Sve to stoji, samo nisam naročiti fan toga da netko random bane i počne vrijeđati sve redom 🙂
Ma, DeeDee, ne može mene netko takav uvrijediti.
Znaš kako kažu, ne treba gledati ŠTO govori, nego TKO govori.
Zamisli, kako je njoj jadnoj, kada ostane sama sa sobom? Kako se istrpi?
Grizli koliko je fredov kolut bio u bubamari...sad vidim da je 160kn ipak nije puno jeftiniji...jel to ta cijena ili je manje bio?
Meni ona uziva u ovome ali nekako mi se nagne naprijed nezz strah me da se ne zagrcne a jos kad se sjetim onog suhog gusenja bas me nemir uhvati...
Inace sam posatala paranoicna....
Nitko gospođi nista ruzno nije napisao dok nije krenula sama sa vrijeđanjima pa dosla do toga da napise nekom da zivi u govnima mislim ako je razlog neimastina moze se to i ljepse napisati.
Salzem se sa bebom kad razmislim u pravu je...jadna ona kad je sama sa sobom...to se zove frustracija i ogorcenost...
Ma ne mislim da je gospodja uopce u stali i bolesna jer takve zene ne stignu ni tipkati, a kamoli proucavati tko sta pise i sta je cije zanimanje...
To je netko tko dugo ovo prati, a ogorcen je necim u zivotu i pokusava se ovdje obracunati s nekim za koga misli da mu je lako u zivotu.
Zao mi je.
A nije ovoga bilo otkad su nas napustile Goga, Angie, Iva...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ajme beba ovo je najbolji post ikad 😂
Nego grizli kako sogorica? 😉
Meni svekrva obozava doc kod nas jer je kod nas cisto, a ja fkt nisam neki cistunac (za primjer nisam nikad oprala prozore, zato mom nuzu dopizdi pa ih on opere, al recimo kupaone mi blistaju uvijek), jer me usporeduje sa sogoricom a kod njih “nije tak bas cisto” 😈🙊. 😂 i uvijek nam to kad dode komentira na glas 🙈😂
Bome sve konkretni bebaci 💪 mislim da moj ima vec oko 7800. Isto mi se nekak nakon 5.mj poceo debljat. Bas je konkretan
Tko je pitao za fredov kolut? Mislim da je doso 180 kn. Mozda je sad na snizenju
Ovih jeftinih ima svugdje, i u konzumu po 40 kn
A kaj se spavanja tice, mog nikak naucit da bude na mamu 😂. A ja jutros nisam uspjela doc do plaze. 🙈 te spavanje do 8 koje je fkt dugo za nas, pa ducan pa kasica i eto ti jakog sunca 😂. Icicemo popodne. Danas probao blitvu. I to mu je fino. Izjelica mala 🐷
Mi smo bile na moru i Pepcov kolut joj je velik! Sva upadne u one gaće i ne može do mora rukicama i uopće joj se ne sviđa.. A nije mala beba, po mojoj procjeni ima skoro 9kg i više od 70cm. Tako da znate vi koje imate manje/mlađe bebice.. A more obožava, stalno prska rukicama i onda pije more i baš je super sretna kad je netko povlači kao da pliva. Morska beba ♥️
Danas sličan meni kao Mikio, proso, kruška i jabuka. Jako joj se sviđa 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mah, sljedeća tema.
Baš je lijepo rashladilo, još uvijek polako pada kišica 🥰
[/url
Nemaš se kome opravdavati, btw, u usporedbu s nabrojanim, ja živim u govnima 🙈
Moja se navlači za uši kad joj se spava, prvo jedno, a kad je kritično oba 😁😁😁
[/url
Naravno da ne zvuci niti itko to misli.
Isto kao i kod mene Losa. Kad zaspi navecer sredim sto stignem. Nekad zaspi prije pa sredim vise nekad kao neki dan u ponoc pa se samo srusim u krevet. Sve ce to proc kad budu mslo veci bit ce lakse za pospremiti tjesim se 😂😂
Imam poznanicu rodila je 2 djece. Bila je teska cistunka znaci ono sve cakum pakum visoki sjaj to se lastilo svaki dan. Prvo sto mi je rekla bilo je nikad ti vise stan nece izgledat isto. Pomiri se sa tim. Ne u smislu prljavstinw niti govana nego jednistavno je tako igrscke stvari obaveze radis kako stignes i bok.
Sortiraj odgovore
Najstariji