ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    03. Srpanj 2020. 11:15

Angelly ja sam odmah znala nakon klope preci preko zubic s gazom. Vidim da ima sad u trgovinama set za njegu prvih zubića- silikonsja navlaka za prst 

[iimg]

Damnarexx 🌺
    03. Srpanj 2020. 11:15

Jel zna tko od cega bi moglo biti? Vrucina? 🤔
    Zvati cu danas pedijatricu.
    https://postimg.cc/PCsLbtPr

Simbalija
    03. Srpanj 2020. 12:10

Angelly

Evo i nama izasao prvi zubek…e sad, kad i kak krece briga o tim zubicima? 🤔

Bravooo za zubić!! Pročitala sam da treba čistiti odmah od kad izađu, ali iskreno ja ih rijetko prođem. Razlog je jednostavan, vrišti i neće da otvori usta. Moram smisliti kako ćemo to obavljati.
    --
    Pročitala sam napokon sve 🙈 još gledam koliko stranica od sinoć 😮
    Jasna odtrajbaj ti dalje.. Užasno se naživciram na neodgojene, nekulturne žene. Nije mi bitno ni koliko novaca ima ni je li završila fakultet, ali kultura mi je jako bitna. Zato mislim da je ipak neki muški jer oni češće pričaju da spominju g*** i baš na takav seljački način. I naravno da je jedno biti seljak, a drugo seljačina kao što mi je i peder osobina tj. pridjev, a homoseksualnost opredjeljenje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    03. Srpanj 2020. 12:10

Ajme mozaaaaak, upravo sam se sjetila da na kraju nisam riješila porodiljni, tj. roditeljski 🤦🤦🤦🤦

Damnarexx meni to baš ne izgleda kao od vrućine ali stvarno ne znam 

[/url

Simbalija
    03. Srpanj 2020. 12:16

Eeee moja se danas probala posjesti iz četveronožnog, samo je jednu nogu stavila ispod i nagnula se. I rukama je nekako koprcala i onda je pala. 🙈 Drugi put sam joj pomogla s rukicama i sjela je i baš čvrsto sjedi, ne pada, kičmu drži skoro ravno i igra se s rukama, ne pridržava se. Nisam je dugo pustila jer čekam da usavrši vještinu. A kako je bila zadovoljnaaaa ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

annika
    03. Srpanj 2020. 12:17

Damnarexx meni iskreno isto ne izgleda kao da je od vrućine, ali vidjet ces s pedijatricom najbolje

[iimg]

annika
    03. Srpanj 2020. 12:18

Moj se u kolicima više

[iimg]

annika
    03. Srpanj 2020. 12:19

Sam digne, uhvati se za onu precku. Isto i kad je u njihaljci. I onda je sav odusevljen sto vidi sve super okolo

[iimg]

annika
    03. Srpanj 2020. 12:22

Cre, sta znaci 'titi'? Na mojim krpicama neka zenska to pise i svi zivi komentiraju i lajkaju, a ja sto upitnika iznad glave? Kao neka karakteristika ili sto?

[iimg]

Damnarexx 🌺
    03. Srpanj 2020. 13:32

annika

Cre, sta znaci 'titi'? Na mojim krpicama neka zenska to pise i svi zivi komentiraju i lajkaju, a ja sto upitnika iznad glave? Kao neka karakteristika ili sto?

🤔🤔 Hahaha pojma nemam. Ja sam neki dan 'aktivirala' svoj stari profil od pred 4-5god sigurno.
    Jos nisam naletila na taj termin🙄
    .
    Zvala sam ped, nitko se ne javlja. Isla sam provjerit radno vrijeme da nisam mozda fulala.. i vidim da primaju pozive 8.00-10.00. a nakon toga se mozes slikat ako ih trebas ili? 🤔
    Mislim da cemo pocekati pon, necu panicariti.
    Ne svrbi ju, ne pece, normalno hvata igrackice, dobre je volje.. sve klasicno. Na momente posvjetli pa se vrati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.