ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    02. Srpanj 2020. 15:00

Tko je tebi kriv za sve...znas da nam jeĀ  mama svima sigurno govorila uci kceri ili ces cuvat ovce...svak ima svoj izbor...a nebi radala djece osmero da ih nemogu prehranit ili cuvat ...pa ocito je i tebi dosadno cim pratis forum...i ukljucivas se...da si kulturno pozdravila i mi bi te prihvatili....
    Moje dijete je uvijek cisto uredno i sito....
    Sretna mama sretno dijete....ā¤ā¤ā¤
    A to sta prozore necu oprat 2 mj pa eto necu bez razloga neda mi se i moze mi bit
    Pusa😘

• mom12
    02. Srpanj 2020. 15:04

A muza niko ne pljuje...samo se ponekad neka nesto pozali...nije niko idealan...ja bi svog u top stavila ponekad al sve u svemu najbolji je muz i otac....
    A ako ti ne znas za zezanje ocito je zasto si tako i upala ovde...
    Ko ce koga zamlatit cerice draga ocito nisi shvatila zezanciju oko muzeva...
    E da i imam najgoru svekrvu...mozda si i ti ona🤪🤪🤪
    Ili pak neka sektasica....🤣

beba2025ā¤
    02. Srpanj 2020. 15:06

jasNA

Hvala svima na komplimentima..nema vam sta biti zao moje djece..samo vase recenice da ne stignete kucu pospremit zbog djeteta govori kolko ste nesposobne..pljuvanje svekica i muzeva po forumu nije lijepo..oni bi malo trebali vas gadat kamenjem dok su s prijateljima..vi ste se jadne uvrijedili jer same priznate na forumu koliko ste bezobrazne,ljene..ne volite ovog,onog..pa dajte molim vas procitajte vase postove..meni se digo zeludac na egzorcizam,kako mi je sveki losa,muz kreten..pa koj vrag radite sa njima? Da sam ja muz pa moram prat prozore kad ga ocistim lijepo bi ti prespavala dole na livadi..kak zena koja ima osmero..pospremi,skuha,popi kavu?
    Bas ste slatke..
    A ovo za fizicki rad..usporedivanje drkanja negdje u uredu je dno dna..
    Pusa i vama.

Pa, eto.
    Meni te je baŔ žao. 
    Općenito mi je žao ljudi koji ne znaju na barem donekle normalan i pristojan način izraziti svoje miÅ”ljenje.Ā 
    Kako bi ti nas kamenjem.... Ja tebe ne bih.Ā 
    Tebi se povraća od riječi EGZORCIZAM. To mame napiÅ”u onako, uostalom, njihova beba. Å ta te briga?
    Neću pokuÅ”avati shvatiti, jer ne pokazujeÅ”
    Ā uopće potencijal da si vrijedna razumijevanja.
    Smetaju te naÅ”e riječi, a daj pročitaj si na glas Å”ta ti piÅ”eÅ”?Ā 

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 15:10

LoSa

Da ja drkam na poslu u uredu inace po 8h dnevno i za to sam jako dobro placena. Jedino Å”to trebam napraviti je svako jutro fino se obuć i nasminkati i onda u uredu najcesce samo sjedim, prelistam koji modni casopis, malo pisem po forumima i tako. Odem koji put za vrijeme radnog vremena i do placa, na frizuru, kozmeticaru jer je ipak 8h puno bit u uredu. Imam i asistenta… Uvijek sam bila lijena, stric mi kupio diplomu za par tisuca eura… kasnije me i zaposlio. Mislila sam da svi u Hr tako zive…

ā¤ļø

[/url

• mom12
    02. Srpanj 2020. 15:11

LoSa

Da ja drkam na poslu u uredu inace po 8h dnevno i za to sam jako dobro placena. Jedino Å”to trebam napraviti je svako jutro fino se obuć i nasminkati i onda u uredu najcesce samo sjedim, prelistam koji modni casopis, malo pisem po forumima i tako. Odem koji put za vrijeme radnog vremena i do placa, na frizuru, kozmeticaru jer je ipak 8h puno bit u uredu. Imam i asistenta… Uvijek sam bila lijena, stric mi kupio diplomu za par tisuca eura… kasnije me i zaposlio. Mislila sam da svi u Hr tako zive…

Bravo losa tako se to radi...ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤ā¤

• jasNA
    02. Srpanj 2020. 15:13

Onda to reci muzu u lice zeno bozja..tebi je mama to govorila jer je ocito bila misljenja da bolje da budes razmazena,sponzorusa,da kurca ne pomaknes s vlastitim rukama..ja bi vas sve stavila u polje da te vase ruke u kojima brojite novce za takve gluposti osjetite peckanje..motika i sibaj..di se vi mozete mjerit sa zenama sa sela? S jednim nemrete ocistit kucu..s troje bi se bacile pod vlak..zato sto ste navikle da vam se servira pladanj..bi ja vama samarcinu servirala uz poklon kanta,metla,krpa i asta la vista..

• mom12
    02. Srpanj 2020. 15:19

🤣🤣🤣🤣🤣🤣...bas si mi tetka dobro dosla🤣🤣🤣🤣...
    Draga ja sam zavrsila faks i imam posao i bezbrizno sjedim na porodiljnom a kasa radi klik klak svakog mjeseca cca 18.og....
    Meni moj muz netreba financijski....i sve mu kazem u lice sta mi smeta...ne bòjim ga se...imam svu slobodu svijeta

• mom12
    02. Srpanj 2020. 15:20

A ti znas samo za krpu i metlu zato si i iskompleksirana....i ne znas za ljepau stranu zivota...😘

Lavica27
    02. Srpanj 2020. 15:25

Ahahahah sta je ovo cure moje🤣🤣🤣🤣🤣
    DeeDee mi se javila pa da javim da smo zivi, na kraju se isli testirat i muz i ja i djeca i kao sto smo i tvrdili, svi smo negativni. Dakle kad ti onaj stapic zaguraju u mali mozak kroz nos...fuj fuj fuj. Mama ce jos desetak dana biti u bolnici,ipak je teza upala pluca u pitanju. Otisli smo na vikendicu s djecom da se dobijemo od svih informacija i svega u zadnje vrijeme... idem sad citat ovaj sou u zaostatcima, hvala sto mislite na mene😘😘😘

• mom12
    02. Srpanj 2020. 15:27

Lavice drago mi je da je sve ok...
    I znas otkad citam ovaj cirkus tebe sam se sjetila 100 puta i cekam tvoj komm🤣

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.