ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Srpanj 2020. 18:06

Beba 😂😂
    Sad ae sjetila nisam napisala fredov kolut je bio ja mislim bila akcija vikend jedan 20 ili 25%. Uglavnom da kosta kosta al odmah mi mm reko kupimo sad pa imamo sta je i tocno jer je kao od 3 mj do 4 godine. Nisam ga jos ni raspakirala pa neznam kakav je.

Lavica27
    02. Srpanj 2020. 18:08

Ja se samo divim kako je dugo nejasna uspjela sutit,obvijusli nas prati od starta :)
    Nego,kasice... od kruske mi nije tri dana kakao🤔 Jucer probali jabuku i odmah kakica...  i da, babycook mi je otkrice🙈
    Hvala cure na dobrodoslici😘

Simbalija
    02. Srpanj 2020. 18:11

beba2019

Cure, da li ima koja bebica da nije primila ono cjepivo sa 4mj?
    Mi nikako to riješiti, zadnji put je bila prehlađena malkoc, pa nije ju cijepila, a sad već trebala i ovo sa 6mj…

🙋‍♀️ Moja je dobila temp pa nismo cijepili. Tek sad u kolovozu će dobiti to za 4 mjeseca.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 18:15

Ona je jučer to dobila. Nama sve kasni mjesec dana zbog korone ali nije važno, bitno da nekad dobije..

[/url

mrgud_zg
    02. Srpanj 2020. 18:22

Taani ajme uzas. Za umrijet od straha. Bitno da je sve ok ♥️
    Evo nasla sam ga na mall.hr 138 kn 😂

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 18:31

jasNA

Dee mir..ja nisam svekrva koja ce se zaliti na snahu a nece ni ona namene jer ako ja postujem nju kao zenu sina i ona ce mene..
    Jesi sretna zbog gaca od 120 kuna? Vjerojatno ti ih je muz dao kao sto radi sve ostalo..jer vi sve dame padate u komu od svojih teskih momenata u zivotu..krstarenje,vikendice,skupe stvari su problem..tesko je doma cackat pizdu da mus na stol stavi pare..

Pa, ne mogu baš reći da sam sretna zbog njih, jer me usrećuju druge stvari, a ne gaće, ali da ih obožavam - obožavam!
    Baš su onako fine, mekane i ugodne. 
    99%pamuk,1%elastin.
    Fino onako stoje, nigdje me ništa ne žulja, ne grebe, ne stiska.
    Ispod tankih ljetnih haljinica se ne vide rubovi i nigdje mi se ništa ne preklapa, iako imam još par kilogramčića za skinuti, ali ne brinu me.

Što se tiče naše financijske situacije, sada nam je super. 
    Iako smo oboje iz bogatih obitelji, dom smo 
    stvarali sami, a s obzirom na to da nismo htjeli kredite, malo smo se pomučili, ali isplatilo se. 
    Imamo kuću iz bajke, koja je puna ljubavi i djece. Samo da nam je zdravlja, ostalo je sve lako. 
    Imamo neke obitelji kojima od srca pomažemo, pa, ako želiš, slobodno se javi. Ako je neimaština tvoj problem i zato si tako ogorčena, riješiti ćemo to. 

Eto. 
    Ako te još nešto zanima, osim mog donjeg rublja, odnosa sa mužem, čistoće u kući, zdravstvenih problema i financijske situacije, slobodno pitaj. 

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 18:33

Simbalija

beba2019

Cure, da li ima koja bebica da nije primila ono cjepivo sa 4mj?
    Mi nikako to riješiti, zadnji put je bila prehlađena malkoc, pa nije ju cijepila, a sad već trebala i ovo sa 6mj…

🙋‍♀️ Moja je dobila temp pa nismo cijepili. Tek sad u kolovozu će dobiti to za 4 mjeseca.

OK. Nismo jedini onda☺️
    Držim 🤞da prodje bez temp. ❤️

beba2025❤
    02. Srpanj 2020. 18:46

beba2019

jasNA

Dee mir..ja nisam svekrva koja ce se zaliti na snahu a nece ni ona namene jer ako ja postujem nju kao zenu sina i ona ce mene..
    Jesi sretna zbog gaca od 120 kuna? Vjerojatno ti ih je muz dao kao sto radi sve ostalo..jer vi sve dame padate u komu od svojih teskih momenata u zivotu..krstarenje,vikendice,skupe stvari su problem..tesko je doma cackat pizdu da mus na stol stavi pare..

