Nego, mislim da sam jako brzo u vašem klubu, vrti se kao vol na ražnju i par puta se nekako na koljena gurala i guzu pokušavala dići🙈
Sad kad krene sve odjednom, još mi samo i neki zub fali 😅
[/url
Al me nasmija ova...umori se čitajući 🤣🤣 E a da nije Lorena to tvoja svekrva ili muž..posto cesto spominje to "zatuci maljem" 🤣🤣
.
Mikio tebi bas lose grah pao 😏 al razumljivo i da ne zarasta kad je mala na rukama od kako se rodila...sad kad pocne spavati i ti ces se oporaviti
.
Meni te reklame za sleep trenere stalno iskaču po instagramu xD
.
Annika bravo za zubic 🥳🥳🥳
Odmah mu slanine daj da jede (by sveki) 🤣🤣🤣
.
Deedee rekli smo ti da ce sve nadoknadit preko noći 😁
Tko je ta famozna Jasna??? Znate što draga gospođo, živimo na selu, moji u gradu, iako se i ja smatram selskim djetetom, ostao jedan ispit na faksu, imamo svoju zemlju, veliku baštu/vrt kako god želite, a moj čovjek se prema meni neće ponašati kao da smo u kamenom dobu ili srednjem vijeku, živimo u 21.stoljeću! I mogu se tu pojadat, jer su mi curke / žene super i imaju super savjete, pomažu... Vama ako smetamo produžite dalje! U zadnjem komentaru sam se pronašla zbog mame i jer sam napisala da bih mm zatukla maljem, mislim nisam si ja sama napravila dijete i nije samo moje, iako je više moje nego njegovo, nije se on patio od 2 h u noći do 17 h popodne da bi rodio to malo stvorenje! Niste uopće u redu! Kuću smo si sami kupili na kredit, nismo ništa dobili niti tražili od ikoga! Također, znam da vlada neimaština i da jakoo punoooo ljudi nema ni za život niti da ode na more, ali nismo mi krivi, već gospoda na vlasti! Iskaljujte se na njima! Pošaljite otvoreno pismo da ga svi u RH vide! Nakon toga, žalit ću se i na svekrvu jer je ista kao i vi! Napadala je kad će dobit unuka bla bla bla, sad joj ni sinak ni ja ne valjamo.. Ona je željna djeteta, pošalje SMS ili nazove da će doći, pa ne dođe narednih tjedan dana! Molim Vas lijepo gospođo Jasna, mi smo mlade mame, nekima je prva beba zato lijepo otiđite sa foruma!
Eh da,Annika čestitam na zubiću! Mikio žao mi zbog rane, mislim da bih i ja tako prošla da nije bilo moje mame, a ne svekrve jer ta nije pomogla ni kad smo useljavali. Štoviše mm više cijeni moju mamu, koja mu je dok sam ja bila na faksu spremala kofer i peglala, jer njegova ne zna peglat!
Ispričavam se na podužem postu!
🤣🤣🤣🤣🤣
Znaci kaj je ovo???
Annika tikeri, umrla sam 🤣🤣🤣🤣
Ja samo nisam zapamtila koja tolko krstari od vas?? Nekaj mi je ocito promaknulo. Ah posttrudnicki mozak 🤪🤪🤪
Taani velika beba 🥰
DeeDee 🙈 sad nema vise citanja knjiga 😏
Lorena neka si rekla sta trebas, ocito to morate rijesiti… Drzim fige da dode iz guze u glavu 🤞🏼
Lavice bas si nam falila 🤗
Ja bila kod gin, znaci moj rez jos uvijek iznutra nije zaraso skoro nis s lijeve strane, zato me i boli tolko. A to je i taj dio koji mi se otvorio bio… E kako se to vidi na uzv 😳 bas je rupa. Rekla mi gin mirovat (reko svakako naravno da budem uz bebu nespavalicu koja je na pragu puzanja 🙄) i ne dizat tesko (hello imam bebu i kolica za nosit 🤦🏼♀️). I radila mi papu… Ajme koja bol 😵
Ma, ne sjećam se da je itko pisao o krstarenju, nego mislim da gdja. običan odlazak na more smatra krstarenjem. Nepovezana je.
Niti ostalo ju ne kužim, ali moram priznati da me zabavila na par minuta. Dok nije postala prevulgarna i prebljutava da ni ne pročitam do kraja što piše.
.
Htjela sam ti reći za unutarnji rez.
Kad mi je jedna žena davno rekla da to boli doživotno, bilo mi je smiješno.
Sad, nakon skoro deset godina od carskog, vidim da me i dalje ponekad zaboli, ne konstantno i ne uvijek isto. Imam visok prag boli, tako da to zanemarim.
Nekad onako presiječe oštra bol, a nekad boli danima i podmuklo.
Takodjer u ostalim trudnoćama ga uvijek osjetim. Tako da.. Možda će i tebi tako biti.
Iako, ima i onih koji kažu da ih nikad nije bolio rez.
Sretno 🤞
Al me nasmija ova…umori se čitajući 🤣🤣 E a da nije Lorena to tvoja svekrva ili muž..posto cesto spominje to "zatuci maljem" 🤣🤣
.
Mikio tebi bas lose grah pao 😏 al razumljivo i da ne zarasta kad je mala na rukama od kako se rodila…sad kad pocne spavati i ti ces se oporaviti
.
Meni te reklame za sleep trenere stalno iskaču po instagramu xD
.
Annika bravo za zubic 🥳🥳🥳
Odmah mu slanine daj da jede (by sveki) 🤣🤣🤣
.
Deedeerekli smo ti da ce sve nadoknadit preko noći 😁
I ja pomislih! Ne bih znala reći!
I ja se sjetila loreninih 😂🤣🤣🤣...
I koji bogatasi o cemu ova prica....zar to jos postoji😂😂😂😂...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ako imas dovoljno za zivit nisi bogatas🤪🤪
Mene je nazvala sponzorusom😂😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.. ..jer sam ja napisala da su nam mame govorole da idemo u skolu i ucimo inace cemo cuvat ovce🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂😂😂
Losa😂ajd da slozimo.,ali ubit će nas Lavica🤭
Mislim da si ti ona što čačkaš p.... po cijele dane u uredu😂
Lavica krstari i pije skupe sampanjce. 🤑
Mikio ne posprema jer je lijena. 🤪
Lorenu treba gadjati kamenjem i otvorenim dlanom tući😭
DeeDee ne zna trajbat jaja, nego ju muž hrani iz pekarnice. 😄
Grizli je željna LULEKA😝
Mrgud samo broji lovu i shopingira🤩
Ja nosim skupe gaće koje mi je muž kupio i stavio na stol kao i sve ostalo što mi stavlja😋
Anniku i Zaricu jadne ne prepoznajem.
Jesam nekog zaboravila?
Prvo je bil fokusirana na dee losu lorenu i grizli al onda je sve krenil pljuvat kako su se krenile ukljucivat😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji