

[iimg]

Lavica27
    02. Srpanj 2020. 21:34

Annika ti si takav smijeh🤣🤣🤣
    Mikio ja sam pricala da smo bili s kceri na krstarenju prije i sad sam spomenula vikendicu pa sam pomislila zato.
    Bas mi je zao za rez...bas cudno da pola godine nije zarasao😳 Inace danas sam se htjela javiti jer sam procitala da vani postoje sleep traineri za bebe i da se neka zena u hr s tim bavi🤣 Od ocaja bi i ja pokusala🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.