ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    02. Srpanj 2020. 00:43

DeeDee

Lulek ❤️

Joj, tak smo mi ko klinci govoriliPipica i lulek

MaRe
    02. Srpanj 2020. 02:52

🤣🤣🤣🤣 Petra i ja gledam sta se dogodilo da ima toliko stranica. 

Zarice neka je spominjala limfne,samo se ne sjecam koja. Mene tak zna kao bolit dok se napune a da je dugi razmak izmedu dojenja.

Mikio moj cupa pelenu i pokusava mi pobjeci 🤣🤣 dns sam mu je jedva namjestila koliko se ritao 🤣
    Deedee jesi to u grupi imala raspravu?Mislim da san tamo procitala te pametne izjave o mrkvi.

Damnarexx 🌺
    02. Srpanj 2020. 03:50

Red Fox

Petraja svom nisam nikako uspjela povecati dozu, kad bi mu dala 180 povracao je u vodoskoku. Ja njemu ponudim 150 svakih 3 sata, a prek dana najcesce ne popije sve do kraja. Njemu ocito tak pase. Na kutiji od novalaca pise da je sad doza 210, ja si nemrem ni zamisliti da on tolko popije.
    Damnnarex ti si mlada pa imas vremena 😆 i zaboravila sam ti napisati da je meni nakon prvog poroda jedan ciklus trajao 40 dana, a inace mi je menga tocna u sat svakih 28 dana. Tak da je normalno da ce ti par ciklusa biti neuobicajeni. Meni se cak i ovulacija pomaknula sa 14. na 16. dan ciklusa.

A ti si kao stara! 😀 Koliko sam ja zapamtila imas oko 30?😋
    Sto se tice ciklusa i mislila sam da je tako, da😕 
    Jao. Sad samo moram cekati...
    -
    E da, za hranjenje. Petra
    Ona je do nedavno pila 150 vode i 5mjerica, svaka 3h.
    Slucajno jednom napravila vise i ponudila i zenska pojela🤔 i produzila razmak🥳
    Sad je 180 vode, 6 mjerica i izdrzi 3.5-4h preko dana.
    Nekad ne pojede sve, pa joj ni ne guram.
    Al i ja sam se cudila toj tablici na Novalacu, do sad je ispadalo da jede ko 2mjesecna beba😂😂

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 04:02

Mare ne, ne, nemam fejs, ali na kraju sam dobila preporuku da si u toj grupi pročitam, tamo je nutricionistica sve objasnila 🙈😅🤣
    Damnarexx i moja po hippu jede kao dvomjesečna beba 😁

[/url

annika
    02. Srpanj 2020. 05:21

Zarica gdje to čitaš o tim wonder weeksima? Cini mi se bas fora. 

[iimg]

PetraB
    02. Srpanj 2020. 06:16

Bas pitala gastricku kad smo bili na rebru za novalacovu tablicu, trebam li pratiti mjesece ili kilazu i rekla je da uvijek treba kilazu pratiti. Mislim da je za tih njihovih 5 kg bilo navedeno 5 obroka od 150 ml tak da su one jele i vise, one su imale 6 takvih obroka. Al kad bi napravila od 180 nisu jednostavno htjele, pojedu i dalje otprilike 140. Mozda bi onu jutarnju u 9/10 pojele tih 180. Ima i ona formula kako izracunati koliko ml trebaju popiti u 24h (nekad davno nasla u nekoj knjizi 🤷🏻‍♀️) kg*150ml. To je do 6 mjeseci starosti. I po toma su sa 6 obroka bile taman, malo vise, a sad jedva. Mislim da previse racunam 🤦🏻‍♀️... Vidi se da mi fali posao i moje excel tablice 😅

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    02. Srpanj 2020. 06:21

Zarice meni je tak bilo kad nisam jos ni kcer rodila, usrala se naravno, isla na pregled, uzv... Da bi mi rekli da je vjerojatno od depilacije i dezica i jednostavno lim.cvorovi odreagirali 🤷🏻‍♀️
    Al sad, tko zna, obzirom na dojenje, hormone...probaj se izdojiti da nebi bilo ovo kaj Losa kaze. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 08:22

LoSa

Zarice meni je tako nateklo ispod pazuha i ispalo da je mlijecni kanalic. Jace sam izdajala tu cicu i prošlo kroz par dana.
    Joj moj nikad nije jeo niti jede onoliko koliko pise na kutiji. Ni sad ne popije po 150 mL. Sad ima 4 mlijecna i 2 kruta obroka (jedan mlijecna kasica) no nekad popije tipa 70 mL Novalaca po obroku. Najcesce 110-120 mL. Napreduje i dobiva na kilazi pa me ne brine. On je od rođenja narastao 30 cmRođen sa 41 cm, sad ima 71 cm. I udebljao se skoro 6 kga jede puno manje od onog sto pise na Novalacu….

Boooože Petra 😱😱😱
    Dijete bome nadoknadilo 😂

[/url

DeeDee
    02. Srpanj 2020. 08:49

miki0

O pa bilo je nocas i nocne smjene, to se vec dugo nije dogodilo 🤭
    Jel bebe nisu spavale il mame nisu mogle spavat? 🤪
    Mi opet imali kao ok noc, 2 cicanja i 2 budenja. Nakon onih prijasnjih drama meni je ovo preporod ☺️☺️
    Puno bolje spava od kad je pocela spavat na trbuhu.
    Red fox hehe, supac! I ja bi tak da nisam na carskom zavrsila, a sad bum vidla… Rekla mi gin da mora 2 godine proc do zaceca.
    Zarice znaci to je to ocito jer bas protestita. Cim ju spustim na prematalicu stisne noge i krene dreka.
    🤞🏼🤞🏼 dabti prode ovo ispod pazuha!
    Joj kad citam ove vase doze ispada meni ko da ova nasa nis ne jede, pogotovo sad kad sam se par puta izdojila. Izb1 cice izdojim 80ak mL a ona pojede 1 cicu po obroku. I sad me krenula cesce trazit kak je vruce pa ispadne 8 podoja dnevno plus kasica, a do sad je imala najcesce 6.
    Znaci vecina ste na novalacu. Ja bas isttazujem koji ad da kupim pa da joj ponudim uz kasice i kad trebam. Jel to sve isto?
    Gledam da uzmem onaj koji ima najmanju gramazu da ne bacam poslije jer 3 tjedna od otvaranja kazu da se baci.
    Danas idem na izlet/izlazak do ginekologa. Wuhuu 🤣🤣

Ja sam bila u štali pa bacila oko 😁
    Ja sam na hippu čisto zato jer sam u početku kupovala one napravljene bočice po 200ml i to mi je bilo taman za dva dana pa sam sad počela isto to u prahu da joj ne mijenjam 🤷
    Pedijatrica mi je rekla da je to sve isto, ja vjerujem da baš i nije ali eto očito joj odgovara jer je počela redovitije kakati i dobila oko 900g a uvedenim obrokom do dva, a prošli mjesec bez, jedva 400 tako da ostajem za sad na ovom. Tj. vjerojatno dok bude na jedinici jer sam kupila dva nova baš na akciji u bipi 🤣a mi toga malo trošimo. Po 600g je pakirano. Mislim da je novalac najmanje - 400g

[/url

Angelly
    02. Srpanj 2020. 09:16

Ja isto pratim wonder weeks na aplikaciji na mobu i dosta mi se cesto poklapaju te njegove njurgave faze sa tim skokovima (a sad smo taman u onom periodu kad kuze da mama.moze otic 🤦‍♀️...i bas i je njurgaviji mada ovo nije kao skok nego eto samo napredak 😅)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.