Mi bile na moru od 9i30 do 10i30, ranije nismo stigle jer učim dijete da bude lijena gradska dama, logično. Uglavnom, ovo joj je bio drugi put, uživala je na najjače, baš je gugutala pa je bila atrakcija 😁🥰
Ma jasno mi je da svatko misli i radi najbolje za svoje dijete ali ne volim kad mi netko pametuje, pogotovo kad znam da je u krivu 🤷
Mislim da tu admina i nema ali jesam preventivno..
[/url
Da neznam odakle se stvorila ta kisurina i gmrljavina dobro da nisam izasla. Moj se boji svega i svacega zappace svaki put kad mu se nepoznata osoba obrati ako mu se naglo priđe kreveticu strese se jako i na mene. Vidim i na tamne boje tipa crni auto prosao pored nas. O garazi necu pricat i mraku neznam mislila sam da je to normalno. Jel je ili?
Ma ako je bila na podu Grizli onda nis nece biti. Opasno je kad slete sa visokog.
Joj Grizli ti si isto iz Istre sigurno si citala za bebu od jucer koja se utopila od godinu i po. Pa to je cisti uzas ja neznam kako ce ti roditelji nastaviti sa zivotom. U 2o centimtara vode se dijete utopilo.
Moja uopće nema takve reakcije. Zna se prepusti ako je u polusnu a ja ugasim svijetlo pa odjednom bude ful mrak ali inače ne reagira na ništa od navedenog, ona se svima smije totalno, nije na mamu 😁😁
[/url
Moja npr u tunelu ili nekom mracnijem mjestu rastvori oci...al da se nesto prepada i nije...
Moja jedino kako je bila korona pa kasnije kad bi vidila nekog nepoznatog plakala bi al navikla se sad opet....
Al jedino kad mi brata vidi place nezz zasto...ispocetka bas tila njemu al sad nema sanse nek joj ss obrati ona place🤣
Grizli nije bilo nuspojava, malo sam ju utjesila i to je to. Kasnije sve po starom. Vjerujem da ce tako i vama biti🙃
Deedee i ja ucim malu da bude spavalica na mamu😂 je da se budi 2 puta al fkt razgulimo. 9-4, pa 4.30-8 iii 8.30-11😂😂
.
Jedva cekam opet na moreee🥳🥳
Mislila sam da necu kupit ove god kolut al ipak hocu. Pepco jel?
Stiglo idi do nas. Šteta da ne mogu uploadat video, milinaaaa, obožavam ljetnu kišu - i zvuk i mirise 🥰
Damnarexx u mom Pepcu apsolutno ništa za bebe, samo za veću djecu 🤷
[/url
Bobica joj jesam citala sam uzas. I protrnula jer su napisali Labin a imamo tamo poznanike cije dijete je te dobi znaci uzas od osjecaja.
Mi more jos nismo probali iako je kupljena puna ratna sprema. Ja na krjau u Bubamari uzela Fredov pojas ipak je kao do 4 godine pa racunam da ce nam služiti bar i drugo ljeto pa kao isplativa investicija.
Za sad nema nus pojava, osla zenskica spavat. Zadnjih dana odrapi 2h spavanja tokom dana pa stignem cudesa obaviti posto imamo krstenje u nedjelju super sto uspije odspavat da sam je slobodna za ostalo.
Jaaoo. Nema me dan, dva, tri... i gle cirkusa!
Cure, žene, nije mi fora od vas da ste tako iznapadale siroticu. Što se tiče dijela u kojemu objašnjava, kako živimo mi, a kako ona.. meni ju je žao. Ima takvih ljudi koji se muče i pate za neku mizeriju od novca.
More nisu vidjeli, nemaju stvari koje mi imamo u životu. Još, ako ih takve jadne poklopi neka bolest.... Šta će?
Nije sve u novcu, ali, svakako je lakše imati nego nemati.
Dvije vrste takvih ljudi je.. Neki šute i trpe, a neki kao ova gospođa si pronađu nešto ili nekoga da izbace svoju muku iz sebe.
Meni je žene baš iskreno žao!
A... način komunikacije joj je odraz nje same.
Ako žena, koja ima troje djece piše takvim rječnikom, onda automatski znam da joj se ne trebam niti obratiti, jer ne mogu se spustiti tako nisko da me razumije.
Tako da, ja je nemam razloga prijaviti adminu niti popljuvati ju.
Radije bih joj od srca preporučila, neka se i ona izjada ovdje, kad već nema kome u stvarnosti.
Ja ne pišem ovdje niti o svom odnosu s mužem, jer je savršen, niti o odnosu sa svekrvom, jer nije vrijedna spomena, ne koristim riječ - egzorcizam za bebu niti mi smeta što netko to napiše za SVOJU bebu.
Tako da, draga gospođo, gledajte sebe, svoj život i pustite druge da žive onako kako žele ❤️
Sve to stoji, samo nisam naročiti fan toga da netko random bane i počne vrijeđati sve redom 🙂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji