Ma ne treba se ni obazirati...jbt bolje pamti sta pisemo nego mi sto smo to napisale 🤣🤣 A netko tko ima krave,svinje i djecu to sigurno ne stigne...a znam jer sam to radila...hoces s svinjama,ovcama,kravama..sve moguce životinje.Iako bas si mislim a bi mi u ono doba dobro dosao mob i internet na paši s ovcama 🤣🤣🤣
.
Losa sad me podsjeti na igracke i casmatino...ja mu sve potrpam u kutiju i stavim je tako da ih moze vaditi i to mu vec tri dana zanimacija 🙂
Ma, ja samo kažem, tj. pišem 🤭da mogu samo zamisliti, koliko je jadna, isfrustrirana i nezadovoljna sama sobom i svojim životom da ide pljuvati i vrijeđati nepoznate žene na forumu.Ne svidja joj se što pišemo.. Zašto čita? Pljuje nas što imamo vremena pisati?
A, očito ga je i ona našla.
Očito mi je da ima otužan život, zato mi ju je žao.
A, što se njenog vrijeđanja tiče, ne bih se ponavljala.
Šta i da živim u govnima?
Ne vidim zašto bi se to nju ticalo?
Osim ako se bavi čišćenjem uz ostalo što je navela?
Kod mene se ne bi usrećila, ne dam nepoznatima da mi čiste 🤭
Ja sam jednom kao mala čuvala krave sa susjedom na selu u Istri i tadaaaa - sjela u drek 😂😂😂😂
[/url
Ja sam jednom kao mala čuvala krave sa susjedom na selu u Istri i tadaaaa - sjela u drek 😂😂😂😂
Jednom i dosta😂
Losa sve ti je kao i u nas...al eto ja nekad znam sve ostavit i sjest zapalit i popit kavu...imam i ja svoje guste....
E onda smo svi u govnima i ja lijepo od male govna iz pelene po sobi prospipam svoja i muzeva vadim iz skoljeke i stavljam po podu wca i kuhinje....aj odjebi rodice s govnima....dodi pa mi pocisti ako ti ne pase...ups pa ti nikad nisi bila kod mene i ne znas di zivim kako znas kako je kod nas doma😕😕😕 ...
Ma losa nek te ne dira...svoje komplekse lijeci na nama...ocito je kod nje bajno kuci....setaj....
Mikio daj mi molim te knjigu poslaji u mesenger😘
Htjela sam ti ranije rec al nisam stigla🙄🙄
Nemaš se kome opravdavati, btw, u usporedbu s nabrojanim, ja živim u govnima 🙈
Moja se navlači za uši kad joj se spava, prvo jedno, a kad je kritično oba 😁😁😁
Moj se poceo maziti 🥰🥰
Nego, ovo moje čudo se upravo probudilo nakon točno y3 sata sna 😱
Mogle bi mi svaki dan na more, očito je uništi 😁
[/url
I moj se vuce za usi kad mu se spava i da Mare moj se poceo maziti. Sva se topim kad me zagrli rucicama i kad me ulovi za majicu i ne pusta kad ga nosam. Jedva sam cekala to. Kad mi kaze mama cu vjerovatno plakat od srece. 🤩🤩
Hvala svima na komplimentima..nema vam sta biti zao moje djece..samo vase recenice da ne stignete kucu pospremit zbog djeteta govori kolko ste nesposobne..pljuvanje svekica i muzeva po forumu nije lijepo..oni bi malo trebali vas gadat kamenjem dok su s prijateljima..vi ste se jadne uvrijedili jer same priznate na forumu koliko ste bezobrazne,ljene..ne volite ovog,onog..pa dajte molim vas procitajte vase postove..meni se digo zeludac na egzorcizam,kako mi je sveki losa,muz kreten..pa koj vrag radite sa njima? Da sam ja muz pa moram prat prozore kad ga ocistim lijepo bi ti prespavala dole na livadi..kak zena koja ima osmero..pospremi,skuha,popi kavu?
Bas ste slatke..
A ovo za fizicki rad..usporedivanje drkanja negdje u uredu je dno dna..
Pusa i vama.
Sortiraj odgovore
Najstariji