Možda je teta Jasna ipak iskompleksirani muŔkarac koji je doŔao napisati koju pametnu?
ā
Vitaaa bravooooo za okret!! ā„ļø
Hahaa,, može biti svaÅ”ta š¤onda mi ga nije žao š
Ili muž ili svekrva⦠oboje brani
VuÄe mi na svekrvu š¤£š¤£š¤£ Barem je razbila mal monotoniju..svakih par mjeseci neki trol uleti.
.
Deedee bravo za Vitu š„³ Sad ces ko i mi žaliti za danima kad j bila mirna na jednom mjestu...cim se okrenes se otkotura.
.
Lavice odmorite od svega.. š¤ mami da cim prije ozdraviĀ
Imate smisla bit zle..
Da moj sin nade taku bezobraznu osobu za kojom on mora ribat tepihe i kupovat joj hranu jer ne zna jaje ispec ja bi te stavila na dvoriste na kolinje pa ti stara moja radi nesto korisno..imate vi sta teskog da ste prosli osim dijabetesa? Sveki koja je tolko losa? Bi vam trebala crveni tepih s ruzama pripremit kad dolazite? Kod mene ne da nebi imale tepih nego bi vrata ljubile dok sin jede moje kolace..da ti se lak na noktima i snobovske gace od 300 kuna slede..
Lavice dobro da ste obavili testiranje da bar ne sluŔate gluposti okolo. Mami brzo ozdravljenje i da onda uzivate u krstitkama. Bas minje zao da vam tako ispalo pa da necete moc ih imati.
DeeDee bravo za V okretššš
Ova nazovimo je svekrva Jasna je top! Bas sam htjela Bebu pitat dal tako poÄneÅ” se ponasat kad rodis trece? Jer zivim na selendri, a posao svoj zivim od 0-24 posto mi se firma bavi proizvodnjom cesto sam u polju, ali i u uredu. Pa sad me malo strah da ne postanem i ja takva š¤... A i krave sam muzla paaa bas sam zabrinuta da ne bi i ja ovako se ponasala za koju godinu.
Losa morat ces firmu promjeniti jer uvijeti su vam ocajni. E da jel za one preporucene tbl za smirenje treba recept ili se kupuju ovako.Ā
Cure, da li ima koja bebica da nije primila ono cjepivo sa 4mj?
Mi nikako to rijeÅ”iti, zadnji put je bila prehlaÄena malkoc, pa nije ju cijepila, a sad veÄ trebala i ovo sa 6mj...
Znas sta Jasna ajde odleprsaj! Sram te moze biti tu doÄes i vrijeÄas. Ovdje ima zena sa ozbiljnim dijagnozama i bolestima i problemima, a cak i da nam svima cvaru ruze boli te kurac. Sta citas ako te smeta.Ā Imas pravo ne bi nam bila svekrva mi jednoj jer ni jedna nije ovdje takve nesrece pa da si naslaĀ muza koji dolazi u paketu s takvom mamom. Ja da sam upoznala nekog ko ima takvu mater pobjegla bi od njega glavom bez obzira jer mi u zivotu ne treba mamin sinic koji izigrava veliku muskarcinu dok mu mamica kolace pece. Moj muz pere, vjesa robu, kuha, sprema suÄe i da najbolji je muz na svijetu za mene, najdivniji otac za nase djete i mi smo presretna obitelj. Koga zulja nek ne gleda u nase dvoriste nek se drzi svoje stale i svog zivota. Sta tebe boli neka stvar sto moj muz nesto doma radi ili sto ja nesto ne radim. Necu se sigurno pravdat nekoj sto perem ili ne perem prozore. Zalosno sto postoje ljudi takvi na svijetu i sto bi cure rekle zao mi te jako jer samo ocajnici posezu za tako prostackim nacinom komunikacije i omalovažavanju svega i svakoga. Ja stavljam tocku na i na tebe i tboje pizdarije jer moj zivit i moje vrijeme su precjenjeni da bi uopce citala sranja koja pises.Ā
Lavice dobro da ste obavili testiranje da bar ne sluŔate gluposti okolo. Mami brzo ozdravljenje i da onda uzivate u krstitkama. Bas minje zao da vam tako ispalo pa da necete moc ih imati.
DeeDee bravo za V okretššš
Ova nazovimo je svekrva Jasna je top! Bas sam htjela Bebu pitat dal tako poÄneÅ” se ponasat kad rodis trece? Jer zivim na selendri, a posao svoj zivim od 0-24 posto mi se firma bavi proizvodnjom cesto sam u polju, ali i u uredu. Pa sad me malo strah da ne postanem i ja takva š¤ā¦ A i krave sam muzla paaa bas sam zabrinuta da ne bi i ja ovako se ponasala za koju godinu.
Losa morat ces firmu promjeniti jer uvijeti su vam ocajni. E da jel za one preporucene tbl za smirenje treba recept ili se kupuju ovako.
Joj Grizli.Ā
Nema ta žena veze ni sa selom ni sa djecom, nema ona djecu.Ā
Da ima, ne bi mogla tako vrijeÄati mlade mame sa djecom.Ā
Možda jadna nije mogla imati djecu, pa se iz zavisti tu istresa na nama?
Ne znam. Ne poznajem osobno nikoga tko je tako ogorÄen na život i ljude.Ā
Bog zna Å”ta joj se dogodilo.Ā
Meni je baÅ” lijepo sad s troje djece š„°baÅ” sam nekako ispunjena i sretna.Ā
Ne boj sešš
U TO se ne možeÅ” pretvoriti ni zbog 10-ero djeÄice.
Imate smisla bit zle..
Da moj sin nade taku bezobraznu osobu za kojom on mora ribat tepihe i kupovat joj hranu jer ne zna jaje ispec ja bi te stavila na dvoriste na kolinje pa ti stara moja radi nesto korisno..imate vi sta teskog da ste prosli osim dijabetesa? Sveki koja je tolko losa? Bi vam trebala crveni tepih s ruzama pripremit kad dolazite? Kod mene ne da nebi imale tepih nego bi vrata ljubile dok sin jede moje kolace..da ti se lak na noktima i snobovske gace od 300 kuna slede..
Jel si od sad onda s nama na temi?
Da znamo.. da ti pozelimo dobrodoÅ”licu.Ā
Ako sam dobro shvatila, cijelo vrijeme nas ÄitaÅ” š
Ahahahah sta je ovo cure moješ¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
DeeDee mi se javila pa da javim da smo zivi, na kraju se isli testirat i muz i ja i djeca i kao sto smo i tvrdili, svi smo negativni. Dakle kad ti onaj stapic zaguraju u mali mozak kroz nosā¦fuj fuj fuj. Mama ce jos desetak dana biti u bolnici,ipak je teza upala pluca u pitanju. Otisli smo na vikendicu s djecom da se dobijemo od svih informacija i svega u zadnje vrijeme⦠idem sad citat ovaj sou u zaostatcima, hvala sto mislite na meneššš
Hvala Bogu za negativne briseveā¤ļø
Neka i mama brzo ozdraviš¤š¤
Varas se hlace dodu oko 900 1000kn...a ja nebi pogledala maminog sincica....aĀ i da jesam nebi ti ja bila u tvom dvoristu nego u svom stanu ili kuci di bi ti najavila svoj dolazak pa bi na meni bilo dali cu te primit a ako sin hoce nek ide mamici kad hoce...
Sortiraj odgovore
Najstariji