Pa, ne mogu baš reći da sam sretna zbog njih, jer me usrećuju druge stvari, a ne gaće, ali da ih obožavam - obožavam!
    Baš su onako fine, mekane i ugodne.
    99%pamuk,1%elastin.
    Fino onako stoje, nigdje me ništa ne žulja, ne grebe, ne stiska.
    Ispod tankih ljetnih haljinica se ne vide rubovi i nigdje mi se ništa ne preklapa, iako imam još par kilogramčića za skinuti, ali ne brinu me.
    .
    Što se tiče naše financijske situacije, sada nam je super.
    Iako smo oboje iz bogatih obitelji, dom smo
    stvarali sami, a s obzirom na to da nismo htjeli kredite, malo smo se pomučili, ali isplatilo se.
    Imamo kuću iz bajke, koja je puna ljubavi i djece. Samo da nam je zdravlja, ostalo je sve lako.
    Imamo neke obitelji kojima od srca pomažemo, pa, ako želiš, slobodno se javi. Ako je neimaština tvoj problem i zato si tako ogorčena, riješiti ćemo to.
    .
    Eto.
    Ako te još nešto zanima, osim mog donjeg rublja, odnosa sa mužem, čistoće u kući, zdravstvenih problema i financijske situacije, slobodno pitaj.

Gaćice su mi udobne, a ne ugodne.
    U svakom slučaju, za taj novac su ok. 

• jasNA
    02. Srpanj 2020. 19:05

Neimastina nije problem,hvala lijepo..ali mi je zao da pomazete siromasnima dok ovdje sprdate zene sa osmero djece koje se usput bavi oko polja i stale..meni je bolje s motikom nego na krstarenje da se kurcim sa skupim sampanjcem koji iz svog dzepa platila nisam..zena koja se tu i tamo zali na muza nek on vama tu i tamo nogom u dupe i kod mame koja je sveta ko voda u crkvi pa tamo razmisljaj ko je kreten i koga meljem treba zatuc..vama je dovoljno da vas jednom lupi otvorenim dlanom da se zavrtite ko ringispil..ja da sam muz osim sta bi se zavrtila,ja bi platila bi 200 kuna za tu samarcinu,spakovala bi vam stvari,zavezala masnu i javila mamici da dode po vas razmazene princeze kojima govno ima miris lavande..mozes si ga stavit i na glavu,da sva budes mirisna ko iz bajke..
    Idem i ne vracam se medu ocerupani,pohlepni kokosinjac...
    Vasa prva trauma je pad s bicikla koji je imao pomocne kotace,kasnije niste dobile gace od 200 kuna,onda je muz radio do kasno pa nije uspio tebi finoj gospodi kupit nesto iz pekare jer jos nisi naucila trajbat jaja, na kraju paf smrtno ste bolesne,kurje oko je svuda..
    Evo dame bilo mi je zadovoljstvo vidjeti koliko ste razmazeno bogate,samo kaj cete u ljesu boravit sa zoharima jer inace tamo nejde vas sef pun novaca koj ste ustedile tokom radnog odnosa cackam sve na sebi sto stignem..dok neko drugi lomi kicmu da mi peglas kartice na snobovske gace i seres kako su posteni ljudi stavili sastojke u tako neodoljivu hranu koju si nasla na googlu..mila moja..jela ti cvarke,lubenicu,zgance,jaj,janjetinu..israla bus isto..tako da ne igra neku ulogu osim mozda u smradu koji ionako svaki izmet ima..pogotovo ako imas proljev...
    Zato vam porucujem nr vrijedajte moje doba Tite..on bi vama vjerojatno  dao posao na golom otoku,ne brinite se o mom primanju luleka,neka vas to ne muci..vas vjerojatno pise viagru jer na vjestice nejde gore,moja stala je mirisnija od tvog Channela parfema koji si zaradila sireci noge starom dedi ...zato kaj se samo takvom covjeku moze dic..kozica..ali isplati se jer je marka,marka

Lavica27
    02. Srpanj 2020. 19:12

Ok ajmo jedan dogovor, jasna je propuh i dugo mi se nije okretao zeludac ovolko. Samo ignor i don' t feed the trol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.