Bobica ja se vec 30 minuta smije tvom postu sa kravom 😂😂😂.
DeeDee i na luleka sam se odvalila.
Đizs… Cure ja sumnjam da je to necija svekrva ako ga je primala jos u doba Tita, ta ima vec i unuke onda pa valjda zato ju zulja sto mi ppnekad pljuckamo svekice.
Zaboravila jucer napisat hvala za objasnjenje vrtnog patuljka… Ja sam naravno to vidila al mislila sam da je kriva slika, pa dalje googlala i naisla samo na vrtne patuljke. 🤣
Uopce mi nije palo napamet da je od Fe iz AD-a stolica zelena. 👍 Tnx…
DeeDee fitotoksini prizvode biljke al mogu biti stetni i za ljude kao recimo ricin iz ricinusa. Netko je ocito malo pobrkao pa mislio mozda na mikotoksine jer riza moze imati mikotoksine koji su stetni za ljude vec u maloj koncentraciji. Al HRV ima takav Pravilnik o hrani po kojem se vrlo niske doze ako se nađu u proizvodima micu s trzista. Tako da riza kupljena u onim vakumiranim vrecicama unutar kutije ne moze u pravilu imati mikotoksine ako je zavrsila na policama trgovina, dok ona u rinfuzi i sto bude samo u kutiji bi mogla imati jer je u doticaju sa okolnim sporama plijesni i pogodnom vlagom/temp. Tako da ona i naknadno moze dobiti mikotoksine bez obzira sto je na testiranju prosla.
Apropo tih "cistaca" tla… Pitaj tu osobu jel daje onda spinat ili njega niti ne dira? 🤭
PetraB sretno danas!
Ne smiju se ni blitva ni špinat, logično 😁😁😁😁
[/url
Ja sam htjela sa malim maloprije u setnju ali nemogu nit da se obucem sve se ljepi za mene. Upalili klimu ds nam rashladi prostor i ostajemo kuci. Vani je bas vruce.
Mikio mene rez ne boli lijepo je zaraslo sve tako mi i ginekolog kaze ali kad me mali lupka nogicama osjetim to po rezu ali to je tako od zivaca ipak je duboko rezano. Ovisi i tko ti je i kako radio. Moj oziljak je veliki tj rez jer je radila mlada doktorica koja se ucila i nije ravan nego ide ukoso. Cura kojanje bila samnom u sobi na carski je rodila kilu vecu bebu od moje imala je manji rez manje savova i ljepse je izgledalo. A jbg.
Neznam dali volite ja obozavam hladne salatw po ljeti moze stajat u frizideru a bude rucak i vecera. Pasta skuhana i nju se dodaje sveg i svaceg. Povrce piletina na kockice sunke sira jogurt kiselo vrhnje majoneza kuhank jaje. Mi se najedemo od tog a ne znojim se nad stednjakom samo dok skuhas pastu i eventualno isprzis meso. Varijacije su razne nekidan smo jelu tunu i rizu tako sa dodacima.
Mrgud, ja isto volim vise papirnati al doma i.am i previse knjiga, ne smijem vise nakupljat🙈
.
Jasnica prijavljena
Neznam dali volite ja obozavam hladne salatw po ljeti moze stajat u frizideru a bude rucak i vecera. Pasta skuhana i nju se dodaje sveg i svaceg. Povrce piletina na kockice sunke sira jogurt kiselo vrhnje majoneza kuhank jaje. Mi se najedemo od tog a ne znojim se nad stednjakom samo dok skuhas pastu i eventualno isprzis meso. Varijacije su razne nekidan smo jelu tunu i rizu tako sa dodacima.
Obozavam!
Losa a znam da sve u rifuzi je onda u k* al ljudi nesto briju na te miko u rizi iako mi nije jasno zasto. Najsigurnije da si posiju rizu doma u kadi pa onda daju u kasice 🤷♀️. Joo super su mi te spike sta nisi pocistila, oribala nesto itd. Meni je moja neki dan brojala kao da mi ono staklo oko tusa je puno kamenca, samo sam joj pokazala di stoji sredsvo s klorom a kojim se to jedino da skinuta pa moze krenut. Naravno nastavila je kavu piti i vise se ne spominje tus kabina.
Jasna jeeep ta sam najgora od najgorih, sotona osobno sa najomrazenijom svekrvom, najsavrsenijom mamom i groznim muzem.
Kod nas nevrijeme i kako krenulo grmiti moja M se bas uznemirila, ne smijem je ni spustit vec place a do prije 10-tak dana nije ni kuzila da grmi. Jel vasi reagiraju na grmljavinu? Tako se prestrasila jadna da je na podu bila i igrala se sa psicem sveznalicom i kako je zagrmilo stresla se i prevrnula tako da je bubla glavicom o pod. 😞 Damnarexx koliko se sjecam tvoja je bila udatila glavicom o pod jel bilo kakvih nuspojava?
Prijavljen svaki post od tetice ....😘😘
E da more je savrsene temp ja l svoju vodim svaki dan onako popodne oko 6 7 i bude u onom kolutu i uziva bas...bas bude presltka ....bucka...ma bas mi zao da je ne odvedem.....
A mama se przi skoro svaki dan od 11 do 2...danas preskacem🤣🤣🤣...a popodne se kupam sa buckom🤪🤪
Da neznam odakle se stvorila ta kisurina i gmrljavina dobro da nisam izasla. Moj se boji svega i svacega zappace svaki put kad mu se nepoznata osoba obrati ako mu se naglo priđe kreveticu strese se jako i na mene. Vidim i na tamne boje tipa crni auto prosao pored nas. O garazi necu pricat i mraku neznam mislila sam da je to normalno. Jel je ili?
Ma ako je bila na podu Grizli onda nis nece biti. Opasno je kad slete sa visokog.
Joj Grizli ti si isto iz Istre sigurno si citala za bebu od jucer koja se utopila od godinu i po. Pa to je cisti uzas ja neznam kako ce ti roditelji nastaviti sa zivotom. U 2o centimtara vode se dijete utopilo.
Zarice jel tvoj samo dojena beba? Vidim da nekima vade krv nekima ne...pa mi pada na pamet da možda dojenim bebama vade da provjere željezo jer se kao u roku 6 mjeseci potroši zaliha. I bome dobru kilažicu ima. Sve sad idu preko 7 kg..baš me zanima koliko će moj imati..ne čini mi se kao da se nešto pretjerano ubucio.
.
Mi se dns digli rano pa je ranije i zaspao...napravila mu šatorić da mu klima ne puše i taman ću stići ručak završiti dok se ne probudi...sad mi super kak spava barem dva puta dnevno po sat-sat i po...sve stignem obaviti u prvoj turi sna a u drugoj se izležavam.
I tu se naoblačilo...javili neke pljuskove...moram priznati da mi fali Rijeka i kiša
Sortiraj odgovore
Najstariji